Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥΜετά την τοποθέτηση Ανδρεόπουλου, που αναρτήσαμε εχθές ακολούθησε η τοποθέτηση Νταβία, που έχουμε ήδη αναρτήσει και στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο επόμενος επικεφαλής δημοτικής παράταξης ο κ. Γ. Λαδόπουλος.
Ακολουθεί η τοποθέτησή του

Κος ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:
Κυρία Πρόεδρος, κύριε Δήμαρχε, αγαπητοί συνάδελφοι, η παράταξή μας και εγώ προσωπικά έχουμε τοποθετηθεί και στην προ προηγούμενη εβδομάδα και την περασμένη εβδομάδα και σήμερα τοποθετηθήκαμε και δια μέσου του κ. Ανδριανάκη και νομίζω ότι διεξοδικά αναλύσαμε την τοποθέτησή μας ότι είμαστε υπέρ του τεχνικού προγράμματος, διότι αναπόφευκτα έχουμε ψηφίσει εν πολλοίς όλες οι παρατάξεις, η αγορά του Νόμπελ, το ΧΕΥ 8, το ΧΕΥ 9, το Δημαρχείο ομόφωνα, άρα που είναι το πρόβλημα ότι πρέπει να μην προχωρήσει το τεχνικό πρόγραμμα και να μην υλοποιηθεί το πρόγραμμα του Δήμου Χαλανδρίου;

Νομίζω ότι όπως είπε και ο Άγγελος η αντιπολίτευση έχει μεγάλο χρέος και μεγάλη υπευθυνότητα ναι μεν να ασκεί κριτική επάνω στην διοίκηση, στην εκάστοτε διοίκηση, αλλά πρέπει να κάνει και προτάσεις εφικτές και όχι εμποδιστικές στην διαδικασία και στην ομαλή διοίκηση, οποιαδήποτε είναι στον Δήμο.

Και ούτε μπορούμε εμείς είμαστε αντιπολίτευση να εμποδίσουμε να σταματήσει η λειτουργία του Δήμου, να μην γίνονται τα έργα, να μην γίνονται δαπάνες, να μην παίρνουμε πετρέλαιο, να μην γίνονται οι δρόμοι, ο φωτισμός να μην υπάρχει, δηλαδή είμαστε η αντιπολίτευση πιο υπεύθυνη από την διοίκηση για όλα αυτά.

Θεωρούμε λοιπόν ότι με νηφαλιότητα οποιεσδήποτε είναι οι αντιπαλότητες κομματικές ή μικρο-κομματικές, να μπορέσουμε να συνθέσουμε για να βοηθήσουμε ότι δεν έχει γίνει τα σαράντα χρόνια που έχουν περάσει σε αυτόν τον Δήμο Χαλανδρίου, να μην υπάρχει Δημαρχείο, να μην υπάρχει μια ενοποίηση του ιστορικού κέντρου, να μην έχουν γίνει τα έργα υποδομών, τα οποία θα έπρεπε να είχαν γίνει τόσα χρόνια.

Δεν θα πρέπει να είμαστε ανατρεπτικοί σε κάθε καλυτέρευση του σπιτιού μας που λέγεται Χαλάνδρι.

Άρα λοιπόν η ευχή μου και η προτροπή είναι όπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτή την στιγμή και να αποφύγουμε οποιεσδήποτε εντάσεις, όπως είπα και προηγούμενα στην αγόρευσή μου, για να προχωρήσει αυτή η πόλης και να γίνουν τα έργα τα οποία είναι αναγκαία και απαιτητά από τον λαό του Χαλανδρίου. Γιατί εκείνοι που θα μας κατηγορήσουν θα είναι οι δημότες του Χαλανδρίου και θα μας κρίνουν ως ανάξιους για να μπορέσει αυτός ο τόπος να πάει μπροστά.

Ευχαριστώ πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου