Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΕΠΙΠΟΛΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ!


ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Θα μας ξεπεράσουν στην επιπολαιότητα.Θα χάσουμε τα πρωτεία.

Οι νεοφιλελέδες κρυφοφασίστες της περιοχής που έχουν πάρει το νόμο ΤΟΥΣ - ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, διότι είναι κατά την γνώμη τους οι μόνοι που ορίζουν τι είναι νόμιμο και τι παράνομο - στα χέρια τους.
Όπως τα χρυσαύγουλα τότε, παλιά στις λαϊκές αγορές,
Κατεβάζουν αφίσες, ελέγχουν συνεργεία στους δρόμους, ζητώντας να τους αποδείξουν ότι έχουν άδεια, συκοφαντούν ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις προς όφελος των συμφερόντων των άλλων επιχειρήσεων με τις οποίες διαπλέκονται.

Και ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΤΑΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
(ή μήπως η Μπαλού δεν έκανε μήνυση;;;;)


ΠΑΝΕ ΑΡΑΓΕ ΟΤΑΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΤΑΦΟΡΑ;;;;

Με αφορμή τον Τζήμερο και κάτι δηλώσεις του ότι "είναι παράνομη η αφισοκόλληση και άρα εγώ θα κατεβάζω τις αφίσες επειδή ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ", θυμήθηκα τον "συνάδελφο" Πράσο που έκανε έλεγχο στα συνεργεία της Blank στον δρόμο και κάλεσε το "όργανο" Στάθη Ανδρεόπουλο να "νομιμοποιήσει" τον έλεγχο στους εργάτες ως μέλος του ΔΣ της ΦΛΥΑ.

Ο Σταμάτης τουλάχιστον είχε τα αρ..... να ζητήσει ένα συγνώμη.

Και το θυμήθηκα τώρα, γιατί είδα κάτι δηλώσεις μελών της παρατάξεώς τους υπέρ του Τζήμερου στο facebook.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ ήταν τούτοι οι εξουσιαστές.

Καί όχι μόνο αυτοί αλλά και οι φίλοι τους στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με τους γκασμάδες. ΆΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ!

Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΦΙΛΕΛΕΔΩΝ.


ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΑΝΕ!

ΑΛΛΑΖΩ: Η απόπειρα να επικοινωνηθεί με τον μπαπουίνο, το success story της διοικησάρας του δήμου που συνεχίζεται με καθημερινά δελτία τύπου επί παντός επιστητού και .... εκδηλώσεις για την ... χρήσιμη τέχνη και την άχρηστη επιστήμη, την γιόγκα, το υπερεγώ του σύμπαντος, .....  πάντα με ολίγον αλληλεγγύη για τους πτωχούς -(φέρτε και κανένα μακαρόνι) δεν επαρκούσε από μόνη της για να περισώσει το τοπικό διακομματικό κατεστημένο από την ξεφτίλα που έχει υποστεί στα σοβαρά θέματα.

Τι να πούνε δηλαδή για την ξεφτίλα που λέγεται ΜΕΛΕΤΗ ΙΩΝΑ για το Π. Πολίτη και τις 4 αναρτήσεις της;;;;
Τι άλλο θα σκεφτούν δηλαδή να κάνουν για να δώσουν λεφτά στον μελετητή για να του πληρώσουν τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ που έκαναν στο παρελθόν. ΟΙ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΙ.

Άκου τέταρτη ανάρτηση ρε φίλε! Δεν έχει ξαναγίνει!!!!! Στις πόσες καίγεται άραγε μια μελέτη;;;

ΤΙΣ  ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ, ΕΤΣΙ;
Μη νομίζεις ότι αφορά μόνος τους δύσμοιρους τους ιδιοκτήτες της περιοχής.

Και βέβαια οι έρμοι οι ιδιοκτήτες ..... το φάγανε με αυτά και με αυτά, το χωραφάκι σε λεφτά για δικαιόρους και μηχανικούς για τις ενστάσεις.

Τες πάντων. Ας γυρίσουμε στην ηγεσία των δυνάμεων της αυτοεξυπηρετήσεως.Το σημείο ισορροπίας και συμφωνίας μεταξύ των καθεστωτικών έχει κλονιστεί, έχει υποστεί ρήγματα και χρειάζεται επανασυγκόληση επιγόντος.

Συμεών - Κουράσης and friends πρέπει να συντονιστούν ξανά και να "ανανεώσουν" όρκους εν όψη των δημοτικών εκλογών του 2019 και της νομής της τοπικής εξουσίας αναμετάξυ τους μην τυχόν και στραβώσει το πράμα, ξυπνήσουν οι μπαμπουίνοι και ψηφίσουν κανέναν "εκτός του συσχετισμού" (που λέει και ο Αλέκος).

Το σχήμα "Συμεών δήμαρχος - Κουράσης πρόεδρος του ΣΒΑΠ"
είναι το "επιτυχές όχημα" που μπορεί να τους κρατήσει ενωμένους. Ενωμένους δια της νομής της εξουσίας.

Τώρα αυτό πώς διασφαλίζεται άραγε μετά το 2019; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ.

Η ντροπή, ντροπή δεν έχει και χαράς τον που την έχει αναγνώστη μου.
Την ώρα που ο Σύνδεσμος Βιώσιμης Ανάπτυξης βρίσκεται σε παρατεταμένη κρίση, τα μέλη του φεύγουν καταγγέλλοντας κατασπατάληση των πόρων του Αναπτυξιακού Συνδέσμου και ανυπαρξία οποιουδήποτε ουσιαστικού ρόλου, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ, μαζί με τον ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ Συμεών, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, οργανώνοντας εκδήλωση με τους ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ του Χαλανδρίου αγκαλιά και πλάι πλάι "υπό την αιγίδα του δήμου Χαλανδρίου και του ΣΒΑΠ!

ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ!!!!
Εμφανίζονται παρεούλα ενώπιον των φορέων της πόλης και μοιράζουν .... "αναπτυξιακό" χρήμα για εκδηλωσούλες.

ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ!

ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ, ΜΑΥΡΟΓΤΑΛΟΥΡΟΙ.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: "Οι άλλοι κλέβουν τους δημότες τους περισσότερο από εμάς".

Αυτό είναι το κεντρικό νόημα του δελτίου τύπου του δήμου που συγκρίνει τα .... φτηνά ανταποδοτικά του Χαλά Ντερέ με γύρω δήμους.

Εγώ - αν και Επιπόλαιος - θα δεχτώ όλα τα στοιχεία του δελτίου προπαγάνδας ως σωστά και θα αξιοποιήσω τα στοιχεία της έρευνας που έκαναν στον δήμο για να σου "πουλήσουν" succes story (ή μήπως για να σε προετοιμάσουν για αυξήσεις;;; ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ).

Το Χαλά Ντερέ λοιπόν είναι φτηνότερο των άλλων; ΟΚ. καλό είναι αυτό και να το πιστώσουμε στα θετικά.

Με δεδομένο λοιπόν ότι τα - υποτιθέμενα - ανταποδοτικά δημοτικά τέλη στο Χαλά Ντερέ είναι - κατά τον προπαγανδιστικό μηχανισμό του Συμεών φτηνά, και άρα ακόμα και με αυτά τα φτηνά ο δήμος μπορεί να ενισχύει την κεφαλαιακή επάρκεια των τραπεζών με 18 μύρια να κάθονται επί πέντε συναπτά έτη, ερωτώ ρητορικώς - απάντηση δεν αναμένω - τι θέλει να πει το γραφείο του δημάρχου με αυτό το δελτίο τύπου;

Ότι οι άλλοι δήμοι που αναφέρονται είναι ΚΛΕΦΤΕΣ ή αναποτελεσματικοί, μπροστά στην δική μας διοικησάρα; Που έχουν ακριβότερα δημοτικά τέλη από τα - ΔΕΔΟΜΕΝΑ - υπερβολικά δικά μας, Είναι υπερβολικά βεβαίως διότι φτάνουν ακόμα και για .... αποταμίευση.

Έτσι είναι;

Ή μήπως οι άλλοι, έχουν άλλες παροχές υπηρεσιών καθαριότητας, έχουν κάνει επενδύσεις σε μόνιμο προσωπικό, εγκαταστάσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό, και οι υπηρεσίες τους προς τους δημότες ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ στην εργασία των συμβασιούχων ή εθελοντών εργαζομένων σε συνθήκες γαλέρας ;;;;

Μήπως οι άλλοι έχουν σχεδιάσει να πληρώνουν κάτι παραπάνω για να δώσουν λεφτά στο Χαλάνδρι για να γίνει η χαβούζα τους, να βολευτούν και αυτοί στον ΧΕΥ που πλήρωσαν οι Χαλανδραίοι ώστε εκείνοι να μην έχουν οχλούσες για τους δημότες τους χρήσεις, που δεν δέχονται πουθενά εντός των ορίων τους;

Μήπως αυτές οι συγκρίσεις μεταξύ δήμων είναι καλές για εργαλεία των αρμοδίων ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ μέσα επικοινωνιακής εκμετάλλευσης ΑΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΙΟΚΗΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ;;;

Και μια και πιάσαμε το θέμα της καθαριότητας: ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΥ για τους οποίους πλερώσαμε τους ΔΑΝΕΙΣΤΑΣ για να τους χρησιμοποιήσει ο δήμος για την καθαριότα και εγκαταστάσεις τι γίνεται;

Το νοίκι τρέχει αλλά δεν βλέπω .... κινητικότητα για τις εγκαταστάσεις.
ΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ; ΓΙΝΟΝΤΑΙ;

Ή όλη η φασαρία ήταν για να πέσει το παραδάκι των Χαλανδραίων - από τα "χαμηλά" δημοτικά τέλη - στους δανειστάς;;;

Και επειδή είναι και το θέμα στην επικαιρότητα και βράζει: ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΥΠΗΕΡΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, μετά την απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου;

Διότι το success story της διοικησάρας στην καθαριότητα ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ έτσι; μην το ξεχνάμε.

ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ! Έτσι;

ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ούτε σε μόνιμο, σωστά εκπαιδευμένο, επαρκές και με δικαιώματα προσωπικό.
ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΠΟΙΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣ (και όχι μόνο στο Χαλάνδρι).

ΝΤΑΞΕΙ;;;;

Ας ελπίσουμε όμως ότι θα τους σώσει πάλι η κυβέρνηση.
 
Δίνοντας λύση στο θέμα των συμβασιούχων ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα η εφαρμογή της νεοφιλελέ ατζέντας για τα σκουπίδια από τον Συμεών που θα ανοίξει τον δρόμο ώστε να δεχτεί η αυτοδιοίκηση την ιδιωτικοποίηση ακόμα και της αποκομιδής.
ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ στο να τελειώνει τα αφηγήματα της αριστεράς.
Πλήρωσε τους δανειστές για δημόσια γη, μένει να ιδιωτικοποιήσει και την καθαριότητα για να γίνει υπουργός του Κυριάκου.

ΚΑΛΟ Σ- Κ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου