Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


Όπως από το πρωί μας ενημέρωσε ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ η χρονιά στον δήμο Χαλανδρίου μετά την λήξη της εορταστικής περιόδου μπαίνει ,,,, με τις πάντες.

Πριν λίγη ώρα η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του δήμου Ελένη Κούκα ενημέρωσε τις δημοτικές παρατάξεις ότι αύριο ο σύλλογος προχωράει σε κατάληψη του αμαξοστασίου της καθαριότητας διαμαρτυρόμενος για την "απόλυση" - όπως οι συνδικαλιστές λένε - του εργαζόμενου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα WASTE FOR THINK, θέμα για το οποίο σας έχετε ενημερωθεί ήδη (μόνο από την ΠΛΑΤΕΙΑ βεβαίως, βεβαίως).

Η κινητοποίηση των εργαζομένων αποφασίστηκε σήμερα σε συνεδρίαση του ΔΣ του Σωματείου τους. κατά πλειοψηφία, ενώ για αύριο το απόγευμα στις 19.30 ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος έχει καλέσει τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων σε σύσκεψη για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, συνάντηση, το αποτέλεσμα της οποίας ήθελαν να προκαταλάβουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων.

Αυτή είναι η είδηση ....  ξερά δημοσιογραφικά.

Γιατί το παρασκήνιο για τα πραγματικά αίτια της σύγκρουσης είναι οργιώδες αλλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να διασταυρώσουμε τις φήμες έτσι ώστε να μπορούν να γραφούν στην ΠΛΑΤΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου