Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΓΙΑ ΤΟ 2018, ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

του Ν. Κομπότη
Ο Άγγελος εξάγγελος που ήρθε με το ΝΑΙ.
 
Η Μαρία που ήτανε φευγάτη και η Βαγγελιώ που είχε διπλή ψήφο, ήταν οι μαμές που βοήθησαν τον τοκετό, από τον οποίο γεννήθηκε μια εκτρωματική ουτοπία, μια αισχρή κοροϊδία, με το περίεργο όνομα : «Τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμός 2018 του δήμου Χαλανδρίου»

Αυτό το πράγμα που γεννήθηκε έχει τόσο αποκρουστική όψη, που κανείς δεν τόλμησε να δημοσιοποιήσει την εικόνα του, αν και έχει περάσει ήδη μια εβδομάδα. Τόση φασαρία προηγήθηκε του τοκετού. Ανακοινώσεις, δελτία τύπου. Τραμπούκικα SMS, κινδυνολογίες, ψέματα, λιποθυμίες, απειλές, καρδιακές προσβολές, εκτόξευση κερμάτων από τους πιθήκους του τραμπούκου και άλλα πολλά ευτράπελα.

Μετά τον τοκετό απόλυτη συσκότιση. Κανείς δημότης δεν έχει δει την φάτσα της κοροϊδίας που γεννήθηκε. Κανένα τοπικό ΜΜΕ δεν έχει ανεβάσει την φωτογραφία της. Ούτε ο αξιότιμος Κος δήμαρχος δεν τόλμησε να την ανεβάσει στην ιστοσελίδα του δήμου. Ξέρει καλά ότι αυτή θα αποτελέσει το μέτρο της αποτυχίας του, για την οποία δεν έχει πλέον κανένα άλλοθι.

Ίσως στο μέλλον την ανεβάσουν πετσοκομμένη και ρετουσαρισμένη από το γραφείο προπαγάνδας. Δεν πρέπει το πόπολο να γνωρίζει για ποιο πράγμα σηκώθηκε τόσος μπουχός. Δεν πρέπει να γνωρίζει τι πραγματικά ψηφίστηκε από την «Αντίσταση προς τους πολίτες του Χαλανδρίου» και τους προθύμους ευκαιριακούς συνοδοιπόρους της.

Πολλά λέγονται. Πχ ότι, σύμφωνα με τα ψηφισμένο , το 2018 θα γίνουν όσα δεν έγιναν την προηγούμενη εικοσαετία και όσα θέλει κάθε Χαλανδραίος να γίνει στην πόλη του και στη γειτονιά του. Όλα τα γούστα ικανοποιούνται. Ακόμα και έργα που πρότεινα εγώ για το ΓΠΣ, που χρειάζονται τουλάχιστον 5 χρόνια για να ωριμάσουν. θα γίνουν μέσα στον επόμενο έτος διότι είναι προεκλογικό έτος και ο χρόνος, ως γνωστόν, διαστέλλεται όταν τρέχουμε, σύμφωνα με την ειδική θεωρία της σχετικότητας!!!

 Επίσης φημολογείται ότι πλήθος ημέτερων εργολάβων συνωστίζονται στο Χαλάνδρι , όχι για να φέρουν δώρα στο νεογέννητο, όπως έκαναν οι μάγοι πριν 2017 χρόνια, αλλά για να πάρουν αναθέσεις κατακερματισμένων έργων από την δημοτική αρχή, με τις ευλογίες του νεογέννητου και του Καλλικράτη.

Βέβαια τίποτα δεν πρόκειται να γίνει πέραν αυτών που θα γινότανε και αν δεν συνέβαινε ο τοκετός. Δηλαδή η πληρωμή του μισθού των δημοτικών υπαλλήλων, η χορήγηση των βοηθημάτων από το φιλόπτωχο ταμείο και των μακαρονιών από το «κοινωνικό παντοπωλείο» , το βάψιμο τοίχων, δρόμων και πεζοδρομίων από το συνεργείο ελαιοχρωματιστών: Συμεών ΕΠΕ , η επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων στον «πεζόδρομο» της Σωκράτους και πιθανότατα η εκχώρηση, με κάποιο τρόπο, του κομποδέματος του δήμου μας στα κοράκια, τους δανειστές μας .

Εδώ θα είμαστε του χρόνου τέτοιο καιρό για να δούμε αν θα δικαιωθώ, πράγμα που δεν το εύχομαι.

Άκουσα επίσης, ότι ο δήμαρχος μας, μετά την εγγραφή του στο βιβλίο Γκίνες την περσινή χρονιά, επειδή κατάφερε το πρωτοφανές: Να απεργήσει εναντίον του το εργοδοτικό σωματείο που στήθηκε από τον ίδιο, θα διεκδικήσει την επόμενη χρονιά και το Βραβείο Νόμπελ , αφού ανακάλυψε τρόπο να κάνει τρύπες στο νερό (κατοχυρωμένη πατέντα).

Στη θέση που είναι σήμερα το σούπερ μαρκετ του Σκλαβενίτη, δίπλα στην ρεματιά, θα φτιάξει λίμνη με γεφυρούλες και τρύπες στο νερό για να γεννάνε με ασφάλεια οι πάπιες τα αυγά τους. Έτσι θα εφαρμοστεί πλήρως το ΠΔ προστασίας της Ρεματιάς και θα κλείσουνε πολλά στόματα εμπαθών δημοτών.

Μέχρι να δημοσιευτεί το πλήρες κείμενο που ψηφίστηκε, χωρίς περικοπές και φτιασιδώματα (αν είναι δυνατόν τέτοιο θαύμα !!!), ο κάθε ένας δικαιολογημένα μπορεί να φαντάζεται και να λέει ότι θέλει. 

Δεν μπορεί, παρά να γεννήθηκε κάτι σπουδαίο μετά από τόση φασαρία και τόσο μπουχό σου λέει ο άλλος. Γιατί όχι και ένα βραβείο Νόμπελ στον άξιο, στον τιτανοτεράστιο, στον μεγαλοφυή, στον άρχοντα , στον παντογνώστη, στον φεμινιστή και δημοκράτη δήμαρχο μας, που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ 
ΕΜΠΑΘΗΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου