Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Ο Σύλλογος εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου εκφράζει την αντίθεσή του, στην απόφαση της Διοίκησης να προχωρήσει αναίτια και αδικαιολόγητα στην απόλυση συναδέλφου (με τη μη ανανέωση της σύμβασης) μετά από 17 μήνες συνεχούς εργασίας, εκτελώντας με συνέπεια τα καθηκοντά του, στο χώρο της κομποστοποίησης. Καταδικάζει συμπεριφορές, όπως αυτή απέναντι στο συνάδελφο, με την παρεμπόδιση στην είσοδο του αμαξοστασίου στις 29/12/2017 (3 ημέρες πριν τη λήξη της σύμβασης), την αλλαγή κλειδαριάς στο χώρο εργασίας του (χωρίς να μπορεί να πάρει ούτε τα προσωπικά του αντικείμενα) και τη μη έγκαιρη ειδοποίηση από μέρους της Διοίκησης για τη μη ανανέωση της σύμβασης, στερώντας του το δικαίωμα πρόσληψης σε άλλη δουλειά.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων προκηρύσσει στάση εργασίας από τις 7:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. , με παράλληλη συγκέντρωση - κατάληψη στο χώρο του αμαξοστάσιου.

Καλούνται οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν και να στηρίξουν το δίκιο αίτημα του συλλόγου για την επαναπρόσληψη του συναδέλφου.
Το δικαίωμα στην εργασία σε μια ευνομούμενη πολιτεία είναι αναφαίρετο και μη διαπραγματεύσιμο.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή εργασία.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Δικαίωση από το ΣτΕ για όσους αγωνιστήκαμε κατά του καζίνο και της “τζογαδόρικης” ανάπτυξης

    Με σειρά αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας ακυρώθηκε η απόφαση που είχε ληφθεί με βάση νόμο του 2017 για τη μετα...