Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΝΤΑΒΙΑΣ: ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕ ΟΤΑΕυχαριστώ για τις εκδηλώσεις συμπαράστασης για την "επίθεση" που δέχτηκα από την ΠΟΕ ΟΤΑ από συνδημότες.
Δυστυχώς για την πλειοψηφία είναι τίτλος τιμής να σε κατηγορούν οι συνδικαλιστές, παρά το ότι δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη προσωπικά.

Τα περί "κλακαδόρου",  "συκοφάντη" και "λασπολόγου" δεν με αγγίζουν όταν προέρχονται από την "αντικειμενική" ενημέρωση που έχουν στην ομοσπονδία από την Κούκα.

Την πλαστογράφο των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου κατά τας παραταξαικάς εντολάς.

Την πλαστογράφο των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου που οδήγησε στην παράνομη καταστροφή εγγράφων και αρχείων του δήμου, που αποδείκνυαν ΠΟΛΛΑ και που προστατεύεται σήμερα από την ομοσπονδία. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ πάλι;

 Αυτό που έχει πολιτικό ενδιαφέρον όμως είναι ότι η ΠΟΕ ΟΤΑ  αντιλαμβάνεται  ότι είμαστε αυτόνομοι μόνο όταν διαφωνούμε με τον Συμεών και τον τσακίζουμε στην αντιπολίτευση,  για ΘΕΜΑΤΑ της πόλης όμως.

Όπου συμφωνούμε με τον Συμεών (και την κοινή λογική) δεν είμαστε αυτόνομοι κατά τους εργατοπατέρες, τους επαγγελματίες του συνδικαλισμού που αντιλαμβάνονται την λειτουργία του δημοσίου ως ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ θέμα, ως θέμα που αφορά τις διοικήσεις και τους εργαζόμενους, ξεχνώντας μια .... ασήμαντη παράμετρο: ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ.
Που εκπροσωπείται ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟΥΣ!
Που έχουν υποχρέωση ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ!

Δεν θα ακολουθήσω το ρεύμα να "βρίσω και να απαξιώσω τους συνδικαλιστές". 
Τους ασκώ όμως ΣΚΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ και θα το κάνω ΑΦΟΒΑ.
Για να γίνουν καλύτεροι για την κοινωνία (όχι την πάρτη τους) αφού θεωρώ τον ρόλο τους ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ για την κοινωνία.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ και ΣΕΒΟΜΑΙ τους πυλώνες της δημοκρατίας, άσχετα με ο αν συμφωνώ ή διαφωνώ με απόψεις.

Γι΄αυτό θα  είμαστε πάντα δίπλα τους στους μεγάλους, μαζικούς, συλλογικούς αγώνες που αφορούν ΤΟ ΟΛΟΝ - όχι βέβαια σε κάθε καραγκιοζολίκι της Κούκα.

Εκείνοι διολισθαίνουν συνεχώς και επιλέγουν να διατηρήσουν τον σημερινό, υποτιμημένο στην συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολίτών ρόλο του  εργατοπατέρα, "προστάτη" παντός χρήσεως.

Και τα πρώην συντρόφια μου εκεί, στην ομοσπονδία, όπως βεβαίως και άλλοι "αριστεροί¨ συνδικαλιστές έχουν μια γραμμική αντίληψη για την πολιτική συμπεριφορά αφού δεν το έχουν και πολύ με τα δύσκολα και τα σύνθετα.

"ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
Όλα τα λέει και τα κάνει καλά ο ΣΥΡΙΖΑ".

"Τώρα αλλάξαμε, τα βρήκαμε με τη ΝΔ και τον Πατούλη;
Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι δήμαρχοί του και η κυβέρνηση τα λέει και τα κάνει όλα κακά."

"Πρέπει να πείσουμε την επερχόμενη (κούνια που τους κούναγε) διακυβέρνηση του Κυριάκου ότι γίναμε πάλι καλά παιδιά και "απεταξάμην τον ΣΥΡΙΖΑ που στηρίξαμε νωρίτερα. 
Άλλωστε αυτό θέλει και η ΔΑΚΕ και η ΔΑΣ."

Που - παρεμπιπτόντως - ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ λέει, που στον επικείμενο διαγωνισμό για μόνιμες θέσεις στους δήμους θα ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ οι μακροχρόνια άνεργοι!!!!

Δεν θέλουν, σου λέει να μοριοδοτείται η μακροχρόνια ανεργία, η μεγαλύτερη από 4 χρόνια, για να πιάσει δουλειά στην σκουπιδιάρα ο επί 4 χρόνια άνεργος, ρε φίλε!.
Να πεθάνουν αυτουνού τα παιδιά!

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΟΛΕΥΤΟ!

Πρέπει λοιπόν να ξακαρφωθούν,  τώρα που ήταν ΣΥΡΙΖΑ και δίνουν  εξετάσεις ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ στην άλλη πλευρά.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
Το είπε καθαρά, έτσι;
Δεν λασππολογώ. Με το αυτί σου το έχεις ακούσει!

"ΘΑ ΒΑΡΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ για ψύλλου πήδημα και θα καταπίνουμε την κάμηλον από τους άλλους δημάρχους"

Ρε συντρόφια δεν λέγατε ότι το έχετε πάρει αλλιώς;
Ότι δεν θα είστε κομματικός μηχανισμός κανενός;
Πάλι τα ίδια;

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ! ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ! 
Νταβίας speaking.

ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ, ΜΗ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΣ συνδικαλισμός δεν είναι αυτό.
Και όποιος σας κάνει κριτική δεν είναι ¨εχθρός του συνδικαλισμού¨
Αφήστε τα αυτά, είναι αστεία τσιτάτα, ξεπερασμένα και αδιάφορα για τιν πολίτη.

Ήδη οι άλλοι (ξέρετε εσείς ποιοι είναι οι άλλοι) εμφανίζονται ως σοβαροί και αξιόπιστοι συνομιλητές, κάνουν προτάσεις, διαλέγονται, κερδίζουν πόντους ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.

Το κενό της μεγάλης εμπειρίας του Μπαλασσόπουλου δεν έχει καλυφθεί και διολισθένετε άσχημα σε μηχανισμό μπουκαδόρων παντός καιρού.

Ξέρετε ότι μου είναι πολύ εύκολο να σας κάνω ρόμπες ξεκούμπωτες για την υπαναχώρηση από την δική σας προηγούμενη επιλογή - ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ  - τώρα που ξαναγυρίσατε στο "ηρωικό  και οπορτουνιστικό μαντρί σας" και  ξαναταυτιστήκατε  με αυτού του είδους το καιροσκοπικό ΖΑΦΕΙΡΟ-ΚΟΥΚing.

Προφανώς δεν θα το κάνω γιατί δεν παραβιάζω τις πολιτικές μου αρχές και διατηρώ το απόρρητο των συλλογικοτήτων στων οποίων τα εσωτερικά έχω κάποια πρόσβαση ή συυμμετοχή.

Και γιατί αργά ή γρήγορα θα ξαναβρεθούμε με κάποιους από εσάς , σε αγώνες κατά της ιδιωτικοποίησης και εκείνων που σας λένε μαφιόζους των σκουπιδιών και υπονομευτές της υγείας των πολιτών που πρέπει να περιοριστεί το δικαίωμά τους στην απεργία ή ακόμα και να απολυθείτε όλοι, να πάτε να γίνετε ιδιωτικοί υπάλληλοι των εργολάβων καθαριότητας για να δείτε του απαυτού σας την τρύπα.

Θα ξαναστήσουμε εκδηλώσεις ενημέρωσης για να παρουσιάσετε το ντοκιμαντέρ για τα σκουπίδια που φτιάξατε - δεν το ξαναβλέπετε μια φορά;

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ, τώρα που ήρθε η ώρα να παίξετε άλλες πολιτικές αμάδες και δεν πολυσυμφέρει να αναλάβετε το ΚΟΣΤΟΣ της υποστήριξης της στρατηγικής της ενίσχυσης και του εκσυγχρονισμού των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ γιατί αυτό εμφανίζεται ως "κυβερνητική πολιτική" και εσείς θέλετε να είστε απέναντι ΣΕ ΟΛΑ, ενώ οι νέοι σύμμαχοί σας .... περί άλλα τυρβάζουν.

ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ - σα δε ντρέπεστε - να καταγγείλετε ΕΣΕΙΣ αυτόν τον απαράδεκτο χώρο για την καθαριότητα που έχουμε στο Χαλάνδρι ως παράνομο με αφορμή το WASTE FOR THINK;;;

Τώρα το καταλάβατε; Για τον εργολήπτη του WASTE FOR THINK και το γινάτι της Κούκα;

Έχετε υπολογίσει τις πιθανές συνέπειες από τις κοτσάνες που αμολάτε για την πόλη, τους 100 χιλιάδες δημότες, τους σημερινούς και τους νέους 127 εργαζόμενους στην ΔΗΜΟΣΙΑ καθαριότητα;

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  αν- όπως το 2005 - ο χώρος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ σφραγιστεί και μάλιστα με "επισπεύδοντα τώρα όχι κάποιον ιδιώτη, αλλά την ΠΟΕ ΟΤΑ;;;;

"ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΡΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ" θα πει ο πολίτης.
"Να πάνε να δουλέψουνε τα κοπρόσκυλα."

Στον ιδιώτη ρε, να τα πετάει σε παράνομες χωματερές χωρίς βέβαια να έχει να αντιμετωπίσει ΤΟΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ ΣΑΣ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ  "ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ" σας στο παλιό, το παμπάλαιο, το παραδοσιακού συστήματός σας εδώ στην περιοχή. 

ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΩΛΩΤΟΥΜΠΙΑΖΕΤΕ.

ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου