Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ν. ΚΟΜΠΟΤΗΣ: Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΗΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Πριν τρία περίπου χρόνια, θα ενθυμίστε τον πόλεμο που δέχτηκα από την δημοτική αρχή, όταν αποκάλυψα την συναλλαγή της, την φανερή τουλάχιστον, με την εταιρία Μαρινόπουλος ΑΕ. 

Η χρεοκοπημένη τότε επιχείρηση είχε «δωρίσει» ένα σάπιο λεωφορειάκι για τις ανάγκες της δημοτικής συγκοινωνίας.

Ρωτούσα τότε με ποια ανταλλάγματα έγινε η «δωρεά» και γιατί διαφημίστηκε η εταιρία μέσα από την ιστοσελίδα του δήμου μας?.

Ρωτούσα τότε γιατί δεν διεκδικεί η δημοτική αρχή την απομάκρυνση του καταστήματος της εταιρίας από την 1η ζώνη της ρεματιάς , σύμφωνα με το ΠΔ που αφορά στην προστασία της?.

Ρωτούσα, πώς είναι δυνατόν μια χρεοκοπημένη εταιρία να κάνει «δωράκια» σε ένα πλεονασματικό δήμο με 13 εκατομμύρια ευρώ, τότε, στην τράπεζα?

Αντί για απάντηση, όπως θυμάστε, δέχτηκα σκληρό μπούλινγκ από τον αξιότιμο Κο δήμαρχο και από μέλη της αυλής του, και μέσα από την λίστα των μελών του συλλόγου προστασίας της ρεματιάς. 
Απαίτησαν μάλιστα την διαγραφή μου από την λίστα, διότι, εκτός των άλλων, απασχολούσα τα μέλη με ένα θέμα άσχετο, το οποίο δεν αφορά τα μέλη του συλλόγου.

Θυμάστε ακόμα ότι πριν ένα χρόνο περίπου, όταν η πτωχευμένη εταιρεία εξαγοράστηκε. από την εταιρία Σκλαβενίτης ΑΕ, επανήλθα και πρότεινα ότι είναι δυνατή μια διαπραγμάτευση για ένα βελούδινο κλείσιμο του εν λόγω καταστήματος και ανάφερα τους λόγους για τους οποίους ήταν εφικτό, τότε, ένα αίσιο αποτέλεσμα.

Χθες ενημερωθήκαμε, ότι στα μέσα του καλοκαιριού, ξεκίνησαν δικαστικό αγώνα με την εταιρία Σκλαβενίτης ΑΕ, τον οποίο τον Χάνουν, όπως προβλέπει ο εργολάβος δικηγόρος του δήμου, στον οποίο έχει ανατεθεί η υπόθεση. Από ότι φαίνεται, όλο το σκηνικό στήθηκε για να πάρει ο δικηγόρος το χαρτζιλίκι του. Εξάλλου, από όσα γνωρίζω, καμία υπόθεση του δήμου δεν έχει κερδίσει μέχρι σήμερα ο εν λόγω και δέχομαι ευχαρίστως την διάψευση περί αυτού.

Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά προσπαθούν να εμπλέξουν, στο παραπέντε, σε αυτό το αλισβερίσι και τον σύλλογο προστασίας της ρεματιάς , όταν μέχρι σήμερα τον περιφρονούσαν, τον διέβαλαν, ουδέποτε τον πληροφόρησαν για τις ενέργειες τους και ουδέποτε ζήτησαν την γνώμη του. 
Θέλουν να καταστήσουν τον σύλλογο συνένοχο σε ένα έγκλημα που που δεν έχει καμία συμμετοχή

Η αγάπη της δημοτικής αρχής για την ρεματιά, άργησε 3 χρόνια. Εμφανίζεται σήμερα και μάλιστα μέσα στο κατακαλόκαιρο , όχι για να λύσει τα προβλήματα της ρεματιάς, αλλά για να λύσει, η δημοτική αρχή , δικά της προβλήματα και να ικανοποιήσει δικές της ιδιοτέλειες…. 

Μη ξεχνάτε, ότι μέσα στο καλοκαίρι, αποδείχτηκε ότι μέσα στο δημοτικό συμβούλιο είναι μια μικρή και αισχρή μειοψηφία. Προσπαθεί να βρει στηρίγματα και να δημιουργήσει συνενοχές για να απαλύνει το Βατερλό της. Αν της έχει απομείνει έστω και λίγη δημοκρατική τσίπα, οφείλει να παραιτηθεί και να μη προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι αυτή που δυστυχώς είναι.

Συνδημότες γρηγορείτε, το ΠΔ προστασίας της ρεματιάς μας κινδυνεύει σοβαρά από αυτή την θλιβερή δημοτική αρχή. Όταν το θεριό πεθαίνει γίνεται επικίνδυνο. Μακάρι να διαψευστώ.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗ
ΔΗΜΌΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου