Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΜΠΑΤΑΡΑΜΕ - λέει - ΔΕΞΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Το σύνθημα αυτό δεν το ανακάλυψαν τα Χρυσαύγουλα σύντροφοι. ΤΟ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΤΕ.
Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, ακόμα και εκείνη που δεν αναλαμβάνει το κόστος της δημοσιοτήτας και γίνεται παρασκηνιακά.

Η ΠΛΑΤΕΙΑ - λένε φίλοι - ότι μπάταρε δεξιά.

Αυτό βέβαια το διέγνωσαν με την στάση που κρατήσαμε για τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία και γενικότερα στα εθνικά θέματα και την άρνησή μας να αναπαράγουμε επιθέσεις στον Μίκη Θεοδωράκη.

Πίστευαν ότι θα περιφρουρούσαμε το αριστερόσημο, όπως το κατανοεί η καργαριστερά.

Δεν μας ξέρουν καλά.

Και εκπλήσσονται.

Δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ για εμάς είναι ταυτόσημα με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

Δεν ξέρω αν μπατάραμε δεξιά ή αριστερά γιατί δεν ξέρω η κριτική που μας γίνεται από πού μας κοιτάει.

Δεξιά μπαίνοντας ή βγαίνοντας;

Επειδή για εμάς αυτά είναι λυμμένα από τότε που είμαστε μικροί, τα είχε προσδιορίσει με τρόπο αξεπέραστο μέχρι σήμερα ο μεγάλος ηγέτης της πρώτης (και μοναδικής;;;;) φοράς ελληνικής αριστεράς ο Ανδρέας Παπανδρέου αφιερώνουμε στους ΦΙΛΟΥΣ επικριτές μας τρεις φωτογραφίες:

ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΕΑΜ που καλεί σε ΕΘΝΙΚΗ ενότητα, αδέλφιάάάάά.

Δεν το λέει η δεξιά! ΤΟ ΕΑΜ το λέει!


Ένας τύπος που μάλλον δύσκολα αμφισβητείται ότι υπηρέτησε την διεθνιστική αλληλεγγύη και μάλλον φασίστας ΔΕΝ ΗΤΑΝ, μπορείτε να μου πείτε πώς έλεγε

PATRIA o MUERTE ;;;;;

Πατριδοκάπηλος, εθνικιστής  ήταν ο CHE;;;;;


ή ο FIDELLE Που είχε γεμίσει με το σύνθημα του ERNESTO την Κούβα;;;;


Οπότε σε όποιον ΦΙΛΟ από την ΠΛΑΤΕΙΑ θεωρεί ότι μπατάραμε δεξιά του προσφέρουμε tshirt με την αγαπημένη μας στάμπα, από το ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ! 



(Θα του προτείναμε και tshirt με τον Ανδρέα αλλά δεν θέλουμε να γίνουμε προκλητικοί με τα συντρόφια στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΛΑΕ που μας λένε ότι πήγαμε μαζί με τους φασίστες κλπ κλπ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου