Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Χρειάζεται να προσθέσουμε μερικές πληροφορίες σε όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί από τα ίδια τα στελέχη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που διαφοροποιήθηκαν από την παράταξή τους, με παραιτήσεις και ανεξαρτητοποίησεις αλλά και όσα γράψαμε εμείς.

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΕ η Ντία Κουδούνη και ο Πόλυς Τακόπουλος, έχεις κάνει λάθος ως προς αυτό" μου είπε ο Χρήστος Κασίμης, στέλεχος της ΛΑΕ και συνεργάτης στο γραφείο του Π. Λαφαζάνη. "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΑΕ, είναι στην  ...... ΑΡΚ" (ή κάπως έτσι).

(ΑΡΚ πρέπει να σημαίνει ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ, που πρέπει να έχει δύο συνιστώσες την ΔΕΞΑΡΚ - Δεξιά πτέρυγα της ΑΡΚ και την ΠΟΛΑΡΚ - της ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ)

Του υποσχέθηκα ότι θα κάνω την διευκρίνιση, αφού αυτό είναι το πρόβλημά τους,

 ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΡΥΛΟΥΜΕΝΑ, το "δάκτυλο" που μπαίνει από τα συστεμικά υπόγεια στην επισκεψιμότητα των  τοπικών sites και την υποτιθέμενη "αδιαφορία" για την κωλοφυλλάδα, ΟΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ εδώ.

Ακόμα και εκείνοι που σήκωσαν τον μεγάλο κουρνιαχτό για να μην τους μολυνθεί η καργαριστερή τους πεντακαθαρότητα, με την ενδεχόμενη συνύπαρξή τους  και ώσμωση απόψεων ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ με 10 στελέχη της δημοτικής μας κίνησης, όταν με ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και του ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ. και με συμφωνία της ηγεσίας,  καταθέσαμε αιτήσεις να  γίνουμε μέλη του κόμματος, αιτήσεις  που όλα τα - τότε - μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν και είναι σήμερα στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ τις πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΈΛΛΕΙΜΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ λοιπόν σε αυτή την ακραία αντιδημοκρατική στάση απέναντί μας ήταν η τότε Αριστερή Πτέρυγα του Π. Λαφαζάνη που μετέπειτα θα γινόταν ΛΑΕ.
Εκείνοι που ΕΠΡΕΠΕ να θέλουν να ενισχυθεί η ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΤΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΤΑΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ!

Αλλά αυτό ήταν έλασσον πολιτικό θέμα - φαίνεται - από την υποστήριξη - τότε - επιλογών που είχαν ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ με τον Σ. Ρούσσο σε τοπικό επίπεδο. ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΈΡΝΑΓΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΗ  ΑΝΤΛΗΨΗ ΟΤΙ "Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ... "ΞΥΔΙ".
¨Αντε να ανεχτούμε όσους είναι απολύτως πειθήνιοι και ψηφίζουν πάντα ό,τι τους λέμε"

Αντίληψη από την οποία - ΒΕΒΑΙΩΣ - δεν διαφοροποιούνται ούτε οι αντάρτες, σήμερα, στα δικά τους κείμενα, αφού αναφέρονται μόνο ΣΤΟ ΕΣΩΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΈΛΛΕΙΜΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, χωρίς ούτε μία αναφορά στο ΘΕΣΜΙΚΟ ΈΛΛΕΙΜΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και τις διώξεις που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και στην Οικονομική Επιτροπή.
Στο πώς αντιμετώπισαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και κυρίως ΕΜΑΣ την ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ!
Διότι από την αντιμετώπιση του πιο αδύναμου φαίνεται Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Βλέπετε στις διώξεις που αποφασίστηκαν εναντίον μας ήταν .... ΟΜΟΦΩΝΟΙ.
Ήμασταν "εσωκομματικοί" οχτροί.
Και δεν είπε και δεν λέει ακόμα και σήμερα κανείς ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
Με μοναδική εξαίρεση τον Κομπότη.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΙΜΗΣ - που πρωτοστάτησε εναντίον μας λοιπόν, ζήτησε αυτή την διευκρίνιση για να αποχρεωθεί η ΛΑΕ τον Πόλυ Τακόπουλο και την Ντία Κουδούνη.
Που ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ από την ΦΛΥΑ και ο ένας πληρώνεται ακόμα από τον δήμο για να αντικαθίστανται οι αποφάσεις των οργάνων με αποφάσεις δικαστηρίων.

"Δεν είναι στην ΛΑΕ, δεν έχουμε λοιπόν πολιτική ευθύνη εμείς, που δύο στελέχη - από αυτά που ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΕΙΜΕΝΑ, κρατούσαν το προεκλογικό περίπτερο της ΛΑΕ στο Χαλάνδρι, μετά την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, έπαιρναν ή παίρνουν χρήμα (ΝΟΜΙΜΟ) από το - ΝΟΜΙΜΟ - ταμείο της ΦΛΥΑ - όπου μπήκαν ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ - και που την  καταγγέλλουμε και που με πρόσχημα την ΦΛΥΑ σας ξεσκίσαμε εσάς, που δεν είστε δικοί μας, και ακόμα δεν λέμε μια κουβέντα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ μεταμέλειας αλλά παριστάνουμε ότι είμαστε άλλο, εμείς. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ και ΗΘΙΚΟΤΑΤΟΝ".

Άρα - λοιπόν - διατηρούμε ΑΝΑΛΛΟΊΩΤΟ τον ρόλο που τόσο πολύ μας αρέσει: του ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΚΡΙΤΗ των άλλων και του "συνεπούς" με το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.

ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ  και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ μπορεί να έχουν - φαίνεται - αφού όλοι οι άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι ύποπτοι συναλλαγών και πάντος είναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΥΠΟΠΤΟΙ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΕ - σου λέει η Κουδούνη και ο Τακόπουλος -  ΕΙΝΑΙ ΑΡΚ!
Κίνηση που συνεργάζεται με την ΛΑΕ!

-Τι είναι ΑΡΚ ρε Χρήστο; τον ρώτησα.

- Είναι η αριστερή πτέρυγα των 53ών που έφυγε όμως από τους 53 (και πόσοι μείνανε   δηλαδή; Πενηντα ένας; Αδύνατον να το παρακολουθήσεις ρε φίλε αυτό με τις συνιστώσες) και που ήρθαν να συνεργαστούν με την ΛΑΕ αλλά τελικά δεν εντάχτηκαν  ..... και μετά .....

- ΝΑΙ ΞΕΡΩ! ΜΕΤΑ  ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ!

Όσοι ζήσαμε το πώς ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ το ΣΟΥΛΤΑΝΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ στο Χαλάνδρι και γνωρίζουμε το παρασκήνιο ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ότι οι αντάρτες δεν είναι καθόλου άμοιροι ευθυνών μαζί βέβαια με την αυλή.

Για να μην πω ότι ήταν το WAFFEN, το "ένοπλο" τμήμα της επιχείρηση περιορισμού της ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ προς την πλευρά της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και του ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ που κάποιοι άλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούσανε.

Και γι΄αυτή τους την στάση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ.
Ούτε καν μια λεκτική αποστροφή.

Επειδή λοιπόν είναι βέβαιο ότι θα μπούμε σε μια περίοδο ζημώσεων και παπαρολογίας περί της "αριστεράς" και της συγκρότησης παράταξης "υγιούς αριστεράς" μεταξύ της ΛΑΕ, της ΔΕΞΑΡΚ, της ΠΟΛΥΑΡΚ, της ΛΙΓΟΑΡΚ και της ΠΑΠΑΡΑΚ (Πάνω Αριστερή Κίνηση) - συνιστώσες του χώρου που θα διαπραγματευτούν (μεταξύ τους),  για να συγκροτήσουν μια νέα  "καθαρή" ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, τώρα που λερώθηκε η προηγούμενη.
 ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ,  που θα κάνουν ότι το ξέχασαν, για να  φτιάξουν ένα "ΜΕΤΩΠΟ" με όλους όσους υποταχτούν στο πολιτικό πρόγραμμα του μετώπου που ΕΚΕΙΝΟΙ θα έχουν καθορίσει, ως το αυτοχρισμένο ΙΕΡΑΤΙΟ μιας ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗΣ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ενός ιερατίου που επιθυμεί να διατηρήσει για τον εαυτό του το προνόμιο να αξιολογεί τα άλλα μέλη του ..... "μετώπου" με βάση το πόσο αριστερά είναι - κατά την γνώμη τους πάντα - εμείς θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις:
  • ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ γίνονται ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ με του ΑΛΛΟΥΣ, όχι με τον ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ και με ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ του πλαισίου εκείνου μιας ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ με ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ και ΣΥΜΠΕΦΩΝΗΜΕΝΟ πλαίσιο ΣΤΟΧΩΝ και με ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.
  • ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!
Αν δεν θες τέτοιο μέτωπο και αρχίζεις από το ότι ΕΣΥ θα δώσεις πιστοποιητικά ένταξης στο μέτωπο τότε ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΕΤΩΠΟ. ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ για να κερδίσει αυτό που θέλει να κερδίσει. Και που τελικά ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ να το κερδίσει για να πάρεις εσύ την θέση του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ. Δεν αμφισβητείς, δεν κάνεις κριτική στο ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ αφού σου αρέσει.Θες να λες στον μπαμπουίνο ότι επιχειρείς να κάνεις μέτωπο αλλά δεν βρίσκεις ποτέ εκείνους που εσύ (Ο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ - μη χέσω) είναι κατάλληλοι να μετάσχουν στο μέτωπο χωρίς να σε λερώσουν - εσένα που έχεις αυτοαναγορευτεί σε πεντακάθαρο. Αν όμως λειτουργείς έτσι κάποιος ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ από την συμπεριφορά σου. Και αυτός είναι αυτός που ισχυρίζεσαι ότι είναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ σε σχέση με τον "από εδώ" που εσύ αποκλείεις. 

Με αυτή την βασική αρχή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ όμορων πολιτικών χώρων  - που ισχύει σε όλο τον πλανήτη εκτός της Ελλάδας - εμείς ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ - εξ ορισμού - ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  στο Χαλάνδρι την διάσπαση της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και βέβαια δεν πρόκειται να θεωρήσουμε ότι κανένας - εκ των έξι -  ξεπλύθηκε έναντι των άλλων ΤΩΡΑ.
(Βέβαια στην αρχή της θητείας ήταν αλλιώς). 

Για εμάς θετική εξέλιξη θα ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ!

Αυτοκριτική όχι ηθικοπλαστικού χαρακτήρα (του στυλ ο Τακόπουλος δεν είναι δικός μας, εμείς - εμείς οι μόνοι συνεπείς) αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ χαρακτήρα, όχι ως προς το κεντρικό πολιτικό ζήτημα - που με όσα λένε γκρόσο - μότο ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ αλλά με το πώς αυτά θα υπηρετηθούν ΣΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. Αυτό είναι το ζήτημα.

Πώς; ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ την αγορά των ΧΕΥ από το ΤΑΙΠΕΔ;;;

Ή  μήπως παραδίδοντας την εξουσία στους άλλους "συνεπείς", τους συνεπείς ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ, παραδοσιακούς υπηρέτες της ξενοδουλίας αφού φωνάξουν στην ΠΛΑΤΕΙΑ όλοι μαζι: "ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΣΥΜΕΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ".

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ανθρώπους.

Μια πολιτική θεώρηση και κατάληξη σε συμπεράσματα επί των λαθών τους - που ξεκίνησαν πολύ πριν την κατάληψη της εξουσίας, κατά την γνώμη μου, από τότε που ως μικρή παράταξη της αντιπολίτευσης - το 2013 και 2014 - εντάχθηκαν στην στρατηγική Κουράση για την πόλη, με την υπερψήφιση της Πολεοδομικής Μελέτης Ιωνά ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟ και τον ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ και την ανοχή - μόνο με αστερίσκους - της μελέτης του ΓΠΣ. 

Μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ - και όχι ηθικοπλαστική θεώρηση της στάσης τους, ΤΗΣ ΚΑΘΕΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ,  στις όποιες απόπειρες ή παρεμβάσεις κεντρικών στελεχών να γίνει μια ευρύτερη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ παράταξη της αριστεράς αλλά και της μεθόδου που χρησιμοποιήσαν για να την αποτρέψουν: ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ.

Μια τέτοια ΠΟΛΙΤΙΚΗ συμπεριφορά θα μπορούσε να απελευθερώσει διεργασίες για μια  ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ - και όχι συρρίκνωσης - ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ στους όμορους - βέβαια -  πολιτικούς ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ  χώρους: Αυτούς  της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και του ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Φαντάζομαι ότι - αν το θέμα είναι η συνέπεια - θα έχουν το θάρρος να αποδεχτούν ότι τελικά ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΝΕΠΕΙΣ σε όσα είπαμε και λέμε, αν και αυτό το πιστοποιητικό συνέπειας δεν μας πολυαφορά, προτιμάμε τα πιστοποιητικά αποτελεσματικότητας. ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΟ για τον πολίτη. ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

Η Αριστερά με τους συμμάχους της μπορεί - με μια  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ πενταετίας, δημοκρατική λειτουργία, αλληλοσεβασμό, με διατήρησης - βεβαίως - των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών πολιτικών γνωρισμάτων της κάθε συλλογικότητας ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΗΤΤΗΜΕΝΗ.

ΜΠΟΡΕΙ! Το ερώτημα είναι ΑΝ ΘΕΛΕΙ.

Αν δεν θέλει δεν της φταίει κανείς αποδιοπομπαίος τράγος.
Που απλώς τον αναζητά - κάθε φορά - για  να καλύπτει τις παρασκηνιακές συμφωνίες ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ με την άλλη πλευρά.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΦΑΡΣΑ.

Αυτά εμείς ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ! Τα είπαμε και όταν έπρεπε.

Ναι μπορεί να υπάρξει ευρύτερη παράταξη της αριστεράς.
Δεν μπορεί να είναι μονόδρομος ο Κουράσης.
 ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ είναι το  ΖΗΤΗΜΑ της ηγεσίας.

Το "φύγε εσύ ο βρώμικος να έρθει ο άλλος ο καθαρός" οδήγησε και οδηγεί σε μεγάλες ήττες.

Αυτή η ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ καθοδηγούμενη και  προερχόμενη πολιτική στάση έφερε το Χαλάνδρι ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.
Τόσο πίσω που σήμερα ΟΛΟΙ (εκτός μιας μικρής κλίκας, ενός γνωστού παρασκηνιακού  ΙΕΡΑΤΙΟΥ της ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ) μπορούν να το δουν.

Ας μην αναπαράγουμε τον ευατό μας για να αποδείξουμε ότι Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΦΑΡΣΑ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ!
Τι διάολο το λέμε δηλαδή αν δεν εκπαιδευτούμε ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ και όχι συζητήσεις που στόχο έχουν να ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ή να παίξουμε ως μεγάλα παιδιά της άλλης αυτοεξυπηρέτησης ένα ηλίθιο blame game για την προαποφασισμένη αποτυχία προς όφελος του φίλου μας - απέναντι.

Έτσι πιστεύουμε εμείς ότι μπορεί να γίνει μια μεγάλη παράταξη που με ειλικρινή, δημοκρατικό διάλογο στο εσωτερικό της, χωρίς μικρομεγαλισμούς άρα με σεβασμό στον συσχετισμό δύναμης αυτών που την συγκροτούν ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ - όχι μόνη της - θα κάνει την διαφορά από αυτό που σήμερα όλοι απορρίπτουμε, αυτό που ζήσαμε με την ΣΟΥΛΤΡΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
Αυτά για να μην ψάχνοντια κάποιοι ....
Γιατί ψάχνονται;

ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου