Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΟΜΠΟΤΗΣ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3 ΜΕΡΟΣ 2ο


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗ – ΤΡΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ !!!
ΜΕΡΟΣ 2ο


Αγαπητοί δημότες

Επειδή στον ΔΥΟ απολογισμό !!! είμαστε περιληπτικοί και έντονα αυτοκριτικοί σε βαθμό τέτοιο ώστε σε πολλούς αδαείς τα λεγόμενα μας να φαντάζουν αυθαίρετα και ατεκμηρίωτα, προχωρήσαμε στον ΤΡΙΑ απολογισμό που είναι αναλυτικός και τεκμηριώνει τον προηγούμενο. Έχουμε ήδη παρουσιάσει το πρώτο μέρος του.

Σήμερα παρουσιάζουμε το δεύτερο.

Όλοι γνωρίζεται πόσο επικερδές και ξεκούραστο είναι το επάγγελμα του κτηματομεσίτη. Έγινε λοιπόν πέμπτο μέλημα μας να μετατρέψουμε το δήμο σε ιδιότυπο γραφείο real estate, χωρίς βεβαίως να σας ρωτήσουμε.
  • Ο ιδιοκτήτης του ερειπίου που ονομάζεται « Μουσείο Νόμπελ» το έβγαλε στο σφυρί για 1.6 εκατομμύρια Ευρώ. Δεν εύρισκε παρά ταύτα αγοραστή. Τότε τον διευκολύναμε αγοράζοντας το με 1,45 εκατομμύρια ευρώ μετρητά . Το συνολικό ποσό βέβαια ξεπέρασε το ποσό που ζητούσε ο ιδιοκτήτης του, αν προστεθούν τα συμβολαιογραφικά έξοδα και η αμοιβή του γνωστού εργολάβου δικηγόρου του δήμου.
Για να στηριχτεί, να διαμορφωθεί αυτό το κτήριο και να γίνει ασφαλές θα απαιτηθούν τουλάχιστον 3 εκατομμύρια ευρώ ακόμα, δικά σας χρήματα βεβαίως.
  • Το οικόπεδο του δημοσίου (ΧΕΥ9) κάτω από το οποίο περνάει το μετρό, σχεδόν μηδενικής εμπορικής αξίας, το αγοράσαμε με μόνο 650 χιλιάδες ευρώ για παρκινγκ των απορριμματοφόρων, τα οποία εδώ και περισσότερο από 30 χρόνια πάρκαραν στο άλλο δημόσιο οικόπεδο (ΧΕΥ8) εντελώς δωρεάν, το οποίο το ενοικιάσαμε με 850 χιλιάδες ευρώ για 30 χρόνια. Τα χρήματα αυτά που πληρώσαμε για αγορά και ενοικίαση ΔΗΜΟΣΙΑΣ δικής μας γης !!! πήγαν κατευθείαν στην τσέπη του Herr Fuchtel μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.
Από τα ανωτέρω είναι φανερή η τεράστια επιτυχία μας και σε αυτόν τον τομέα.

  • Το έκτο μέλημά μας ήταν να φαινόμαστε οικολόγοι και λάτρεις του πρασίνου.Δώσαμε για τσιμεντοποίηση 200 στρέμματα πρασίνου πέριξ του νεκροταφείου για να εξυπηρετήσουμε μικρά και μεγάλα συμφέροντα.
Δώσαμε στον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο μας την δυνατότητα να κτίσει στην Ριζάριο πανεπιστήμιο, καταστρέφοντας τον δεύτερο πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας.

Δώσαμε την δυνατότητα μεταφοράς συντελεστή δόμησης από όλη την Ελλάδα κατά μήκος της οδού της δουκίσσης Πλακεντίας.
  • Καταφέραμε όμως τον φίλο και προστάτη μας υπουργό να μας παραχωρήσει για 30 χρόνια μόνο για χρήση, εντελώς δωρεάν, το γήπεδο του Απόλλωνα και τον περιβάλλοντα χώρο δίπλα στο Νομισματοκοπείο, για να τον χρησιμοποιείτε ως χώρο αθλοπαιδιών και αναψυχής, όπως μέχρι σήμερα κάνετε
Δοξάστε μας.
  • Έβδομο μέλημα μας ήταν να αφαιρέσουμε από τον Καλλικράτη κάθε αναχρονιστικό δημοκρατικό θεσμό, που μπορούσε να μειώσει ,έστω και κατ΄ ελάχιστον την εξουσία μας. Την επιτροπή διαβούλευσης που προβλεπόταν από τον Καλλικράτη, όπου οι μαζικοί φορείς της πόλης είχαν την δυνατότητα να υποβάλουν προτάσεις και να μας κάνουν κριτική, την διαλύσαμε ομολογουμένως εύκολα, μέσα από την απαξίωση, την περιφρόνηση και την συκοφάντηση των μαζικών φορέων, ιδίως των πιο δραστήριων. Δεν έχουμε ανάγκη τις προτάσεις κανενός και θεωρούμε την κριτική ως μια εμπαθή και υπονομευτική πράξη. Η εξουσία είναι αποκλειστικά δική μας και δεν ανεχόμαστε αντίλογό.
  • Όγδοο μέλημα μας ήταν η διάλυση του συνδικάτου των εργαζομένων του δήμου. Εδώ , αν και μας φαινόταν εύκολο, αποτύχαμε. Αν και χρησιμοποιήσαμε όλα τα μέσα που μόνο ένας άεργος, ο οποίος δεν έχει ποτέ πληρώσει συνδρομή σε εργατικό σωματείο, δεν έχει απεργήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο, μπορούσε να σκεφτεί, δεν τα καταφέραμε. Προπηλακίσαμε, εξυβρίσαμε χυδαία, απειλήσαμε, μεταθέσαμε δυσμενώς, μέλη του ΔΣ του Σωματείου των εργαζομένων, κατά προτίμηση γυναικών, καθότι είμαστε φεμινιστές και όχι τραμπούκοι. Ιδρύσαμε εργοδοτικό σωματείο με πρόεδρο τον άνδρα της προέδρου μας. Τίποτα όμως. Σκέτη αποτυχία.
Η αποτυχία μας όμως αυτή ήταν γλυκιά, αφού καταφέραμε τα γραφτούμε στο βιβλίο Γκίνες. Είμαστε οι μοναδικοί παγκοσμίως που καταφέραμε, ένα εργοδοτικό σωματείο να κηρύξει απεργία εναντίον μας σχεδόν παμψηφεί, με απόφαση απαγορευμένης γενικής συνέλευσης.

Συνεχίζεται….
Για την αντιγραφή
ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ

ΕΜΠΑΘΗΣ  ΔΗΜΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου