Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ

του Α. ΝΤΑΒΙΑ
ΣΥΜΕΩΝ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ!

Έχουμε στην πόλη μας μια συλλογικότητα πραγματικά σημαντική, μια συλλογικότητα  που ξέρει να διεκδικεί, να προτείνει, να δρα. Έχει όμως ένα ελάττωμα: δεν ξέρει να χειροκροτεί, να γλύφει, και να επαιτεί.

Έβαλε που λέτε σκοπό ο Συμεών να την μετατρέψει σε χειροκροτητή του.
Κουβάλησε στις εκλογές για το ΔΣ 30 περίπου αυλικούς του για να ψηφίσουν τους δικούς του - ακόμα και έμμισθους του δήμου - αλλά στη Γενική Συνέλευση με την παράθεση επιχειρημάτων πολλοί άλλαξαν γραμμή και αρνήθηκαν ψήφο στους …. υπαλλήλους του δήμου ….
Θεώρησαν δηλαδή ότι καλύτερα να ψηφίσουν άλλους να διεδκικούν από τον δήμο από τους υπαλλήλους του δήμου τα μέλη του συλλόγου.
Παράλογο; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
Υγιέστατο!

Έτσι οι αυλικοί του Σουλτάνου έμειναν εκτός ΔΣ.

Στη συνέχεια έβαλε τους δικούς του που τους μαύρισαν στις εκλογές τα μέλη του συλλόγου, να δημιουργούν προβλήματα στο νεοεκλεγέν ΔΣ για να μην μπορεί να παράγει έργο γινόμενο εσωστρεφές.

Απέτυχε και εδώ.

Το νέο ΔΣ μέσα στους 3 μήνες λειτουργίας του και μέσα σε αυτόν τον πόλεμο, κατάφερε να παράγει τεράστιο έργο.

Διατύπωσε τεκμηριωμένες και ρηξικέλευθες προτάσεις για το ΓΠΣ.

Κατέγραψε τα σοβαρά προβλήματα της ρεματιάς τα οποία «τόλμησε» και είχε το θράσος να τα παρουσιάσει στον Συμεών τον εξολοθρευτή και να απαιτήσει την λύση τους.

Συναντήθηκε με τον αντιπεριφεριάρχη του βόρειου τομέα και του παρουσίασε τεκμηριωμένες προτάσεις, για την λύση προβλημάτων της ρεματιάς που εμπίπτουν στην δικαιοδοσία του.

Απαίτησε από τον δήμαρχο Βριλήσσιων να προστατέψει το περιβάλλον της ρεματιάς από τις αυθαιρεσίες του ενοικιαστή της δημοτικής καντίνας, ο οποίος ανταποκρίθηκε ακαριαία.

Έχει ζητήσει και επίκεινται συναντήσεις και με τους δημάρχους των άλλων παραρεμάτιων δήμων.

Έχει προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων με σκοπό την ανάδειξη της ρεματιάς και την ευαισθητοποίηση κυρίως της νεολαίας κλπ.

Ένα πράγμα όμως δεν έκανε και γι’ αυτό πρέπει να διαλυθεί: Δεν χειροκρότησε τον Συμεών για το ανύπαρκτο έργο του.

Έφτασαν λοιπόν οι αυλικοί του να εκμεταλλευτούν την άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της μεγάλης της απώλειας, μιας συνδημότισσάς μας με σεβαστή ιστορία στην πόλη και να την οδηγούν σε πράξεις που αμαυρώνουν το καθαρό παρελθόν της και την πλούσια ιστορία της στις συλλογικότητες της πόλης μας, μόνο και μόνο για να προκαλέσουν την διάλυση ενός τέτοιου ΔΣ μιας τόσο σημαντικής συλλογικότητας.

Από κοντά ΒΕΒΙΑΩΣ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και υποβολέας ο αργόμισθος σύμβουλος, ο δικομανής, που για άλλη μια φορά αξιοποιώντας το υψηλό IQ του αυτοακυρώνεται και δείχνει ποιοι ακριβώς κρύβονται πίσω από αυτή την αθλιότητα.
Τελικά ο σύμβουλος εξελίσσεται σε πρώτο νεκροθάφτη του Συμεών.

Παραδίπλα και από κοντά ο Διευθύνων της ΦΛΥΑ που έφαγε μεγάλο Χ στις εκλογές ου συλλόγου ως υποψήφιος της Σουλτανικής ορθοδοξίας, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ αφού ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ και μάλιστα ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ – όχι αιρετός, να μην απασχολεί τις συλλογικότητες της πόλης και εκτίθεται (και με τις δύο έννοιες της λέξης).

Αυτό το ΔΣ το χαρακτήρισες χρεοκοπημένο και ζήτησες την παραίτηση του, σεβαστέ φίλε Γιάννη Βασιλειάδη;.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι θα μπορούσες εσύ να γίνεις τσιράκι του Συμεών ή κανενός.

Είμαι σίγουρος ότι ο παρορμητισμός , η παραπληροφόρηση και αυτή η «ασθένεια» πολλών μεταξύ των οποίων και εσύ, να θεωρούν ότι η μη μετακίνηση από όσα πρέσβευαν στο απώτερο παρελθόν είναι «σοβαρότητα» ανεξαρτήτως των αλλαγών των συνθηκών, σε έστειλαν στην φάκα του Συμεών.

(ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΡΚΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ).

Έπεσες στη φάκα που έστησε ο Συμεών στον σύλλογο και με όλο τον σεβασμό στον δάσκαλο και τον διαχρονικά ενεργό πολίτη σε καλώ – ως φίλος και επειδή γνωρίζεις ότι σε εκτιμώ - να ανασκευάσεις. μετά και την πρόσφατη ανακοίνωση της προέδρου του ΔΣ για να μας δείξεις, σε όλους μας, ότι υπάρχει ακόμα λόγος να σε ακούμε προσεκτικά αφού συνεχίζεις να είσαι αμερόληπτος και να τοποθετήσε με βάση την δική σου άποψη και όχι καθ’ υπαγόρευση κανενός.

Οι άλλοι έμμισθοι – Δεόνας, Ευθυμίου κλπ – αλλά και οι συγγενείς και μυστικοϋπάλληλοι παχυλά αμειβόμενων μελετητών – εμπόρων του δημόσιου χώρου, προφανώς δεν με ενδιαφέρει να ανασκευάσουν για να τους καλέσω να το κάνουν όπως κάνω με εσένα Γιάννη Βασιλειάδη.

Όσο περισσότερο εκτίθενται τόσο το καλύτερο για την πόλη.

Και ο Κομπότης πραγματικά ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ με όσα βγήκαν και έγραψαν για την υποτιθέμενη μήνυση στην Μαρίνα.

Τα αποκαλυπτήρια της διπροσωπίας τους ήταν τέτοια που ΕΣΥ αγαπητέ Γιάννη είμαι σίγουρος ότι την είδες διότι το δικό σου IQ δεν είναι το ίδιο με εκείνων. Και έχεις - τουλάχιστον έτσι σε μετράω - την δύναμη να παραδεχτείς ότι ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΣ και ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ να μιλήσεις.

Η προφανής δουλικότητα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων που τους ανατέθηκαν, για να αποδείξουν πως είναι άξιοι του μισθού τους είναι ΧΡΗΣΙΜΗ για να καταλαβαίνουν οι άλλοι, οι πολλοί και αψίλιαστοι, Γιάννη. Μην ταυτίζεσε.

ΥΓ: Καλά ρε τσατσάκια: Τόσο ψάρια είσαστε και περιμένει ο άλλος να του καθαρίσετε; 
Θα έκανε μήνυση ο Νίκος στην Μαρίνα; 
Τι τον περάσατε ρε το Νίκο; 
ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;

Ή η Μρίνα έχει το δικό σας κόλλημα, το δικό σας κόμπλεξ,  να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος, όταν το πιστεύει; Η Μαρίνα ρε νούμερα δεν έχει διεκδικήσει τόσα χρόνια που προσφέρει στην πόλη το αλάθητο του Πάπα, όπως την καλέσατε να κάνει.

ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ Ο,ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ!

ΧΑΝΟΙ! Ε ΧΑΝΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου