Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΨΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ - ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ η κατάΣταΣΗ



Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε μέχρι εχθές το βράδυ η αποψινή συνεδρίαση δεν θα είναι αγωνιώδης για την διοίκηση του δήμου, παρόλο που η κατάσταση φαίνεται οριακή, σύμφωνα με τις διαρρέουσες πληροφορίες.

Για την έγκρισή του προϋπολογισμού, χρειάζεται ο Συμεών να εξασφαλίσει τους μισούς παρόντες σύμβουλους, αφού είναι σε τέτοια δύσκολη αριθμητικά κατάσταση που ακόμα και έγκριση του προϋπολογισμού με ισοψηφία και διπλή ψήφο της προέδρου του ΔΣ είναι σενάριο που δεν απορρίπτει. (δημοκρατία να 'ούμε).

Οι αντάρτες της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΛΑΕ και Λιερός) δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό παρά τις προσπάθειες του Συμεών, τουλάχιστον να μην έρθουν στο συμβούλιο κάποιοι εξ αυτών για να ρίξουν το μέτρο.

Η διοίκηση μετράει 19 θετικές ψήφους: 15 της Ρουσσικής Αντίστασης,  3 της παράταξης Λαδόπουλου, τον Θωμά Βαρδουλάκη ενώ ελπίζει να πιεστεί η ανεξαρτητοποιημένη από την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ αλλά μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Σούλα Μάζη να υπερψηφίσει άρα μπορεί να συγκεντρώσει 20 ψήφους.

Αρκεί να λείπει λοιπόν ένας μόνο δημοτικός σύμβουλος για να εγκριθεί ο προϋπολογισμός.

Και φαίνεται ότι αυτό έχει εξασφαλιστεί αφού μάλλον θα λείπει ο Γρ. Καλομοίρης που είναι στην Μόσχα και ταξιδεύει το απόγευμα, οπότε μάλλον .... "δεν θα προκάνει".

Ή απλά να επιλέξει η Σούλα Μάζη να μην έρθει για να μην την διαγράψουν - όπως λέγεται ότι απειλούν - από τον ΣΥΡΙΖΑ και το μέτρο θα πέσει.

Στους 38 παρόντες λοιπόν - που είναι το πιθανότερο σενάριο - ο προϋπολογισμός θα εγκριθεί με διπλή ψήφο της προέδρου και δεν θα χρησιμοποιήσουν τις ψήφους του Ανδρεόπουλου για να μην καρφωθεί όλο το τόξο της αυτοεξυπηρετούμενης συμπολίτευσης, που παριστάνει ότι τσακώνεται και τελικά ελέγχει και τον Ρούσσο που το καλύπτει όποτε χρειάζεται.

Υπάρχει άλλο ένα - ακραίο - σενάριo: Να μην φτάσουν τελικά οι ψήφοι για έγκριση του προϋπολογισμού το βράδυ, να αφήσει ο Συμεών τους αντάρτες να κάνουν μερικές μέρες  τα κορδελάκια τους και να ξανασυγκληθεί το συμβούλιο μετά από δυο τρεις μέρες, οι αντάρτες να ανταποδώσουν το ρουσφ;eτι και να λείψουν για να περάσει τότε ο προϋπολογισμός.

ΟΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ που ράβατε κουστούμια από προχθές, περιμέντε ακόμα δύο χρόνια.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ! ΘΕΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου