Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

KAI ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙ;;; (οέο)

R U TALKING TO ME /???
Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήρθαν καμιά δεκάρια αγανακτισμένοι συνδημότες μας που μένουν στην Κολοκοτρώνη. (Ακόμα δεν έφυγαν δηλαδή, έμεναν εκεί από παλιά και επιμένουν να μην φεύγουν από το κέντρο του Χαλά Ντερέ, του SALT LAKE CITY των Βαλκανίων).

"Δεν γίνεται άλλο με την πιάτσα των ΤΑΧΙ κάτω από το σπίτι μας να φύγουνε να πάνε αλλού" ήταν το αίτημά τους.
"Εχουμε αγανακτήσει, δεν γίνεται άλλο και εσύ δεν μας δέχεσαι στο γραφείο σου να σου πούμε τον πόνο μας" είπαν στον δήμαρχο Συμεών.

"ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ"  τους είπε ο Συμεών
"ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΧΤΗΚΑ; Απαράδεκτον για εμένα που έχω την πόρτα μου ανοικτή σε όλους .... μπλα, μπλα, μπλα. Θα αναζητήσω ευθύνας εις το ιδιαίτερο γραφείο μου" τους είπε ο Συμεών.
"Ησυχάστε όμως, είμαι σε συνεννόηση με τον ΟΑΣΑ και έχω προτείνει να αλλάξει θέση η πιάτσα των ΤΑΞΙ" συνέχισε ο Συμεών.

(Σ.Σ.: ΩΧ!!!!! ΧΕΥ μου θυμίζει ο χειρισμός).

- "Άσε που είναι παράνομοι οι ΤΑΞΙαρχοι και πολλές φορές παρκάρουν στην πιάτσα περισσότερα TAXI από όσα πρέπει και τσακώνονται και μεταξύ τους, επειδή μερικοί  TAXIτζήδες, την κάνουν από την σειρά και πάνε πρώτοι να προλάβουν τον πελατάκο" συνέχισε ο δήμαρχος Συμεών, ειδικός του επαγγέλματος, βεβαίως, βεβαίως.

(Καραμπινάτη περίπτωση καργαριστερής  οσφυοκαμψίας!  Όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα, όταν πρέπει να συζητήσουν με άλλους για να βρουν μια λύση με συναίνεση, για να κάνουν μια αναγκαία ίσως αλλαγή, πάντα οι καργαριστεροί αρχίζουν με το bulling  στον συνομιλητή τους  με την αντίθετη άποψη, πλακώνουν την σπέκουλα και τις χαφιεδίστικου στυλ υποδείξεις διαφόρων "παρανομιών", ώστε  να διαμορφώνουν το κλίμα, να του σπάσουν του συνομιλητή τους τον τσαμπουκά και να επιβάλλουν την θέση τους χωρίς να ακούσουν τα επιχειρήματα του "οχτρού".

- ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑ λοιπόν. Να φύγει η πιάτσα, 

Μένει να δούμε ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΘΑ ΠΑΕΙ. (Εκτός αν καταργήσουμε και τα ΤΑΞΙ στο Χαλάνδρι διότι ως γνωστόν ημείς είμεθα με τους ΠΕΖΟΙ και το ποδήλατο).

΄Έχει μελετηθεί το θέμα για το πού θα πάει η πιάτσα από ειδικούς;;;;

ΝΑΙ! ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΑ ΤΑΞΙ!
ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΥΜΕΩΝ!

- ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ θέλουν να πάνε στην Αγίας Παρασκευής" ενημερώνει ο Συμεών "αλλά ΕΓΩ - μόνος του πάλι - έχω προτείνει στον ΟΑΣΑ δύο εναλλακτικές, γιατί δεν συμφωνώ με τίποτα, με την Αγίας Παρασκευής γιατί θα προκληθεί τεράστιο κυκλοφοριακό έμφραγμα στην πόλη - (δίκιο έχει σε αυτό, για να λέμε και αυτού που τρολάρουμε  το δίκιο, μην γίνουμε και σαν τα μούτρα τους) " .....και έχω αντιπροτείνει την ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ και την ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ στον ΟΑΣΑ που θα πάρει την τελική απόφαση".

- Στην Γυφτόπουλου; 
Ποτέ! πήδηξε η Λούλα που από όσα έχω καταλάβει από τις θέσεις της, θεωρεί ότι η οδός Γυφτοπούλου πρέπει να γίνει ένας μεγάλος μαρμάρινος, δεντροφυτεμένος πεζόδρομος.
 ¨Ενα μαυσωλείο απόδοσης λαϊκών τιμών στον εκλιπόντα συνάδελφο, - ο Θεός να τον αναπαύει αλλά και τις δυνάμεις της αυτοεξυπηρέτησης.

- "Είναι παραρεμάτιος," συνεχίζει η Λούλα.

- "Δεν απαγορεύει την στάθμευση ΤΑΧΙ το προεδρικό διάταγμα" της απαντάει ο Συμεών (δίκιο είχε, για να λέμε και του στραβού το δίκιο).
(Παρατήρηση δικιά μας: Αν διαμορφωθεί σε ήπιας κυκλοφορίας η Γυφτοπούλου - όπως χρόνια λέμε στον δήμο,, για να συνδεθεί το κέντρο της πόλης με τη,  ρεματιά, μια λωρίδα στάθμευσης των ΤΑΧΙ θα μπορούσε να λειτουργήσει, αν το μελετήσει σωστά ένας κυκλοφοριολόγος ή ένας πολεοδόμος.)

-" Να φέρετε θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για να αποφασίσουμε θεσμικά τι θα προτείνουμε στον ΟΑΣΑ με μια ισχυρή απόφαση, ώστε να μην αγνοήσουν τον δήμο και αυθαιρετήσουν"  συνεχίζει θεσμικά - αλλά και επί της ουσίας - σωστά η Λούλα.

- Η διοίκηση είναι σε επαφή με τον ΟΑΣΑ" απαντάει ο Συμεών,
 (μτφ για όσους δεν κατάλαβαν:" ΕΓΩ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΣΥΜΕΩΝ μόνος μου, συζητάω με τον ΟΑΣΑ για το πού θα πάνε τα ΤΑΧΙ, Το θέμα το έχω.)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ:

Να δεις που στο τέλος με αυτά και με αυτά θα πληρώσουμε μίσθωμα στο ΤΑΙΠΕΔ για να παρκάρουν τα ΤΑΞΙ σε κάποιο δρόμο της πόλης, μετά από ηλεκτρονική δημοπρασία !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου