Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ - ΜΕΤΕΩΡΟ - ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕΤο ψηφίσαμε στο δημοτικό συμβούλιο γιατί δεν μπορούσαμε να καταψηφίσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και τα βαθύτερα στρατηγικά πιστεύω μας.

Επισημάναμε ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ από  τα πάνω, με εγκεφαλικές συλλήψεις και χωρίς την προετοιμασία της κοινωνίας, δεν είναι "επικοινωνιακό κόλπο" είναι ΑΛΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, η δική μας ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ διαχείρισης της αυτοδιοίκησης και ΘΑ ΚΑΕΙ!

Μας είπαν ότι θέλουν να κάνουν πείραμα.

Είναι πλειοψηφία.

Το έκαναν το πείραμα.

¨Εστειλαν 6000 προσωπικές επιστολές - προσκλήσεις στους κατοίκους του Συνοικισμού για να συμμετάσχουν.

Συγκέντρωσαν σε μια αίθουσα 121 - με βάση το πρακτικό - άτομα.
Ανάμεσά τους οι μισοί ήταν στελέχη ή εργαζόμενοι στον δήμο καθώς και οι κομματικοί κομισάριοι.

Εξέλεξαν - λέει - 10μελή επιτροπή να εκπροσωπεί τους 50 κατοίκους που ήταν εκεί.

Διότι - σου λέει - ο δημοτικός σύμβουλος που έχει εκλεγεί από 300, 500, 1000 σε κανονικές εκλογές δεν είναι καλός εκπρόσωπος για να αποφασίσει ενώ οι δέκα που εκλέχτηκαν αναμετάξυ τους είναι.
Έγινε το πρώτο βήμα, λέει το δελτίο τύπου του Σουλτανικού Γραφείου τύπου.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟ ΤΟ ΒΗΜΑ, τους επαναλαμβάνουμε.
Όπως το είχαμε προβλέψει και δυστυχώς ΠΑΛΙ δικαιωθήκαμε.

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΠΕΤΥΧΕ!

Και αν επιμείνουν σε αυτές τις τρίχες τις κατσαρές δεν θα μιλάμε για λάθος αλλά για συνειδητή απόπειρα να καταστρέψουν κάθε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ προοπτική να ΦΤΑΣΟΥΜΕ σε πιο συμμετοχικές διαδικασίες διαχείρισης των δημόσιων υποθέσεων, αφού δείξουμε άλλο πρόσωπο εξουσίας  και ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ πείσουμε αυτόν που καλούμε ότι τον μετράμε για πολίτη και όχι για μπαμπουίνο.

Και τον καλούμε να γίνει πραγματικός συμμέτοχος ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, όχι μόνο για την λακκούβα, την λάμπα και την πλάκα πεζοδρομίου.
("Πες μας πώς θα χαλάσουμε 150 χιλιάρικα, για να νιώσεις ολίγον εξουσία ").

Τους ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ δηλαδή ότι δεν τους  καλούμε για "να τους κοροϊδέψουμε τους χωριαταρέους" που έλεγε και ο μέγας Μαυρογυαλούρος!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...