Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΡΕ ΣΟΥΛΤΑΝΟ!


Δεν υπάρχουν ακόμα αντιδράσεις μετά την χθεσινή ομαδική ανεξαρτητοποίηση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας που είναι μέλη της ΛΑΕ.

Ψάξαμε στο φατσομπούκι για σχόλια και - εκτός των στελεχών της ΝΔ που πανηγυρίζουν - υπάρχει άκρα του τάφου σιωπή από τα "στελέχια".

Ο Συμεών δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.

Ψάχνοντας όμως βρήκαμε αυτό το σχόλιο του που έγινε με αφορμή άρθρο του spoksman του Αεικίνητου, Κώστα Αγγελή, ο οποίος σε άρθρο που ανέβασε σε χρηματοδοτούμενο από τον ΣΒΑΑ μέσο μαζικής εξημέρωσης κάνει κριτική στο φεστιβάλ της ρεματιάς που έχει χορηγό επικοινωνίας το άλλο χρηματοδοτούμενο από τον ΣΒΑΑ τοπικό μέσο μαζικ΄ςη εξημέρωσης.

Άρθρο το οποίο έγραψε μετά το βιβλίο για τους ναούς του Χαλανδρίου ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ η αναφορά στους ναούς όπως θα δεις παρακάτω ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ!

Τι μου θύμησες ρε Σουλτάνε!

ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΗΡΩΟ..
  • Την νομιμότητα, την ανάπτυξη και τον πολιτισμό των "α(Χ)ρ(Η)στων)!
  • Τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσαν Κουράσης, Αγγελής, Ασημακόπουλος (του παντοκοροϊδείου ντε, έ αυτός) ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Πράσσος (ως αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, υπό την απόλυτη κάλυψη του Πρίγκιπα της Κεντροαριστεράς στο Χαλάνδρι.
  • Τον γιο μου που βρέθηκε στο ΠΑΙΔΩΝ με σπασμένο χέρι και που η μήνυση που κατέθεσα ΧΑΘΗΚΕ παρά την βεβαίωση της ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ του παγοδρομίου από την ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ.
ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΑΣ! (και σε βάζω μέσα Σουλτάνε γιατί θα σου θυμίσουμε ότι και εσύ πέταξες κάτι μαρουλόφυλλα τότε, γιατί .... το είπε ο Νταβίας και έπρεπε να διαφοροποιηθείς):

ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΥΜΕΩΝ και μετά θα σου θυμίσουμε και εμείς τις φοβερές ατάκες περί του "φασιστικού μνημείου" που "δεν πείραζε που έγινε παγοδρόμιο πάνω του", την φοβερή τοποθέτηση των σημερινών ΝΑΟΓΛΥΦΤΩΝ  "ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΝΑΟΣ" και άλλα όμορφα που αναδεικνύουν ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ, που έχει μείνει καταγεγραμμένη και ανεξίτηλη ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ!

Για να μαθαίνουν και οι νέοι παράγοντες του Χαλά Ντερέ πώς φτάσαμε στο σούργελο, στον ευτελισμό κάθε έννοιας "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" και "ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" (όπως σε βλέπω) στο Χαλά Ντερέ.

Έγραψε ο Συμεών σε ποστ συνοδευόμενο από τους γέρους του μάπετ σόσου - ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ στην φωτοσοπιά της Βίκυς:

"Ο αντιδήμαρχος του κ Κουράση που η μεγαλύτερή του "πολιτιστική" συνεισφορά ήταν ένα παράνομο παγοδρόμιο,κατασκευασμένο μάλιστα πάνω στο ηρώο της πλατείας, για το οποίο ο δήμος χαρατσώθηκε και με ενα τσουχτερό πρόστιμο από την πολεοδομία,ξαναχτύπησε.
Μετά την "διαρκή απαξίωση και υποβάθμιση" που , κατά την γνώμη του, υφίσταται το Χαλάνδρι από την νέα διοίκηση,τις απίστευτες καταγγελίες ότι ο δήμαρχος ευθύνεται για τις επιχειρηματικές αστοχίες των καταστημάτων της πλατείας,τώρα προσπαθεί να αποδομήσει και το φεστιβάλ ρεματιάς.
Ουδεμία έκπληξη.
Τί να καταλάβουν οι άνθρωποι που κατήγγειλαν από την αρχή την γενναία αύξηση του προυπολογισμού του φεστιβάλ ώς αντιπαραγωγική και τις δωρεάν παραστάσεις,ώς επικίνδυνες για τα οικονομικά του δήμου;
Πώς να εκτιμήσουν την εξαιρετική δουλιά των ανθρώπων της διεύθυνσης πολιτισμού και της φιλαρμονικής όταν οι μόνοι με τους οποίους αυτοί ,ώς διοίκηση, συνεργάζονταν ήταν οι ιδιώτες αντζέτηδες;
Ατυχώς για τον κ Αγγελή,χιλιάδες Χαλανδραίοι πολίτες,εχουν ιδία άποψη για την υψηλή ποιότητα και των φετεινών εκδηλώσεων. Γιαυτό και πλημμυρίζουν καθημερινά το θέατρο,γυρνώντας την πλάτη στις γραφικές πλέον επιθέσεις περί κουβανοποίησης,μπολιβαριοποιησης κλπ του Χαλανδρίου.
ΥΓ.οι πιό μεγάλοι θα θυμούνται εκείνους τους απίθανους γέρους του Muppet Show, Γουόλντορφ και Στάτλερ, καθώς κατέκριναν ό,τι έβλεπαν από τον εξώστη του θεάτρου!
Πολύ φοβάμαι ότι το γνωστό αντιπολιτευτικό ντουέτο,προσαρμόζεται στη θέση του εξώστη και όλο και περισσότερο τους μοιάζει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου