Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ;;;

 
Και τώρα τι γίνεται με τον Σκλαβενίτη (πρώην Μαρινόπουλο) στην Γυφτοπούλου;;;;

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ 

Ο Μαρινόπουλος λειτουργούσε - έτη και έτη, (του Κυρίου δεηθόμεν) - κατά παράβαση του Προεδρικού Διατάγματος της Ρεματιάς εκεί, το ξέρουμε όλοι στο Χαλάνδρι, όσοι τουλάχιστον έχουν εμπλακεί στα δημοτικά ακόμα και ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε ψηφοδέλτια από το 1995- 1996 και εδώ και βέβαια οι εθελοντές, ο Σύλλογος της Ρεματιάς και τα μέλη του κλπ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. (Και γράφω ΟΛΟΙ, μη μου πείτε ότι υπάρχει Χαλανδρέικη οικογένεια που δεν έχει κάποιο μέλος της εμπλακεί με τα δημοτικά τόσα χρόνια σε τόσα ψηφοδέλτια, έτσι;)

Η εφαρμογή του ΠΔ της Ρεματιάς λοιπόν απαιτούσε να κλείσει ο Μαρινόπουλος.
Είναι πρώτη ζώνη ρεματιάς και εκεί δεν επιτρέπεται ΤΙΠΟΤΑ.

Ο Μαρινόπουλος προσέφυγε στην διακιοσύνη και επιχείρησε να "βγάλει" την πρόβλεψη του ΠΔ off για την περίπτωσή του.
Χρόνια κράτησαν οι δίκες αλλά τελικά δεν δικαιώθηκε ο Μαρινόπουλος.

¨Όλα αυτά τα χρόνια που η υπόθεση εκρεμμοδικούσε οι Μουτζαχεντίν της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ φώναζαν ότι  ο δήμος ολιγωρούσε στην εφαρμογή του ΠΔ της ρεματιάς και δεν κλείνει τα μαγαζιά στην παραρεμάτιο.

Και για να μην ολιγωρεί ο δήμος λοιπόν και του την λένε οι καργαριστεροί μουτζαχεντίν την έπεφτε ο δήμος σε καμιά πιτσαρία για να αποδεικνύει ότι δεν ολιγωρεί. Και αν η Πιτσαρία δεν είχε λεφτά για να βάλει μεγαλοδικαιόρο να καθυστερήσει τον δήμο, την έτρωγε η μαρμάγκα με συνοπτικές διαδικασίες.
(ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ !)

Όλα αυτά είχαν την αφετηρία τους στην ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ στο ΠΔ στο συγκεκριμένο σημείο.

Για να καταλάβεις αυτήν την υπερβολή - τότενες - ο δήμος που επεξεργάστηκε το ΠΔ και το εισηγήθηκε στεγαζόταν - θα θυμούνται οι παλιότεροι - σε νοικιασμένο (όπως σήμερα) κτίριο στην Ζαλοκώστα.
ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ - κατά το ΠΔ - ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ αφού είναι στη ζώνη Α.

Η καργαριστερά και οι καργαοικολόγοι την έπεσαν - τόσα χρόνια - σε δύο ή τρία μαγαζιά δια να δείξουν την αποφασιστικότητά τους να προστατεύσουν την ρεματιά μαζί με υποκριτές αυτοδιοικητικούς που θέλανε να δείξουν τον δυναμισμό τους ως εξουσία εις τον μπαμπουίνο.

Όπως έχουμε ξαναγράψει εκτός από ένα πρατήριο βενζίνης - βόμβα μολότωφ στην στάση Φαρίντα και την μάντρα οικοδομών δίπλα του,  που πραγματικά έπρεπε να φύγουν όλη η άλλη φασαρία που έχει γίνει είναι για "να 'χαμε να λέγαμε" και να μην γίνει ο Παιδικός Σταθμός της Τούφας. Να γίνει εκεί ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ και να μην τρέχει μία.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑΡΙΑ για να ξεκα....πνίσει η ομάδα κρούσης και να πάει μετά ο αρχηγός για να διαπραγματευτεί την ..... εκτόνωση.

ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΔ ΗΤΑΝ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΟΥΜΕΝΟ ή ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ.

Αλλά επαναλαμβάνω ότι όταν φτιάχναμε το ΠΔ στο ΔΣ του 94-95 η θέση ημών των ελαχίστων (μη καργ)αριστερών ήταν "να ισχύσει το ΠΔ χωρίς να έχει αναδρομική επίδραση στα προϋπάρχοντα κτίσματα τα οποία προτείναμε (ανεπιτυχώς) να διατηρήσουν νομίμως το περίγραμμα και την χρήση την οποία είχαν με ειδικό μεταβατικό όρο).

"ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ", μας φώναζαν τότενες οι της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
"ΕΙΣΤΕ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, κάνετε ψηφοθηρία, ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ" και τέτοια.

Λύσσα κακιά να τους κλείσουν όλους, να γκρεμίσουν, να χαλάσουν.
ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!

Μην κοιτάς τώρα που είναι διοίκηση και έχουν ξεκάνει τις αναθέσεις. ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΝΕ!
(Το ξέρεις εκείνο που λέει "ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ;;;)

ΟΛΟΥΣ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ;;;;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
ΠΟΤΕ!
ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΛΥΦΑΝ!
 Όσοι ήταν με την αυτοεξυπηρέτηση όχι μόνο δεν τους ενοχλούσαν αλλά τους πλήρωνε ο δήμος και νοίκι για το παράνομο (κατά το ΠΔ) (προϋπάρχον όμως)  κτίσμα τους για να στεγάζει την τεχνική υπηρεσία χωρίς να φωνάζει κανείς με την ντουντούκα. (ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ)!

Ο Ζηκογιάννης όμως έτρωγε ξύλο κάθε φορά από "το κίνημα".
Είχε πει όχι στην αυτοεξυπηρέτηση βλέπεις.(ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!)
(Θα έλεγα και για τον Ακατανόμαστο και την δουλειά του αλλά άστον αυτόν, δεν μετράει)

ΕΝΕΣΤΩΤΑΣ ΧΡΟΝΟΣ: Ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Και μετά από αυτή την σύντομη αλλά αναγκαία ιστορική αναδρομή φτάνουμε σε ενεστώτα χρόνο όπου εγώ κρατάω από εδώ την ντουντούκα (με σύγχρονη μορφή, σε σχήμα πληκτρολογίου) και η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ έχει γίνει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ και διοικεί τον δήμο.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
Έφυγε και ακόμα την περιμένουμε.
Είμαστε σε μνημονιακό καθεστώς, υπό επιτροπία, με τοκογλύφους να μας πίνουν το αίμα και όλα αυτά που τα ξέρεις.

Ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, όχι εδωκαισαρανταχρόνια,  ΦΑΛΗΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, η αγορά έπαθε ντουβρουτζά, οι εργαζόμενοι έπαθαν τανάκα, ο Σκλαβενίτης μπήκε στο παιχνίδι για να κρατηθεί η επιχείρηση ζωντανή, να περιοριστεί η ζημιά για παραγωγούς προμηθευτές, εταιρίες τροφίμων κλπ και οι εργαζόμενοι στο Μαρινόπουλο να μην προστεθούν στον κατάλογο ανέργων αυτής της χώρας.
ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ με δέσμευση να μην απολύσει και άλλους αναλώσιμους μπαπουίνους να περιμένουν και αυτοί να αποληθούν οι σκουπιδιαρέοι για να βολευτούν.
  • Ο Σκλαβενίτης που στο παρελθόν έχει ευνοηθεί ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ από τον δήμο Χαλανδρίου όταν αποχαρακτηρίστηκε οικόπεδο χαρακτηρισμένο ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ για να εξυπηρετηθεί το deal του με ιδιοκτήτη ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ προελεύσεως και παραταξιακής προτιμήσεως και να κτιστεί ένα γιγάντιο SUPER MARKET στην πλατεία - τότε - Κέννεντυ, νυν ΦΛΥΑΣ.
(Τώρα ίσως κάποιος πει ότι δεν ευνοήθηκε ο Σκλαβενίτης που δεν θα έκανε εκεί αλλά αλλού το SM αλλά ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου, αλλά τώρα δεν είναι αυτό το θέμα μας).(ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!)

  • Ο Σκλαβενίτης όμως που είναι υπόδειγμα επιχείρησης για τους εργαζόμενούς του, δεν έχει ανοίξει ποτέ την Κυριακή, διατηρεί ανταγωνιστικές τιμές, είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, από τις λίγες που έχουν απομείνει στον κλάδο του λιανεμπορίου τροφίμων στην αποικία χρέους που παλιά έλεγαν Ελλάδα όσο οι άλλες ανταγωνιστικές του έχουν γίνει Γερμανικές, Γαλλικές, Βελγικές κλπ.
Πήρε λοιπόν όλα τα μαγαζιά, πήρε και το μαγαζί του Μαρινόπουλου στην Γυφτοπούλου μέσα στο πακέτο.

Πάει λοιπόν στον δήμο, στην επιτροπή ποιότητας Ζωής του Γερολυμάτου, καταθέτει χαρτιά και λέει "γυρίστε την άδεια λειτουργίας που είχε ο Μαρινόπουλος (αφού αυτή είχε βγει ΠΡΙΝ το ΠΔ)  σε μένα για να δουλέψω".

- Δεν γίνεται. ΧΑΣΑΤΕ! του λέει ο Γερολυμάτος.

Όντος by the book ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Η εφαρμογή των κείμενων διατάξεων δεν επιτρέπει σε κανέναν να εκδώσει νέα άδεια λειτουργίας SM εκεί.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
  • Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ γιατί το 1995 το δημοτικό συμβούλιο άκουσε την καργαριστερά και δεν προέβλεψε το αυτονόητο για την προϋπάρχουσα κατάσταση;
  • Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ότι ο Μαρινόπουλος τόσα χρόνια με δικαστικά τερτίπια δεν έκλεισε;;;
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ
Ειλικρινά δεν μπορώ να απαντήσω με την ευκολία που το κάνουν όλοι τι θα έπρεπε να γίνει με το μαγαζί τώρα.

Διότι το σωστό είναι να απαντήσω ως δημοτικός σύμβουλος  ΟΧΙ και να κάνω ντε και καλά κριτική στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στην συμπάθειά μου τον αντιδήμαρχο με τον Γκασμά που ακόμα είναι ανοικτό και δεν έχει εφαρμοστεί ο νόμος.
Πώς λειτουργεί ακόμα δηλαδή;;;

Πρέπει μήπως  να κάνω  τον φίλο στον Σκλαβενίτη και να πω να μην εφαρμοστεί το ΠΔ;

¨Η ως γραφειοκράτης που έβαλα υπψηφιότητα για να με ψηφίσεις, πρέπει  να κάνω τον υπάλληλο των  γραφειοκρατών,  κρυπτόμενος πίσω από τις υπηρεσίες και να λέω ότι ψηφίζω ό,τι μου λένε γιατί φοβάμαι ότι θα με βουτήξει το Ελεγκτικό Συνέδριο να μου πάρει την περιουσία (χαχαχα, άχου και δε με νοιάζει, δεν έχω).

Ως αιρετός λοιπόν, νομίζω ότι πρέπει να τοποθετούμαι - να τοποθετούμαστε όλοι, αξιολογώντας το σύνολο των κριτηρίων που πολλές φορές υπερβαίνουν - βεβαίως - την γραφειοκρατία ή την αυτοεξυπηρέτησή μας, διότι πρώτα είμαστε πολίτες και μετά αυτοδιοικητικοί.

Και να μην κάνουμε μικροπολιτική του στυλ: "ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ"
(Δεν μας χρειάζεται εμάς βεβαίως αυτό, διότι έχουμε ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, οι άλλοι - σου λέει - άμα το κόψουμε και αυτό δεν θα λέμε τίποτα).

Και εκτός από το τι έγινε πριν εδωκαισαρανταχρόνια πρέπει να δούμε ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ΦΙΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ (δεν είναι αντίφαση από μόνος του αυτό ο τίτλος;;;)

Είναι ευκαιρία λοιπόν να σου θέσω εσένα που είσαι καραευρωπαίος και οικολόγος και προοδευτικός και εθελοντής και φιλόζωος και από όλα και θέλεις όλα να γίνονται με ανεξάρτητες αρχές και χωρίς την παρέμβαση της πολιτικής και θες να εποπτεύονται (ακόμα και να καταργηθούν ει δυνατόν)  οι ελληναράδες αιρετοί που κάνουν ρουσφέτια.(ΠΟΝΑΕΙ ΔΟΝΤΙ, ΚΟΨΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ένα πράγμα είναι η άποψή σου μεγάλε) και είσαι (όπως και εγώ) με το μη κλείσιμο του μαγαζιού τώρα.

ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΩΡΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ;;; ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑΚΙΜΙΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΙΤΚΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ;

Ποιος θες να αναλάβει την ευθύνη να μην κινηθεί by the book ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, για να τον στείλουν αδιάβαστο οι Γκαουλάιτερ που τόσο υποστηρίζεις ότι πρέπει να ΕΊΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΊ για να μας κάνουν ανθρώπους ευρωπαίους (Homo evropeus).

Τι μας λες να παραμείνει ανοικτός ο Σκλαβενίτης για κάποιο διάστημα, τουλάχιστον, για να μην δημιουργήσει ο δήμος στην επιχείρηση άλλο ένα πρόβλημα στα δεκάδες που έχει αναλάβει να διαχειριστεί, μπας και τα καταφέρει (δύσκολο το βρίσκω) και δεν την πάρουν και αυτή τίποτα "επενδυτές, αποικιοκράτες" μπιρ παρά;

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ!
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ;;;

Πώς στο διάλο είσαι πάντα και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα;

Τώρα που "στέγνωσε" δηλαδή ο Γερολυμάτος, άφησε κάτω τον γκασμά, ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ για να τον κάνεις  νοματαίο και να τον "παίζει¨" η πρεσβίος, του λες να ξαναβραχεί, να αγνοήσει το νόμο γιατί είσαι με τον Σκλαβενίτη;

 Και αφού είσαι εσύ με τον Σκλαβενίτη  ζητάς από τους άλλους να κάνουν για τον Σκλαβενίτη αυτό που τους κατηγορείς ότι όταν το κάνουν δεν είναι σαν και εσένα HOMO EVROPEUS";;;;;

ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ;;;
ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ!

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;
Σταθεροποιήσου κάπου να φάμε ψάρι.

ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΣΟΥ: 
Που δεν είναι άλλη από το ότι ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ γιατί εμείς μόνοι μας ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ και τας μεταρρυθμίσεις;;;

Είσαι Κογκολέζος, πολίτης του Βελγικού Κονγκό που νομίζει ότι θα τον κάνει Βέλγιο ο Λεοπόλδος μωρέ μαλάκα;

Αυτό το πράγμα που λέγεται ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΨΕΥΤΟΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ δεν γίνεται να κάνει υπερβάσεις στους νόμους και τας γραφάς (και τας εντολάς κάτω από το τραπέζι) ακόμα και αν αποφασίσει διαφορετικά το δημοτικό συμβούλιο ΟΜΟΦΩΝΑ, ακόμα και σε περιπτώσεις ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ή ΑΔΙΚΕΣ να κάνει τα στραβά μάτια και να δώσει κάποιον χρόνο - πχ -  στον Σκλαβενίτη -  ή για να σηκώνεται μια σημαία στα Ιμία.

Αυτό δεν ήθελες;;;
Αυτό δεν υποστηρίζεις;;;

ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ Ο ΔΗΜΟΣ;;;;
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;;

Ή κάνεις πως ΘΕΛΕΙΣ γιατί είναι ισχυρός ο Σκλαβενίτης και εσύ είσαι πάντα κωλογλύφτης των ισχυρών εκ του ασφαλούς και γι΄αυτούς δεν υπάρχει νόμος κατά εσέ;;;

Αν ήταν πιτσαρία θα την έστελνες αδιάβαστη και θα ζήταγες να εφαρμοστεί ο νόμος πάραυτα χωρίς σάλιο.

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.
ΤΑΞΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΜΩΣ.
Είδες πού τα βρήκατε; 

ΟΛΟΙΜΑΖΙ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, ΤΟΝ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ. Ο Νόμος σε αυτόν εξανλείται μέχρι υπερβολής.
Και τον εργάτη.

Εγώ δηλώνων  ΚΑΘΑΡΑ ότι θα αναλάμβανα το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί για να παραμείνει κάποιο διάστημα ακόμα το μαγαζί του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ εκεί και να δωθεί χρόνος στους μανατζαρέους του να αναζητήσουν ισορροπία στη νέα κατάσταση.
Δεν θα βιαζόμουν να το κλείσω για να κάνω τον κουραδόμαγκα evropeo εκσυγχρονιστή σε κάθε σκατόψυχο που  χαίρεται όταν κλείνουν μαγαζιά και που θα θεωρούσε μεταρρύθμιση να  έμεναν και άλλοι εργαζόμενοι στον δρόμο δια να εφαρμοστεί αμέσως ο νόμος και να τους δώσει λιχουδιά ο Φούχτελ γιατί είναι καλά μαντρόσκυλα.

Αλλά εμείς λέμε διαχρονικά ότι οι νόμοι και οι γραφές δεν είναι οι θεόσταλτες 10 εντολές του Μωϋσή, άνθρωποι τους έκαναν, σε συνθήκες άλλες πολλές φορές τους έφτιαξαν και μπορεί να αλλάζουν με δημοκρατικές διαδικασίες και μέσω των νομοθετικών θεσμών.

ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΑ ΣΩΜΑΤΑ.

Μάλιστα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ και να ακολουθούν τις συνθήκες και τις ανάγκες της εποχής τους.
Και κυρίως πρέπει να εφαρμόζονται με ευαισθησία για τον άνθρωπο και την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

Και οι ΑΙΡΕΤΟΙ σε ειδικές περιπτώσεις, ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΙΕΣ  και ΜΕ ΜΕΤΡΟ θα πρέπει να μπορούν να εγκρίνουν χωρίς φόβο ακόμα και ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ στον τρόπο και τον χρόνο εφαρμογής του νόμου, όταν είναι ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ χωρίς να έχουν στα χέρια τους γραφειοκρατικές χειροπέδες.
(όπως ας πούμε οι ξένοι στο ΤΑΙΠΕΔ που σου λέει ότι δεν πρέπει να έχουν ποινικές ευθύνες όταν ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία; ε κάπως έτσι αλλά για ΑΙΡΕΤΟΥΣ).

Διότι αν τις έχουν τις χειροπέδες και δεν μπορούν να αποφασίσουν παρά μόνο όσα γράφει ο νόμος τότε τι στο διάολο τους χρειαζόμαστε μωρέ τους αιρετούς;
ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, μην φοράει φερετζέ.

ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ λες και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;

Να κλείσει ή όχι άμεσα ο Σκλαβενίτης; 

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα που πήγα το πρωί από εκεί το μαγαζί λειτουργεί και μάλιστα έκαναν και εργασίες εγκαταστάσεων.

Και επειδή ξέρω από ενυδρεία, χρόνια παλεύω με τα ψάρια, δεν ήταν για ενυδρείο.
Πυρασφάλεια άκουσα ότι έβαζαν.

Άρα μάλλον έχει δοθεί ήδη κάποια λύση στο παρασκήνιο.

Σκέψου να ήταν άλλος στην διοίκηση τι θα είχε γίνει τώρα βέβαια που ακόμα δεν έχει μπει λουκέτο.
Τώρα το πολύ πολύ να γράψει κανένα άρθρο στην ΠΛΑΤΕΙΑ ο Κομπότης κα καθάρισαν.

Αν ήταν άλλη διοίκηση;;;;
Με γκασμά θα του είχαν ανοίξει το κεφάλι και ο σύλλογος της ρεματιάς θα τον είχε κρεμάσει στα τσιγγέλια. Μηνύσεις, αγωγές  θα είχαν πέσει μόνο με το κυλικείο στο θέατρο.
Με τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ θα είχε γίνει ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΙΣ.

Αλλά τώρα;
Μια ψιλογκινίτσα για το ξεκάρφωμα και τέλος. Το κάναμε το καθήκον μας.

ΥΓ: ¨Οπως καταλαβαίνεις δεν θα τους επιτεθούμε εμείς που δεν έχουν κλείσει ακόμα το μαγαζί.

Αλλά θα τους κρίνουμε για όσα έχουν πει εναντίον άλλων μέχρι σήμερα χωρίς να ψελλίσουν ένα ίχνος απολογίας.

Και θα αναδεικνύομαι ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ  ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ!

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου