Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΠ και ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

ΦΕΡΕΤΖΕΣ

Πώς πέρασε λοιπόν το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός στο Χαλάνδρι;

Στα έχουν πει όλα;

ΟΧΙ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ!

Το ΤΠ εγκρίθηκε με 16 ψήφους της Αντίστασης, 3 του Λαδόπουλου και τους Νταβία και Βαρδουλάκη.
Και αφού η ψήφος της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου μέτρησε ΔΙΠΛΗ, όπως προβλέπεται από το νόμο.

ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ να έλειπε ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ πάλι το ΤΠ.

20 θετικοί ψήφοι από τρεις δημοτικές παρατάξεις και έναν ανεξαρηιτοποιημένο δημοτικό σύμβουλο που είχε εκλεγεί από τέταρτη δημοτική παράταξη - του Γ. Θωμά - συγκρότησαν την πλειοψηφία.

Με πλειοψηφία από την "ρουσική" πλειοψηφία της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και δημοτικούς συμβούλους από τρεις παρατάξεις της κεντροαριστεράς, της  δημοκρατικής παράταξης!
ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!

Κανείς από τους εννιά της καργαριστεράς δεν συνέδραμε στο να έχει ο δήμος τεχνικό πρόγραμμα, παρά το γεγονός ότι κάποιοι εκ των εννέα προβληματίστηκαν και ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν κατά την πρώτη ψηφοφορία (για το ΤΠ) αλλά ήθελαν τη συναίνεση της Καρατζά γι΄αυτό - την ζητούσαν ανοικτά κατά την συνεδρίαση του ΔΣ - αλλά δεν τους της έδινε.
Θα έχαναν  το αριστερόσημο και αυτό προέταξαν.
Δεν προέταξαν ότι είχαν εκλεγεί ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ από τον πολίτη και είχαν ΕΥΘΥΝΗ.

Η πλευρά Κουράση ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ,

ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ!
Ψήφισε ΛΕΥΚΟ.

Δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, αφού  ήταν ΕΚΕΙΝΗ η παράταξη που έκανε το λάθος - κατά την ταπεινή μας γνώμη - να έρθει με 12 προτάσεις που μετέτρεψαν το τεχνικό πρόγραμμα σε .... προεκλογικό φυλλάδιο σε μια επίδειξη στείρου τακτικισμού.
Που βρήκε τον Συμεών έτοιμο να τον αποδεχτεί και να υπερθεματίσει (σε τακτικισμό), υιοθετώντας τα πάντα όλα, εδώ και τώρα για να περάσει - όπως, όπως - τον κάβο της έγκρισης, λες και σε ένα - δύο μήνες δεν θα είναι στην ίδια ακριβώς θέση, στην πρώτη υποχρεωτική αναμόρφωση - τες πάντων, ομιλούν τώρα όσοι δεν ξέρουν, οπότε ας σωπάσουμε εμείς και ας περιμένουμε ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ, όπως πάντα άλλωστε).

Λοιπόν ήθελαν να είναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ οι συνάδελφοι της δεξιάς.

Η παράταξη Γ. Κουράση ήθελε να περάσει το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός για να μην χάσει την εικόνα του "συναινετικού σωτήρα και ανιδιοτελούς λάτρη  της πόλης" ο πρώην δήμαρχος και οι επίδοξοι διάδοχοι.
Εικόνα που άλλωστε ο Γ. Κουράσης χρωστάει στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ από τότε που ήταν δήμαρχος και του έκαναν όλα τα χατίρια στις μεγάλες επιλογές για την πόλη και τον αναγόρευσαν στον "καλό  της φωτισμένης δεξιάς".

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ  - ΝΙΚΟ ΚΟΜΠΟΤΗ - ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ.

Ο Γιώργος Κουράσης έστησε την Μαρία Λοτσάρη να αποχωρήσει από την ψηφοφορία του ΤΠ ώστε να ρίξει το μέτρο και να αρκούν οι 20 θετικές ψήφοι στους 40 παρόντες, με διπλή την ψήφο της προέδρου του ΔΣ. ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΑΊΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕ!
Δεν διαφοροποιήθηκε η Μαρία Λοτσάρη.
ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ .... ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ.
Δεν το λέμε μόνο εμείς. Διάβασε και τον Πανταζή αν θέλεις. Και εκείνος το γράφει καθαρά γιατί ΟΛΟΙ το είδαμε.

Ο προϋπολογισμός του δήμου Χαλανδρίου όμως δεν εγκρίθηκε με τον ίδιο τρόπο.

Και αυτό έχει αποσιωπηθεί μέχρι σήμερα.

Δεν έχει γραφτεί πουθενά ότι η "διευκόλυνση" Ρούσσου από τη Μαρία Λοτσάρη και την παράταξη Κουράση δεν συνεχίστηκε στη δεύτερη ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό.

Την πλειοψηφία για την ψήφιση του οποίου συνέδραμαν δύο  εκ των ανεξαρτήτων συμβούλων, δύο εκ των εννιά - η Σούλα Μάζη και ο Π. Τζούρας που αποχώρησαν, διαφοροποιούμενοι από την σκληρή και άγονη γραμμή των ανταρτών της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ όπως εκφράστηκε από την τοποθέτηση - μνημείο του Γρ. Καλομοίρη.

Τα παραμύθια, οι δράκοι και τα έτοιμα από πριν άρθρα κατακεραύνωσης των .... κακών, οι αντιδράσεις αγανακτισμένων πολιτών και παρατάξεων πήγαν ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΙΚΤΩΝ!
Ούτε καν σε εκείνο της ανακύκλωσης των ιδιωτικών εταιριών.

Γι΄αυτό αγαπητέ Νίκο - ΑΚΟΜΑ - δεν βλέπεις αντιδράσεις και ανακοινώσεις.

Έχουν μπερδευτεί οι γραμμές και έχουν ΗΤΤΗΘΕΙ τα συστήματα και οι σχεδιασμοί τους.

Μετά την αποχώρηση της (πάλι αποδεικνυόμενης ΣΟΦΗΣ - κατά την γνώμη μας) ΣΟΥΛΑΣ ΜΑΖΗ και του .... παλιού Παν. Τζούρα τα κουκιά ξαναμετρήθηκαν,  η Μαρία Λοτσάρη γύρισε μέσα στην αίθουσα έδωσε  και εκείνη λευκή ψήφο μαζί με όλη την παράταξη Κουράση για να βγάλει από πάνω της την .... ανταρτίλα και να ξαναείναι καλή και πειθαρχική νεοδημοκράτισσα.
Είπαμε : Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.

Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑΣΕ με 20 θετικές ψήφους έναντι 19.
Δεν αναφέρονται αυτά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο προπαγάνδας.

Το γιατί θα απασχολήσει τον ΠΟΛΙΤΗ με κρίση.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και επειδή Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και μάλιστα ΔΟΥΛΕΨΕ στην βάση των προγραμματικών συγκλίσεων όμορων πολιτικών χώρων  και καθ΄υπέρβαση ΥΠΑΡΚΤΩΝ προσωπικών διαφορών και εμπαθειών που δεν μπορούν να καθορίζουν ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΥΓ: ΝΙΚΟ ΚΟΜΠΟΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Το τεχνικό πρόγραμμα θες;
Θα τα έχεις.
Νόμιζα ότι ήδη ΟΛΟΙ το έχουν στα χέρια τους, δεν είναι κανένα μυστικό.

Θα το αναρτήσουμε - πιστεύω μέσα στην ημέρα.
Και θα σας κάνουμε - όταν μπορούμε - μια μεγάλη έκπληξη.

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου