Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟΥ



Καλή μέρα, Χριστός Ανέστη.
(Δεν σας εύχομαι Χριστός Ανέστη, σας μεταφέρω το χαρμόσυνο μήνυμα, ντάξει;)

Με έχωσε ο Ακατανόμαστος να ξεκινήσω την μεταπασχαλινή   Πλατεία,
Κάτι ετοιμάζει και δεν έχει χρόνο, λέει. 

Τώρα χωρίς να έχω χωνέψει ακόμα καλά καλά, πρέπει να γράψω καμιά μαλακία για να περάσει την ώρα του ο αναγνώστης της Πλατείας.

Και τι να γράψω τώρα; Τα ΠΑσχαλινά θέματα δεν είναι για εμάς.

Να πάω να τραβήξω καμιά φωτογραφία κανενός που έχει παρκάρει παράνομα για να παραστήσω τον ευρωπαίο και να βρίσω τους Έλληνες που δεν θα γίνουν ποτέ σαν εμάς τους Ευρωπαίους που θέλουμε (ΟΙ ΑΛΛΟΙ) να τηρούν πάντα όλους τους νόμους αλλά εκείνοι μπορεί να "ενημερώνουν" με κουκούλα;

Ο χειρότερος τύπος Ελληναρά είναι ο "ευρωπέος" που φωνάζει για τους άλλους, ότι πρέπει να τους αντιμετωπίζει όλους ο νόμος το ίδιο αυστηρά για να μάθουν αλλά για την αφεντομουτσουνάρα του θεωρεί ότι ως γνήσιος ευρω-πέος -  παπ-άριος, είναι άλλο, διότι αυτός έχει κατακτήσει ήδη τον ευρωπαϊκό πολιτισμό άρα μπορεί να έχει και κάποιο ευρωπαϊκό προνόμιο (να κρύβεται ας πούμε και να παράγει μαύρα κέρδη). ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ, χορηγούμενος από τις ...... SIEMENS.

Ή να κάνω ρεπορτάζ από την Ανάσταση στον Άγιο Αθανάσιο για να σου δείξω πόσο καλός χριστιανός είμαι, που πήγα πέντε ολόκληρα λεπτά την εκκλησία και άκουσα ΔΥΟ φορές  το Χριστός Ανέστη, δεν έφυγα από την πρώτη να πάω για μάσες;

Μη ν΄ασχοληθώ με τους καραγκιοζαραίους που κάνουν εκδήλωση τη Μεγάλη Παρασκευή για να μας δείξουν ότι τρώνε μπρiζόλα;
Στα φρύδια μας ρε μεγάλε τι τρως τη Μεγάλη Παρασκευή; ΜΑΛΑΚΑ!
Να πας ρε μαλάκα, άμα είσαι μάγκας να φας γουρουνόπουλο στην Σαουδική Αραβία το Ραμαζάνι ρε, όχι εδώ που η πλειοψηφία σε έχει γραμμένο και δεν σε πλακώνει στις λεμονόκουπες.
Αλλά δεν φταις εσύ! Αυτοί που ασχολούνται μαζί σου και σε κάνουν νοματαίο φταίνε.
Τα κωλοκάναλα που κάνουν είδηση ότι μαζεύτηκαν είκοσι κομπλεξικοί και έφαγαν μπριζόλα on camera εκπέμποντας το μεγάλο τους μήνυμα στην ελληνική κενωνία που είναι θρησκόληπτη.

ΟΞΩ ΡΕ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΕΟΙ! Που έτσι θα γίνετe ευρωπέη.
ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ νομίζετε ότι εμφανίζεστε ως  ..... Άριοι; ΠΑΠΑΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.

Μη να βάλω φωτογραφία από τις σούβλες με τα αρνιά και τα κοκορέτσα, προσπαθώντας να εξηγήσω - ψιλοαπολογούμενος και καλά - ότι εμείς (που είμαστε Ευρωπαίοι και όχι απόγονοι Τσομπναραίων στο Καρπενήσι ή γουρουνάδων καταυλακιωτών)  εντελώς κατ΄εξαίρεση με τις υπόλοιπες αστικοευρωπαϊκές μας συνήθεις και τα δυτικά μας ήθη, που είναι απολύτως συμβατά βεβαίως με τους προηγμένους και απαλλαγμένους από ακραία κρεατοφαγικά ένστικτα Δανούς (ΒΙΚΙΝΓΚΣ), Γάλλους (Γαλάτες και Νορμανδούς ), Γερμανούς (Γότθους) κλπ σουβλίζουμε τα ερίφια κάνοντας την αυτοκριτική μας που έτσι δεν θα γίνουμε ποτέ ευρωπέη εγκαταλείποντας τις δικές μας ρίζες;

Θα μου πεις είναι και το Άγιο Φως. Να πεις για το Άγιο Φως.
Πιστεύεις για δεν πιστεύεις;
Πολλά λεφτά κοστίζει αυτό το έθιμο. Πάει ολάκερο αερόπλανο στο Ισραήλ κάθε χρόνο.
Πρέπει να καταργηθεί και αυτό.
Λεφτά να περισσεύουν για τους δανειστές.
Μην μείνει τίποτα όρθιο από αυτά που μας δίνουν ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ, αυτά που είναι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ. 

Πιστεύεις ή δεν πιστεύεις; σε ρωτάει με ένταση ανακριτή ο δωδεκαθεϊστής, ο βουδιστής, ο ψευτοάθεος κλπ. Το φως το στέλνει ο Θεός ή είναι μύθος;

ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΣ έχεις δει τον ΔΙΑ αυτοπροσώπως; 
Έγινε χρυσή βροχή για να πηδήξει την Δανάη ρε καραγκιόζη;

Άντε να χαθείτε! Που θα σου δώσω αναφορά στο τι πιστεύω και τι συμβολίζει αυτό που πιστεύω.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ και δεν σου επιτρέπω να ασχολείσαι εσύ με το τι πιστεύω εγώ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ, όσο η πίστη μου δεν εμποδίζει ΠΟΤΕ και σε τίποτα ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
Αλλά μη μου κάνεις και τα αντίδια μου τσουρέκια, ντάξει;
Ειδικά αν είσαι από εκείνους που κρυπτόμενοι θέλουν να επηρεάσουν την ζωή μου από τα υπόγειά τους.

Ένα πράγμα θέλουν οι λακέδες που τα λένε αυτά μπαμπουίνο: την ισοπέδωση για να στο παίζουν παπάριοι. Στην ρίζα αυτών των επιθέσεων είναι ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ, δεν είναι ο παπάς της γειτονιάς σου.

"Ναι αλλά οι παπάδες" .... σου λέει. Είσαι με τους παπάδες.
Μμμμμ!  Οι παπάδες οι ορθόδοξοι μόνο εννοείς; Εκείνοι είναι ΟΛΟΙ κάκοι;
Ή γενικώς οι κακοί παπάδες όλων των θρησκειών και όλων των δογμάτων εκμεταλλεύονται την εξουσία και τους απαίδευτους πιστούς και τους κάνουν ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ των αλλόπιστων;
Αυτό είναι άλλο θέμα.

"Η εκκλησιαστική περιουσία όμως", επιμένει ο κουνοδάκτυλος:
ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
Τα λεφτά και οι περιουσίες οργανισμών δεν έχουν να κάνουν με την πίστη μου.
Αυτά για να τελειώνουμε ΑΠΛΑ και να μην ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ!

Ολυμπιακός είμαι, δεν είμαι Μαρινάκης, Κόκκαλης, Σαλιαρέλης.

Δεν θα ξανασχοληθούμε με αυτά τα γελοία κολπάκια που δεν θα τα ήξερε κανείς αν δεν τους έκαναν μάγκες οι ..... διώκτες τους.

Θα ασχοληθώ όμως με την σκληρή κριτική που έγινε στον Αλέξη επειδή πήγε στην Τήλο.
Ντάξει μ@λ@κες ΚινΑλίτες δεν σας πιάνει κανείς πουθενά.
Η "αντιπολίτευσή" σας (με πολλά εισαγωγικά) είναι ..... ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ.

Αν είχε πάει στην Μύκονο, την Σαντορίνη, την Σκιάθο ή την Κέρκυρα θα μιλάγατε για πολυδάπανες διακοπές.
Αν είχε μείνει στην Αθήνα θα λέγατε ότι γράφει στα παλιά παπούτσια της Μπέτυς την επαρχία.

Πήγε στην Τήλο και την είπατε γιατί .... πήγε στην Τήλο.

Ρε άντε  ..... με τον Σαμαρά να τελειώνουμε.

Καλά ρε σεις έτσι να χαρείτε: ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ, αλήθεια πείτε τώρα.

Γιατί αν πιστεύετε ότι "ψήνετε" συνειδητούς πολίτες  της βάσης της παράταξης να εγκαταλείψουν τον Τσίπρα και να έρθουν μαζί σας, επειδή του την λέτε που έκανε  Πάσχα στην Τήλο και το κάνετε θέμα, πρέπει να είστε εντελώς αλλού.

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ, αλλά ποιος να σας το πει. 
ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ που διορίσατε συνέδρους;

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ - μαζί με την υπεύθυνη στάση που κρατάτε στα "ΕΘΝΙΚΑ", θα είναι τα σημεία τα οποία θα ακούσει η βάση της παράταξης, που έχετε χάσει.
Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

Αλλά θα τα αφήσουμε αυτά τώρα γιατί έχουμε ανοικτά εθνικά θέματα μπαμπουίνο μου.
ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ θα γίνει.
Στο λέει ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ και πάρτο σοβαρά υπόψη.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων συγκαμένων.

- Θα σας μαμήσουμε. Θα σας σπάσουμε τα δόντια.
- Όχι εμείς θα σας μαμήσουμε.



ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΑ! ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑ!

Για να σοβαρευτούμε το ερώτημα είναι ένα: Θα βγουν πετρέλαια και φυσικά αέρια στο Αιγαίο και την Κύπρο και θα είναι απόξω ο Τούρκος;
Είμαστε δηλαδή τόσο μάγκες;
ΜΑΚΑΡΙ!

Τι είπες; Η ΝΔ; Ο Μητσοτάκης; 
Τι θα πει ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ γι΄αυτούς;

ΕΛΑ ΡΕ μ@λ@κ@. Δεν κλέβουμε εκκλησίες εδώ.

Άσε που φοβόμαστε να τα βάλουμε με τους "άριστους" και τους γραμματιζούμενους. Σαν την πρόεδρο της Ένωσης, πώς την λένε αυτή; Σατυρούλα είπαμε τη λένε, που είπε τον Ακατανόμαστο τυχάρπαστο; Θα την ψηφίσω αυτή! Άριστη του Μητσοτάκη δεν είναι που εκπροσωπεί και τον Αεικίνητο; Θα την ψηφίσω αυτή.

Δεν ήξερε - λέει - για το σχολείο εκεί στο Ανδροβιτσανέα. Εντελώς τυχαία δηλαδή - σύμπτωση σατανική ένα πράγμα - έβρισε τις δημοτικές παρατάξεις πρώτα για να ψαρώσει ο νέος που μαθαίνει ακόμα - οι άλλοι πιασμένοι ήντουνε ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ και μετά "υπό την λαϊκή πίεση (των αρίστων) να δεχτεί το δημοτικό συμβούλιο ότι "πρέπει να υποδείξει άλλο οικόπεδο" λέει για το σχολείο να συναινέσει και αυτός.

Πού πάτε ρε ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ. Ντάξει τρελός είναι, άχτι τον έχω που με βάζει να κάνω τον Λούκυ Λουκ αλλά ρε μαλάκες ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ.
Τυχάρπαστο μπορεί να τον θεωρείτε. Αλλά και μαλάκα;;;;

Έχει μαζέψει πράγμα. Περιμέντε να δείτε πού θα κρυφτούν ΟΛΟΙ όσοι στήσανε τον καραγκιοζ μπερντε για να παραιτηθούν από την υπόθεση Ανδροβιτσανέα.

ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΣΑΤΥΡΟΥΛΑ, όταν της ζητήθηκε να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να ανακαλέσει τις ύβρεις της προς το συμβούλιο και αιρετούς.

ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ δημοτικούς συμβούλους - "αντάρτες".
 ΑΝΤΑΡΤΕΣ υπό την προστασία της διοίκησης και του προεδρείου του δήμου και του Αεικίνητου. ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑ!

Αυτό που γίνεται σταδιακά υπέροχα γραφικό είναι ..... ο Τάσος.

Πάμε τώρα σε ένα θεματάκι που αφορά ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ. Τους Χαλανδραίους  - ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ  - πού είναι Χαλανδραίοι.
Όχι τους "Χαλανδραίους" που είναι Αγιοπαρασκευιώτες και δηλώνουν ..... γυναίκες.
Τους ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Χαλάνδρι.

Τους Χαλανδραίους που είχαν την Περιηγητική Ένωση Χαλανδρίου ως σημείο αναφοράς τους, οργάνωναν τις εκδρομούλες τους, επικοινωνούσαν, εκδήλωναν την αγάπη τους για την πόλη τους με πολιτιστικές εκδηλώσεις, φιλολογικές βραδιές, δημιουργική απασχόληση.

Φαίνεται ότι η οργάνωση των εκδρομών όμως είναι για κάποιους ένα αποκλειστικό χωράφι. Είναι συνεχιστές του έργου της Ελένης Νιώτη άλλωστε και του ιστορικού περάσματός της  από τον χώρο της κοινωνικής πολιτικής και ιδιαιτέρως στην οργάνωση εκδρομών .... με ΣΑΛΜΟΝΕΛΑ.

Του έργου του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟΥ.

ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ που λες στην Περιηγητική .... οι γυναίκες, λέει.

"Γυναίκες" - που με αυτή την κοινωνική - πολιτική ιδιότητα, ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ από όλη την περιφέρεια και όλα τα κόμματα -  μαζί με νέα μέλη δύο παράγοντες του δήμου - από την Αντίσταση και την παράταξη Αεικίνητου - δημοτικούς συμβούλους  - άααχ Τζένη, Τζένη - μαζί με το ....site των ανωνύμων χορηγών των εκδηλώσεων του Αετοπουλείου - γράφτηκαν μαζικά τελευταία στιγμή στον σύλλογο έκαναν πρόεδρο κάποιον ΑΝΔΡΑ ΑΓΙΟΠΑΡΑΣΚΕΥΙΩΤΗ ξηλώνοντας τον ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟ επειδή ήταν .... άνδρας, και έστησαν μια ιστοσελίδα του συλλόγου με στόχο την προβολή μιας ιδιωτικής επιχείρησης στον χώρο της ενημέρωσης πρώτη μούρη στο καβούρι.

Η πίκρα όσων έκαναν την Περιηγητική θεσμό στην πόλη - είναι δεδομένη για την μεταχείριση που επιφυλάσσουν στους ανθρώπους της πόλης, της τοπικής κοινωνίας ΦΕΡΤΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
Και θα εκφραστεί εναντίον των εμπνευστών. Που είναι ΓΝΩΣΤΟΙ και θα αποκαλυφθούν.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΤΡΥΠΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ!

Τζένη - Τζένη ....

Άντε καλημέρα.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου