Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΝΕΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Θα γίνουμε πολιτισμένο κράτος- σου λέει ο σοβαρός - μπαμπουίνο μου!
Που είσαι καραγκιοζάκος και δεν θες.

Θα κάνουμε και εμείς, εδώ, ό,τι κάνουν τα "πολιτισμένα κράτη " παλιομπουρτζόβλαχοι  που μάθατε να θέλετε διαλόγους, δημοκρατίες, συμμετοχές, πολυλογίες  και άλλα τέτοια παπατζιλίκια.

Η πρόταση έπεσε παρασκηνιακά και διερευνητικά στο τραπέζι:, οπότε δεν θα σου πούμε προς το παρόν την πηγή της.

Νέα υπερσύγχρονα συστήματα λοιπόν αναλαμβάνουν να φιμώνουν αυτόματα πλέον και χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση -τους ομιλητές στα δημοτικά συμβούλια.

Η αιρετότητα και ο πολιτικός διάλογος στο έλεος της τεχνολογίας.

Μόλις αρχίζει σου λέει ο ομιλητής θα αρχίζει να μετράει αντίστροφα ένα ψηφιακό (όχι μαλακίες) χρονόμετρο από τα δύο ή τρία λεπτά.

Μόλις τελειώσει το δίλεπτο που θα είναι ο προγραμματισμένος  χρόνος για τον ομιλητή -είτε δημοτικός σύμβουλος είναι,  είτε εκπρόσωπος φορέα ή  δημότης - μπαμπουίνος που θέλει (αν είναι δυναμόν) να μιλήσει στο δημοτικό συμβούλιο - σου λέει - το νέο super, duper σύστημα που θα εγκατασταθεί,  και μας ήρθε κατευθείαν από τα πολιτισμένα κράτη θα κλείνει μόνο του το μικρόφωνο και την καταγραφή πρακτικών, ενώ φήμες λένε ότι το full μοντέλο του προτεινόμενου ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ συστήματος περιλαμβάνει και μια  αυτόματη καταπακτή κάτω από την θέση του ομιλητή που θα ανοίγει αυτόματα και θα τον καταπίνει αφιύ .... έχασε και δεν "ολοκλήρωσε" on time τις προτάσεις του για το μέλλον της πόλης.
(Η καταπακτή έχει δοκιμαστεί στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του ANT1,  STILL STANDING).

Έτσι αυτές οι αηδίες με τα θεσμικά όργανα της δημοκρατίας, όπου έχει δικαίωμα λόγου ο κάθε μαλάκας που έβαλε υποψηφιότητα και εκλέχτηκε (και τώρα νομίζει ότι θα λέει ό,τι θέλει  - θυμίζουμε την "κατηγορία" του συνδικαλιστή προς τον Νταβία, όταν του είπε "έλα μωρέ μου θες να μιλάς επειδή έβαλες υποχηφιότητα και βρέθηκαν κάποιοι να σε ψηφίσουν) θα τελειώνουν.

Οι άνθρωποι του κόλπου άλλωστε - δεν χρειάζονται τον λόγο. Είναι Α...ΛΟΓΑ!
Η γραμμή τους έχει δοθεί από στοές, διαδρόμους  και υπόγεια, να ψηφίσουν ό,τι τους είπαν τα αφεντικά τους έρχονται στα συμβούλια και να φύγουν γρήγορα γρήγορα  θέλουν, χωρίς πολλά πολλά σου και μου.

Ο λόγος άλλωστε θέλει .... λόγο.
Λογική, σκέψη, άποψη.
 Πού να τα βρει το φερέφωνο.
Δεν μπορεί!
Βάζει λοιπόν να καθαρίσει .... το μικρόφωνο.

Μιλάνε - σου λέει -  τώρα ελεύθερα κάτι περίεργοι, αρχίζουν τις ερωτήσεις και τα επιχειρήματα; Και άντε βρες  να τους απαντήσεις τώρα γιατί τελικά θα ψηφίσεις αυτό που σε βάλανε και που ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ και εσύ ότι είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ.

Τι να τους πεις; Ότι είσαι Α...ΛΟΓΟ;;;;

Οπότε τους λες "στας Ευρώπας το κάνουν έτσι και εσύ που δεν συμφωνείς με τον .... πολιτισμό είσαι μπουρτζόβλαχος" και σε όσους πιάσει, έπιασε.

Η μεγάλη πλειοψηφία, άλλωστε των μπαμπουίνων χαζοί είναι, κομπλεξικοί είναι, να παριστάνουν τους Ευρωπαίους θέλουν μπας και ξεμυρίσει το τυρόγαλο και η γουρνοπούλα.

Το νέο σύστημα έμαθα εγκαταστάθηκε ήδη μπαμπουίνο μου, σε γειτονικούς δήμους και .... έρχεται και στο Χαλάνδρι.

Έτσι γίνεται με αυτά τα νέα υπερσύγχρονα  συστήματα. 
Σου λέει "γρασίδι με προδιαγραφές ΦΙΦΑ θα πάρετε όλοι οι δήμοι!
Τσουπ, όλοι οι τσάτσοι στα δημοτικά συμβούλια ανακαλύπτουν .... τον πολιτισμό του γρασιδιού.
Τώρα - σου λέει -  θα πάρεις αυτόματους φιμωτές. 
Τσουπ. ΟΛΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ ΦΙΜΩΤΕΣ.

Διότι προφανώς η εταιρεία - πωλητής του .... είναι του κόλπου και το εισήγαγε από τας Ευρώπας (ή τις Αμερικές -  δεν ξέρω από ποια κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού μας ήρθε αυτός ο υπερσύγχρονος αυτόματος φιμωτής αιρετών, αλλά για γερμανικός μου μοιάζει, από ένστικτο).

Και οι αδελφοί - πλασιέ  ανέλαβαν να ανοίξουν την αγορά μέσω της φουχτελοαυτοδιοίκησης.

Που θα πληρώσει για την φίμωσή της.

Δεν εξηγείται αλλιώς μπμαπουίνο μου ότι τώρα .... μας φταίει η ..... μικροφωνική στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου που πρέπει - ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ - να αλλάξει για να .... εκσυγχρονιστεί ο δήμος, σου λέει.

Προηγήθηκαν άλλωστε και άλλοι δήμοι που .... εκπολιτίστηκαν.

Δηλαδή άλλο χαβά, άλλη ανάγκη δεν είχε η πόλη.

Να επενδύσει στον αυτόματο φιμωτή είναι η αναπτυξιακή, αυτοδιοικητική  πρόταση των εκσυγχρονιστών του σήμερα.

Δεν θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, διότι περιμένουμε να δούμε ποιος ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ να την καταθέσει ως πρόταση σε δημόσια συζήτηση, αναλαμβάνοντας δημόσια της ευθύνη.

Προς το παρόν είναι μια "παρασκηνιακή ιδέα" που μετράει αντιδράσεις.

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

ΥΓ: 
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ  ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ - ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟ ! 

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΜΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου