Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ


Σε μια ελεύθερη κατάδυση στον εσώτερο εαυτό μας, μας προσκαλεί η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου, με την παρουσίαση – συζήτηση του θέματος «Φόβος και θάρρος στον σύγχρονο κόσμο» από τον καθηγητή και συγγραφέα Βασίλη Καραποστόλη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου (Φιλικής Εταιρείας 12 & Τομπάζη 18), στις 7 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο.

Ο Βασίλης Καραποστόλης, συγγραφέας του βιβλίου Το θάρρος που κοιμάται – Επιστολές σ’ έναν νεαρό φίλο, θα αναπτύξει τις βασικές ιδέες που διατρέχουν το έργο του, εστιάζοντας στο τελευταίο του βιβλίο, για να «αποκαλύψει» τις βαθύτερες δυνάμεις που μπορούν να αφυπνίσουν «το θάρρος που κοιμάται» μέσα στον καθένα και στην καθεμιά μας αποδιώχνοντας τον φόβο και κατακτώντας τη γαλήνη.

Ο Βασίλης Καραποστόλης είναι καθηγητής Πολιτισμού και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει μελέτες, δοκίμια και λογοτεχνικά έργα. Ανάμεσα στα βιβλία του Η εποχή της όρεξης, Διχασμός και εξιλέωση – Περί πολιτικής ηθικής των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις