Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ! ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ! ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ!


Διάβασα εχθές μια "ανακοίνωση - καταγγελία" - την οποία αμφιβάλλω αν έχει διαβάσει η μάνα του συντάκτη της, δεν μας έχει σταλεί (οπότε δεν του κάνω την χάρη να ανέβει στην ΠΛΑΤΕΙΑ οικειοθελώς και να το δουν 2,5 χιλιάδες συμπολίτες μας) η οποία πραγματικά με έκανε να φάω δύο ώρες για να καταλάβω πού κολλάει.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ έψαξα πολύ πηγαίνοντας πίσω από την ημερομηνία της ανάρτησής της νέας επίθεσης εναντίον μας και την αφορμή στην οποία πιάστηκαν. (Το πραγματικό κίνητρο των επιθέσεων είναι γνωστό: ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ!).

Η ημερομηνία της ανάρτησης ήταν 10 Μαρτίου και άρχισα να διαβάζω μία, μία τις αναρτήσεις μας από τότε και προς τα πίσω, για να θυμηθώ πότε ή ποιος αρθρογράφος της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ "ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ" και γιατί (υπάρχουν και τέτοιοι βεβαίως μεταξύ των εργαζομένων).

ΕΥΡΗΚΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ή ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ οι κουτοπόνηροι συντάκτες της ανακοίνωσης!

ΟΚ!

Η βλακεία είναι ανίκητη αλλά η χυδαία μικροπαραταξαική σκοπιμότητα ΟΧΙ.

Και το συνειδητό ψέμα ΟΧΙ!

Δεν γράφουν καθαρά το όνομά της ΠΛΑΤΕΙΑΣ, δυστυχώς οι ΚΟΤΑΡΕΣ για να κληθούν να αποδείξουν αυτά που λένε εκεί που πρέπει.

Διάλογο με τον Πρόεδρο της Προέδρου και την Γραμματέα, δεν κάνουμε αφού έχουν κάνει ήδη μία μήνυση στην ΠΛΑΤΕΙΑ δυστυχώς γι' αυτούς ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ την εισαγγελία για να μάθεις περισσότερα ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ περί πλαστογραφιών.

Πόσο μάλλον δεν συζητάμε μαζί τους, που ενώ έχει λήξει η θητεία τους από τον Δεκέμβριο (όπως μου είχε πει αναπληρωματικός που αντικατέστησε παραιτηθέν ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ μέλος του ΔΣ πριν μήνες για να πάνε σε εκλογές) ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη νέου ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου, μην τυχόν και βγει κανένα ΜΗ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΔΣ και δεν είναι αποτελεσματική ασπίδα του Συμεών, της νονάς και της προέδρου του προέδρου, όταν τους κάνουν κριτική αναλαμβάνοντας για λογαριασμό τους την αντιπαράθση με την αντιπολίτευση.

Αντί απαντήσεως ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ τον αναγνώστη μας (όχι τον δικό τους, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ) ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ το οποίο προκάλεσε την επιτηδευμένη αντίδραση του γνωστού και μη εξαιρετέου ντουέτου "συνδικαλιστών" που λένε ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ στους εργαζόμενους του δήμου ότι αναφέρεται σε αυτούς - και όχι στην διοίκηση των ΤΑΙΠΕΔΙΣΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, και άρα κάνει κριτική στους .... εργαζόμενους εμμέσως χρεώνοντας στους εργαζόμενους τις επιλογές της διοίκησης για να βγάλουν λάδι τον Σουλτάνο και την σύζυγο του προέδρου.

ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ έτσι ρεεεεε .....

ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΊΞΕΙ Ο ΣΥΜΕΩΝ ΑΝ ΠΡΟΚΗΡΎΞΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ! Θα βάλει όλους τους γλύφτες να σας ψηφίσουν.

(Ϊσως δεν φτάνουν όμως πια και αγχώνεστε).

Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι συνάδελφοί σας ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ....

Το επίμαχο άρθρο λοιπόν είναι αυτό και αφορά την ταχύτητα με την οποία βγήκαν τα λεφτά για το νοίκι του ΧΕΥ 8 στο ΤΑΙΠΕΔ!


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ!

Κατά τα γιουσουφάκια η επιλογή να βγουν ΑΜΕΣΩΣ, σε χρόνο dt, τα λεφτά στο ΤΑΙΠΕΔ για τον ΧΕΥ 8, δεν ήταν της ΝΟΝΑΣ και του ΣΥΜΕΩΝ αλλά των εργαζόμενων άρα η κριτική μας αφορά τους .... εργαζόμενους και στρέfεται εναντίον τους!

Αυτό σου λένε τα ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ.

ΚΑΙ "ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΝ" τα γιουσουφάκια και έσπευσαν να το παίξουν "μας θήγει" και να ζητήσουν από την διοίκηση του δήμου - ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ - να καταγγείλει την αντιπολίτευσή της.

Μην τους πιέζετε βρε τόσο πολύ, τον Συμεών και την σύζυγο του Προέδρου σας να μας καταγγείλουν!

Τους έχετε λιώσει στην πίεση και την διεκδίκηση.

Αφήστε τον λίγο να ανασάνουν οι άνθρωποι, που έχουν ένα σωματείο που τους πιέζει τόσο πολύ!

ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΑΛΙΑ ΜΥΞΕΣ!


ΥΓ 1: Από το 2010 στηρίξαμε - λέει - ΕΜΕΙΣ - αυτούς που υπέγραψαν τα μνημόνια.

ΚΕΝΤΑ κάνανε αν εξαιρέσεις το τρίτο μνημόνιο, όπου ΝΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ τον Σεπτέμβριο του 2015 κόντρα στο κόμμα της αυτοεξυπηρετούμενης αναπληρώτριας γραμματέως με το οποίο είχαμε ιστορικές σχέσεις που διεκόπησαν λόγω κατάχρησης της αυοεξυπηρέτησης, ειδικά στο Χαλάνδρι.

Τον Τσίπρα που έδωσε το χρίσμα σε αυτούς που εκείνοι προστατεύουν με τόσο πάθος. Αυτό θα εννοούν!

ΠΟΣΟ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΡΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ!
ΠΟΣΟ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ ΣΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΑΥΛΙΚΩΝ και συνοδοιπόρων τους από την εποχή της ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ....
Τους έμεινε αυτή η συνήθεια της .... ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ.

ΥΓ 2 - ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:
Αν τον Αύγουστο δεν λειτουργεί η δημοτική συγκοινωνία γιατί δεν έχει οδηγό εμείς θα ξανακάνουμε κριτική ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ που δεν φρόντισε να υπάρχει αναπληρωματικός οδηγός ενώ προσλάμβανε .... ηχολήπτη.
Αν όταν έχει καύσωνα ή παγωνιά όλοι οι γύρω δήμοι έχουν δύο ή τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες στην διάθεση των συνδημοτών μας ευπαθών ομάδων και το Χαλάνδρι έχει μία ή καμία, εμείς θα το επισημαίνουμε.
Και οι ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ - που σέβονται το ψωμί που τους δίνει ο εργοδότης τους ΔΗΜΟΤΗΣ και όχι ο διαχειριστής των χρημάτων του εργοδότη τους εκάστοτε δήμαρχος - θα πρέπει να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ και εκείνοι να υπάρχει προσωπικό για να καλύπτει τις ανάγκες της πόλης .

Και όχι να λένε ότι η κριτική στον δήμο στρέφεται εναντίον τους γιατί αν διεκδικούν οι δημότες τα αυτονόητα πρέπει να κάνει μερικούς να δουλέψουν και εκείνοι - όπως η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων - αντί να γλύφουν.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ!
ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ και αυτό εμείς ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ!
ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ!!!

Και ελπίζουμε και πιστεύουμε ειλικρινά ότι αυτό πιστεύει και η μεγάλη πλειοψηφία των σοβαρών, ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ εργαζόμενων του δήμου μας, που δεν είναι ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΣΑΤΣΟΙ. 


Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου