Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑ ΝΤΕΡΕ


Να σε ενημερώσουμε για μερικά που πρέπει να ξέρεις, από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης και πώς εξελίσσονται τα πράγματα στον δήμο του Χαλανδρίου.

1. Ο οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς εγκρίθηκε με την ψήφο των ανταρτών της Αντίστασης (αφού οι ψήφοι των ρουσσικών δεν φτάνουν πια για να περάσει τίποτα).
Οι αντάρτες λοιπόν έχουν και επίσημα δηλώσει ότι με τα μέχρι σήμερα - μέχρι το τέλος του προηγούμενου έτους - πεπραγμένα της διοίκησης ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ,
Να είμαστε ξηγημένοι. ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ, τα μέχρι σήμερα. ΟΚ;
Δεν τα έκαναν μόνο όσοι δεν ανεξαρτιτοποιήθηκαν.  ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ, ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ!

2. Η διοίκηση και η σχετική πλειοψηφία της στο ΔΣ αποδυναμώθηκε και άλλο, τουλάχιστον για τους επόμενους δύο μήνες, αφού  ο συνάδελφος κ. Ανδρικόπουλος (από το ΣΧΕΔΙΟ Β του Αλέκου Αλαβάνου) που ανήκει στην Ρουσσική πτέρυγα, δεν πάει με τους ΛΑΕτζήδες, ζήτησε και έλαβε δίμηνη άδεια. ΜΕΙΟΝ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΛΟΙΠΟΝ, αλλά με 20 μέλη στο ΔΣ για το επόμενο δίμηνο. 

3. Ο Συμεών έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και επανασυστήνει την διαπαραταξιακή επτροπή για την χορήγηση των κοινωνικών βοηθημάτων για την αντιμετώπιση της ακραίας φτώχειας, επιτροπή που λειτουργούσε αλλά είχε καταργηθεί ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για να κάνουν κουμάντο (και παιχνίδι) μόνοι τους, όταν παραιτήθηκε η κ. Μάζη.
Η Σουλτανική περίοδος όμως πέρασε και τώρα η επιτροπή επανασυγκροτείται.

4. Για τρίτη ή τέταρτη φορά (έχουμε χάσει το μέτρημα) η διοίκηση επιχείρησε να περάσει μα σημειακή τροποποίηση στον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και τελικά την απέσυρε. Είχε προηγηθεί παρέμβαση του Γ. Θωμά, που αφού ενημέρωσε όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και εξασφάλισε τη συναίνεσή τους, ζήτησε να συσταθεί διαπαραταξιακή επιτροπή για να εξεταστεί η συνολική αναθεώρηση του κανονισμού, πρόταση με την οποία προφανώς η διοίκηση διαφωνεί.

5. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΧΑΛΑ ΝΤΕΡΕ ΚΟΠΗΚΑΝ - ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ - χρήματα για εκδηλώσεις σε δημόσια σχολεία!!!

Για ΠΟΛΙΤΙΣΙΤΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ στα νηπιαγωγεία, σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το δημοτικό συμβούλιο ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ!!!

Οι ψήφοι της πλειοψηφίας δεν αρκούσαν, η αντιπολίτευση δεν ψήφισε, οι δύο "κασκαντέρ" Λοτσάρη και Νταβίας (που στο τέλος θα τους βρίζουν ΟΛΟΙΜΑΖΙ ) έλειπαν από την συνεδρίαση και τελικά ΔΕΝ ΕΓΚΡΊΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΟ για την υλοποίηση πολιτισιτικών εκδηλώσεων στα σχολεία της πόλης μας. 

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ.

Αλλά οφείλουμε να σχολιάσουμε ποστ στο φατσομπούκι αθλητικού παράγοντα, που πανηγυρίζει που δεν πήραν λεφτά τα σχολεία και συσχετίζει την λειτουργία των δημόσιων σχολείων με την λειτουργία των ..... αθλητικών σωματείων.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ  ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΌΣ υπό το ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΙΟ ΓΛΥΨΙΜΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ LIKιστών.

ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΔΙΟΤΙ "ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

Και μπορεί όσοι στέλνουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά να έχουν την πολυτέλεια της μικροπολιτκής αλλά όσοι έχουμε ακόμα παιδιά στα σχολεία και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ αυτά δεν μπορούμε να τα επικροτούμε.

Η ανάγκη για εξεύρεση αντιπολιτευτικών θεμάτων πάση θυσία, ακόμα και στα ελάσσονα θέματα , τώρα που έχουν ψηφιστεί όλες οι στρατηγικές επιλογές για την πόλη (ΓΠΣ, Πεύκο Πολίτη, Αγορές ΧΕΥ κλπ)  από το σουλτανικό μέτωπο της πρώτης περιόδου, θα δημιουργήσει και άλλες τέτοιες .... "ομορφιές".

ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ  ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ ΓΑΜΙΣΤΕΡΑ!

ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟ ΑΕΙΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ.
Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου