Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΠΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


1η ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε ειδική συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 8η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010:


ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση της Διαχειριστικής Έκθεσης και του Ισολογισμού Οικονομικού Έτους 2015 του Δήμου Χαλανδρίου.

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 8η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ψήφισμα συμπαράστασης στον Δήμαρχο Πατρέων εν όψει της δίκης της 13ης Φεβρουαρίου.

2. Ψήφισμα συμπαράστασης στους 9 διωκόμενους φοιτητές στην Ξάνθη.

3. Ψήφισμα στήριξης δανειοληπτών ελβετικού φράγκου.

4. Αίτημα για πλήρη χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο για την απόκτηση του κοινοχρήστου χώρου του κτήματος Δουζένη με τα επικείμενα.

5. 1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού και Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος Ο.Ε. 2017.

6. Κανονιστική διάταξη για χώρους όπου επιτρέπεται η ανάπτυξη νέων τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστο χώρο σε ΚΥΕ αναψυχής και εστίασης στον Δήμο Χαλανδρίου.

7. Έγκριση παράτασης ισχύος της υπ΄ αριθ. 450/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συμμετοχή του Δήμου Χαλανδρίου στο εταιρικό σχήμα για την υλοποίηση του έργου ‘‘Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Χαλανδρίου’’ και την παραχώρηση του χώρου λειτουργίας τους.

8. Καθορισμός θέσεων πρακτικής άσκησης σπουδαστών ΤΕΙ στον Δήμο μας.

9. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Χαλανδρίου ως Προέδρου με τον αναπληρωτή του, στο Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης χώρων Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων για το έτος 2017.

10. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Χαλανδρίου ως Προέδρου με τον αναπληρωτή του στο Δευτεροβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης χώρων Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων για το έτος 2017.

11. Μείωση ή μη μηνιαίας οικονομικής εισφοράς από επιβολή τροφείων σε νήπιο του 6ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής.

12. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων στα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και προσχολικής αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου.

13. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση θεατρικής παράστασης στο 5ο Γυμνάσιο του Δήμου Χαλανδρίου.

14. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεση πίστωσης για την πραγματοποίηση αφηγηματικής παράστασης και εργαστηρίου για παιδιά στην Παιδική Βιβλιοθήκη.

15. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση πίστωσης ποσού και ανάθεση μουσικής εκδήλωσης στο πλαίσιο του Εορτασμού των Απόκρεων.

16. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση πίστωσης δαπάνης για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου στο πλαίσιο του εορτασμού των Απόκρεων.

17. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση πίστωσης ποσού 980,00 € εις βάρος του Κ.Α. 00.6442 με τίτλο: «Διοργάνωση συνεδρίων – συναντήσεων – διαλέξεων» για τη διοργάνωση δύο συναντήσεων εργασίας του Δήμου Χαλανδρίου.

18. Έγκριση πίστωσης για την έκτακτη επιχορήγηση της Α΄ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

19. Έγκριση πίστωσης για την έκτακτη επιχορήγηση της Β΄ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

20. Κατανομή ποσού 114.767,59 € Α΄ δόσης Ο.Ε. 2017 για χρηματοδότηση των Σχολικών Επιτροπών.

21. Παραχώρηση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων.

22. Έγκριση έκδοσης εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης στα πλαίσια της Σύμβασης πώλησης φυσικού αερίου από τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε. (ΔΕΠΑ Α.Ε.) στον Δήμο Χαλανδρίου.

23. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου Π.Κ.Τ.Ν.Μ.Ε. του έργου: «Έργα συντήρησης και επισκευών δημοτικών κτιρίων», Α.Μ. 10/15.

24. Έγκριση πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου «Συντήρηση διαφόρων παιδικών χαρών και κοινόχρηστων χώρων στο Δήμο Χαλανδρίου», Α.Μ. 05/2014.

25. Μετονομασία της οδού Καρελά σε οδό Μικρασιατών Προσφύγων.

26. Έγκριση παραχώρησης χρήσης κοινόχρηστου χώρου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις