Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


Υποτίθεται - ότι οι δημοτικοί χώροι ανήκουν και διατίθενται σε όλους του φορείς, έτσι δεν είναι;

ΟΧΙ.

Διατίθενται όπου θέλει ο ΕΝΑΣ, ΑΡΜΟΔΙΟΣ υπάλληλος του γραφείου δημάρχου.

ΕΙΝΑΙ ΒΙΛΑΕΤΙ ΤΟΥ!

Παίρνεις τηλέφωνο, μιλάς με την ιδιαιτέρα του δημάρχου για να κλείσεις την αίθουσα του κέντρου νεότητας για κοπή πίτας φορέα, κοιτάει εκείνη το ημερολογίο της αίθουσας για  διαθέσιμες ημερομηνίες, διαλέγεις εξ αυτών, κλείνεις την ημερομηνία και ετοιμάζεις πρόσκληση για το "κοπητηπίτα".

ΜΕΤΑ όμως έρχεται Ο ΝΤΑΒΑΤΖΉΣ της αίθουσας.
(Μάλλον αφού πάρει την γραμμή από εκεί που την παίρνει).
Ο "ΑΡΜΟΔΙΟΣ" σου λέει για την αίθουσα.

Και σε παίρνει τηλέφωνο και σου λέει: "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ (ιδιοκτήτης ένα πράγμα) - ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ! (Η ιδιαιτέρα γραμματέας του δημάρχου).

ΌΠΑ ρε μεγάλε!

Δεν σου ζητήσαμε το σαλόνι του σπιτιού σου!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ. και πήραμε τηλέφωνο ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.!
Πού να πάρουμε;

Και μετά σε παίρνουν τηλέφωνο, - τάχα φιλικά - για να σου δώσουν εξηγήσεις και σου λένε ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ και ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ για την αίθουσα, του ΓΡΑΦΕΙΟΥ Δημάρχου.

Ο πολίτης θα ασχολείται με το αν μιλάει με αρμόδιο αναρμόδιο εκεί μέσα;;; (Λες και υπάρχει ποτέ κανονικός ΑΡΜΟΔΙΟΣ, τες πάντων).

Ρε δε πάτε κανένα ταξιδάκι αναψυχής με μπόλικο σεξ να ξελαμπικάρετε.
Που πάντα φταίει ο απέξω και ποτέ εσείς!
ΣΥΜΜΟΡΙΑ!

Το καραγκιοζιλίκι στο δήμο της κατά περίπτωση εξέτασης των ΔΙΚΑΙΩΝ και των ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ των πολιτών κατά πώς θέλει η κλίκα των δημοτικών υπαλλήλων που κάνουν την αδύναμη πλέον διοίκηση ό,τι θέλουν εκείνοι και οι αρχηγοί των παρατάξεων προτίμησής τους, συνεχίζεται και εντείνεται.

Άλλοι δεν μπορούν να κόψουν μια πίτα και άλλοι έχουν κάνει τα ΚΑΠΗ κέντρα ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

ΝΤΡΟΠΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου