Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΠΕΡΚΙΖΑ: ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ - ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΊ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ
Ο "ΠΑΛΙΟΣ" ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ
Ο περιβόητος πιστοποιημένος από την FIFA χλοοτάπητας για το "ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ" έπρεπε - με βάση την δέσμευση του εργολάβου προς το δημοτικό συμβούλιο στην οποία στηρίχτηκε η ομόφωνη  απόφαση στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ  του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, το οποίο επισκεφτήκαμε σήμερα πρωί,πρωί, όπως έπρπεπε.

Ο υπεύθυνος για το θέμα προϊστάμενος της διεύθυνσης Αθλητισμού Ν. Μπακόλας μας ενημέρωσε - μάλλον αγχωμένος που είδε τον Ακατανόμαστο πρωί, πρωί μπροστά του - ότι ούτε σήμερα θα έρθει το super duper συνθετικό χορτάρι και ότι ο εργολάβος λέει ότι "είναι στο τελωνείο, έχει καθυστερήσει ο εκτελωνισμός του και θα το φέρει την Δευτέρα" .
(Διέκρινα μια μάλλον υφέρπουσα πρόθεση του προϊσταμένου να δικαιολογήσει την καθυστέρηση για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο εργολάβος, για λόγους ακατανόητους σε εμάς, αφού τι να τον νοιάζει άραγε τώρα τον υπάλληλο να δικαιολογεί τον εργολάβο στον δημοτικό σύμβουλο, δεν παίζει τέτοιο πράγμα, μάλλον καφέ δεν είχε πιει πρωινιάτικα ο χριστιανός και του έσκασε και ο ΟΞΩΑΠΟΔΩ μπροστά του.....)

Καθυστέρηση στον εκτελωνισμό.
 Και εγώ που νόμιζα ότι όλη αυτή η ιστορία με την ΕΕ και όσα περνάμε από την επιβληθείσα ακραία λιτότητα δια την παραμονή μας σε αυτή και τις ευεργεσίες που έχουμε ως λαός από την χρήση του κοινού νομίσματος, γίνονται για να υπηρετηθεί η υπέρτατη ευρωπαϊκή αξία της ελεύθερης διακίνησης προϊόντων και υπηρεσιών μεταξύ των χωρών της Ένωσης ....
Πολύ περισσότερο του σκληρού πυρήνα δηλαδή, στον οποίο ως γνωστό έχομεν την τιμή (και την ψευδαίσθηση)  ότι συμμετέχουμε ισοτίμως.

Και με βάση αυτή την υπέρτατη αρχή δεν έχει εκτελωνισμό η εισαγωγή προϊόντων από τα Βέλγια ή την Ιταλία.

(Σήμερα μάλιστα έμαθα ότι το χορτάρι έρχεται από την Ιταλία ενώ την Δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο ερχόταν από το Βέλγιο. Βέβαια θα μου πεις  μπορεί να έρχεται από το Βέλγιο μέσω Ιταλίας, οπότε αυτό δεν είναι θέμα που θα μας απασχολήσει ιδιαιτέρως, και οι δύο χώρες του σκληρού πυρήνα της Ευρωζώνης είναι άλλωστε. Βέβαια ΑΙ ΑΡΧΑΙ καλά κάνουν και ελέγχουν μήπως μέσα στο καμιόνι, τυλιγμένος μέσα στο χορτάρι είναι ο Πουτζδεμόντ. Μην μπλέξουμε με τα χορτάρια του Πέρκιζας, τα χορτάρια του Νουέβο Κάμπο).

Λοιπόν για να σοβαρευτούμε:

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΧΩΡΙΣ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ .....

ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΣ!

Αν δεν γίνει ο δήμος Χαλανδρίου - στο ανώτατο επίπεδό του - θα είναι - τώρα και στο μέλλον - το παίγνιο ΚΑΘΕ εργολάβου.

Θα μου πεις πρώτη φορά βλέπεις ασυνεπή εργολάβο;

ΟΧΙ!

Αλλά η διοίκηση του δήμου έφερε το θέμα στο ΔΣ, δεν ανέλαβαν τα όργανα διοίκησης (αντιδήμαρχος, οικονομική επιτροπή) την ευθύνη των καθυστερήσεων και ζήτησε συναίνεση στο να δοθεί μια ευκαιρία ακόμα στον εργολάβο.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΊΝΕΣΗ γιατί - είπαμε - κάνουμε άσκηση ενόψει ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΠΛΟΓΙΚΗΣ, για το αν ο δήμος θα διοικηθεί ΚΑΛΥΤΕΡΑ ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ με τις συναινέσεις που θα επιβάλλει η μη κατοχή θηριώδους, τεχνητής και αντιδημοκρατικής πλειοψηφίας στην διοίκηση.

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ - ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ -  ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ - ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ:

Το ΔΣ της πόλης δεν γίνεται παίγνιο κανενός!

Είναι σοβαρό στο σύνολό του, δεν κάνει μικροπολιτική, δεν είναι εμπαθές, έχει ευθυκρισία, δεν είναι εξ ορισμού αντίθετο σε κάθε πρόταση της διοίκησης, η αντιπολίτευση αναλαμβάνει ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΩΝ υπερβαίνοντας το παραδοσιακό δόγμα "είμαι αντιπολίτευση, οι διοικητικές επιλογές είναι ευθύνη της πλειοψηφίας, δεν ψηφίζω τίποτα."

ΠΡΕΠΕΙ να το κάνει αυτό η αντιπολίτευση, να υπερβεί δηλαδή το παραδοσιακό δόγμα διότι αν δεν το υπερβεί - ειδικά σε δήμο χωρίς πλειοψηφία εδρών διαμορφωμένη από το ΚΑΡΑΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ εκλογικό σύστημα -  τότε  Ο ΔΗΜΟΣ ΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ όπως λένε οι συντηρητικοί -  και ΑΡΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ.  

(Αυτά θα ισχύουν και με άλλη πλειοψηφία έτσι; Όχι μόνο με αυτή. Αν τα λέμε και με άλλους δεν θα είμαστε δεξιοί. ΟΚ;)

Την Δευτέρα λοιπόν ..... ΕΚΠΤΩΤΟΣ!

Αναρτούμε την δέσμευση του εργολάβου να έχει παραδοθεί στο Πέρκιζας ο χλοοτάπητα ΜΕΧΡΙ τις 3 Νοεμβρίου δηλαδή ΕΧΤΕΣ, αυτό που δέχτηκε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης και δεν τον "έστειλε" από την περασμένη Δευτέρα  για χόρτα - ραδίκια και ζωχούς - και να κινηθεί για προμήθεια χλοοτάπητα από αλλού.

Δεν μπορεί να ανταποκριθεί;;;;

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ!
ΤΕΛΟΣ.

Αλλά μπαλάκι του να μην γίνουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου