Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 7 Απριλίου 2018

ΕΝΑ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ) ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

¨


Ένα ραντεβού με υποψήφιο πελάτη  είχα προχτές και βρέθηκα να περνάω με το αυτοκίνητο την Καλλιανίου στα Βριλήσσια όπου έπεσα επάνω σε περιστατικό, από αυτά που βγάζουν καλό γελιό και είπα να το κρατήσω για σήμερα Μ. Σάββατο πρωί για την ΠΛΑΤΕΙΑ, που η διάθεσή μας είναι χαλαρή και περιμένουμε το Αναστάσιμο μήνυμα.

Που λες βριλησσιώτη μου γινόταν μπάχαλο.

Πέρναγε από εκεί ο "παλιός" του δημοτικού συμβουλίου των Βριλησσίων Κώστας Παπασπηλίου που μένει εκεί δίπλα.

Για κακή του τύχη ήταν εκεί ο διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Βριλησσίων - πρώην υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού - Τρύφωνας Μαρτιγόπουλος.

Ο οποίος παρουσία καμιά εικοσαριά νοματαίων την έπεσε άτσαλα στον Παπασπηλίου, γιατί λέει δεν τον υποστηρίζει στο δημοτικό συμβούλιο - όπου ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Μουζάκης τον έχει κάνει ρόμπα νεκλιζέ.

"Από εσένα περίμενα άλλα" του έλεγε ο διευθυντής. "Μόνο ο δημαρχούκος μου με στηρίζει εμένα, κανείς άλλος" έλεγε ο Τρύφωνας,

Ο κ.  Παπασπηλίου δεν του απάντησε αλλά έγινε πύραυλος.

Του ζητήσαμε μαι δήλωση για το περιστατικό αλλά δεν μας έκανε.

Όμως άλλος σμπίρος μου μου που συζητάγαμε μου μετέφερε ότι στην Βερνάρδου έγινε και άλλο τουρλουμπούκι με σύζυγο του στελέχους του δήμου που πήγε εκεί και διαμαρτυρόταν έντονα γιατί δεν είναι ικανοποιημένος ο δικός της.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ! ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ!
ΥΓ: "ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ" έλεγε.

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ή ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ;;;;;


ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ; 
Και γιατί την πέφτεις σε αυτούς που δεν σε στηρίζουν;

Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ (που είναι κοντά) Ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΣ ΣΟΥ, που βλέπει πόσο μόνος έχει μείνει ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου