iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑΞΙΤΖΗ ..... ΚΑΙ ΑΕΙΚΙΝΗΤΗ ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΜέχρι και τον Λαμπράκη ¨πούλησαν" στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο Αεικίνητος και η παρέα του για να μας πείσουν ότι δεν είναι συνεργάτες των χρυσαύγουλων αλλά .... αριστεροδέξιοι.
(Τι τραβάμε ρε φίλε σε αυτό το δήμο της υποκρισίας των φιλικών και της γαλαζοπρασινολουλακί συμμορίας .....)

(Μου αρέσει που είχαν παρεξηγηθεί τότε που τους λέγαμε "ΧΕΡΙ, ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ".
Εδώ τώρα πάνε χέρι, χέρι με τον Παναγιώταρο, ο Καρατζαφέρης μας είχε μαράνει και εμάς ... τες πάντων)

Και τρίξανε τα κόκαλα του δολοφονημένου από το δεξιό παρακράτος βουλευτή της ΕΔΑ, εχθές, κατά τις 10 το βράδυ, όταν ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ επιχειρήθηκε να αξιοποιηθεί ως ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

ΤΙ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

Η χθεσινή σκηνοθεσία από το γαλαζοπρασινολουλακί κατεστημένο στο ΔΣ - που προσπαθούν απεγνωσμένα να μετατρέψουν σε θεατρική σκηνή - αφού έτσι έκαναν τόσα χρόνια πολιτική - αλλά χωρίς την συμμετοχή του κόσμου που θα θέλανε όμως  - περιλάμβανε:

1. Αγανακτισμένους πολίτες (δύο τον αριθμό) πυ ζητούσαν εδώ και τώρα την απομάκρυνση της πιάτσας των ΤΑΞΙ από την Κολοκοτρώνη. 

"Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ γιατί είναι ΤΑΞΙΤΖΗΣ" είπε ο κάτοικος που ήταν φανερό ότι είχε έρθει στο ΔΣ (δεύτερη φορά) προσκεκλημένος από τον Μιχάλη Κόσυβα που τον ενθάρρυνε να απαιτήσει λύση στο πρόβλημα με αυτό το καταλυτικό επιχείρημα.

Την μεταφορά της πιάτσας στην Βασ. Γεωργίου πρότεινε ο Γιώργος Θωμάς συνεπικουρούμενος από την Λούλα Καραζά - που  όμως  πέταξε το μπαλάκι και στην .... υπηρεσία για να μην χρεωθεί ΠΡΟΤΑΣΗ και να συνεχίσει το παραδοσιακό KOYKing του Χότζα : "Και εσύ, δίκιο έχεις, και εσύ δίκιο έχεις και εσύ δίκιο έχεις).

Αρκεί να μην μπει η πιάτσα στην Γυφτοπούλου και μαγαρίστει ο δρόμος. Όπου αλλού ας πάει για την Λούλα.

Εμείς το έχουμε προβλέψει καιρό τώρα - βέβαια - από την συζήτηση για την αναθεώρηση του ΓΠΣ, ότι από εδώ και πέρα ό,τι περισσεύει από το κέντρο της πόλης θα σπρώχνεται στον Συνοικισμό και το Άνω Νέο Χαλάνδρι, οπότε ο Νταβίας δεν μίλησε γιατί ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.

Ο Συμεών έλλειπε από το συμβούλιο - εδώ και ένα μήνα περίπου είναι τάβλα με πρόβλημα μέσης και σηκώνεται μόνο με ένεση για άλογα ιπποδρόμου από το κρεβάτι -  ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥ" ΚΑΤΟΙΚΟΥ περί ειδικής μεταχείρισης των ταξιτζήδων από τον ταξιτζή δήμαρχο έμεινε αναπάντητο από τα στελέχη της διοίκησης (!!!!), που όταν βλέπουν κάτοικο (βλ. ΚΟΥΚΙ ΣΤΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ) δεν απαντάνε ακόμα και αν τους πει ότι τους είδε στην Συγγρού να κάνουν πιάτσα.

2. Συζήτηση - έτσι χωρίς νόημα και χωρίς καμία απόφαση ( Το δημοτικό συμβούλιο - με πρόταση Λούλας - αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ ότι .... ενημερώθηκε). 
(ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ: Έλαβαν ΟΜΌΦΩΝΑ απόφαση ότι ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ!!!!!) - περί της επικείμενης κινητοποίησης κατοίκων για κεραία κινητής τηλεφωνίας στο Κάτω Χαλάνδρι - κατοίκων που ζήτησαν και έλαβαν την συμπαράσταση όλων των δημοτικών παρατάξεων για την πρωτοβουλία τους αλλά ήρθαν (τρεις ήντουνε όλοι, μη φανταστείς κανένα κίνημα) στο δημοτικό συμβούλιο για να ζητήσουν - και ΦΕΥ να λάβουν - δημόσια την ευλογία του Αεικίνητου Γεωργίου Κουράση, από τον οποίο και ζήτησαν την στήριξη του ..... ΣΒΑΠ στην κινητοποίησή τους (!!!!)

Ο ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ!

(Διότι όταν σου έλεγε ο Νταβίας ότι ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΥΜΕΩΝ για να είναι αντίπαλός του και να του ξαναπαραδώσει τον δήμο, τον έλεγες τρελό).

Επί της ουσίας του θέματος των κεραιών: Όσοι προσπαθούμε να διατηρήσουμε στοιχειωδώς την σοβαρότητά μας στα θέματα κεραιών και ακτινοβολίας λέμε ότι είναι θέμα ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ που ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ τον κάθε δήμο ξεχωριστά,  άρα πρέπει να τεθεί από τα θεσμικά όργανα της αυτοδιοίκησης προς το υπουργείο ψηφιακής πολιτικής το θέμα ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ με το οποίο τοποθετούνται οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας και τα όρια επιτρεπτής ακτινοβολίας και βέβαια για να γίνει αυτό είναι απόλυτα χρήσιμη η κινηματική πίεση από τους πολίτες.
ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ.

Και εξηγούμε στους πολίτες ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ - ως δήμος να τους λύσουμε το θέμα αφού υπερβαίνει τις αρμοδιότητές μας.
ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για να διεκδικήσουν το δίκιο τους.

Και να επιμείνουμε να τεθεί, να μελετηθεί και να επεξεργαστεί το θέμα ΣΥΝΟΛΙΚΑ. με επιστημονική και νομική τεκμηρίωση από τα θεσμικά όργανα της αυτοδιοίκησης, τα οποία πρέπει να το θέσουν προς την κυβέρνηση για αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου.
Η ΠΕΔΑ και η ΚΕΔΕ!

Αυτά τα λένε οι ΣΟΒΑΡΟΙ. Οι άλλοι .... σώνουν τους πολίτες προεκλογικά, αφού πρώτα τους τρομοκρατήσουν! ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.

Αυτά δεν είναι καινούργια.
Το καινούργιο - ΚΑΙ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ - από το χθεσινό συμβούλιο όμως, όταν  ειπώθηκε αυτό το ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ στο συμβούλιο  ήταν ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ που βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί στην ΚΕΔΕ και τον Πατούλη, από τους οποίους "δεν περιμένει τίποτα για το θέμα των κεραιών" όπως είπε, γι΄αυτό και ζητάει να τον σώσει ο Κουράσης και ο ΣΒΑΠ από τους οποίους ζήτησε να αναλάβουν πρωτοβουλία για να .... υπερβούν τον άχρηστο Πατούλη.
 (ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΜΑΛΑΚΑ, αλήθεια γράφω, και διάβασέ τα αυτά σε συνάρτηση με όσα γίνανε στις εσωκομματικές της ΝΔ για να καταλάβεις. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΣ).

3. Στην συζήτηση για το πρόγραμμα του Αετοπούλειου όλες οι πλευρές εκθείαζαν την διαπαραταξιακή λειτουργία της επιτροπής πολιτισμού που έφτιαξε το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ ρεματιάς
Ο Νταβίας τους τρόλαρε: "Μπράβο, ξαναανακαλύπτουμε την Αμερική λοιπόν.
Στον πολιτισμό, στην κοινωνική πολιτική, στον αθλητισμό,  στα τρία τέταρτα των θεμάτων του δήμου μπορούμε να συνεννοηθούμε χωρίς κανένα πρόβλημα αν δεν υπάρχουν σουλτανοεξουσιαστές που θέλουν να τα αποφασίζουν όλα μόνοι τους. Άντε με το καλό να ξαναφτιάξουμε και τα ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ που κατάργησε η εμπνευσμένη διοίκηση Κουράση!"

ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΠΥΡΑΥΛΟ αλλά αρχικά εκείνος δεν τσίμπησε στην πρόκληση, και έκανε το παγόνι.

Αλλά τσίμπησε ο Κώστας Αγγελής ο οποίος βγήκε να εξηγήσει - για λογαριασμό της παρατάξεως -  ότι "η κατάργηση των νομικών προσώπων έγινε γιατί έτσι θα έσωζαν τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων στα νομικά πρόσωπα"

- Τους σώσατε; τον ρώτησε ο Νταβίας.
- Βέβαια, απάντησε ο Αγγελής, δεν απολύθηκε κανείς.

- ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, σας λέει κάτι αυτό ή ...... δεν.... 


συνέχισε ο αλήτης ο  Ακατανόμαστος το τρολάρισμα.

Εκεί ο Αεικίνητος δεν άντεξε άλλο. "ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ" είπε ο μεγάλος αυτός πολιτικός ταγός της πόλεως του SALT LAKE CITY.

Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ:
- Χαίρομαι που επιτέλους παραδέχεστε ότι το κάνατε γιατί σας το ζήτησαν οι  διευθυντές - ας λέμε αλήθεια όμως  - Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ, το ζήτησε, μην τους παίρνει όλους η μπάλα - για αν μην έχουν έλεγχο από τους αιρετούς.

Χαίρομαι που υπερασπίζεστε - επιτέλους δημόσια - ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ  πολιτική επιλογή ο εξοστρακισμός των αιρετών, της πολιτικής συναίνεσης, του κοινωνικού ελέγχου από τον δήμο, για να κάνετε απόλυτο κουμάντο εσείς και οι εκλεκτοί σας γραφειοκράτες" πήρε την πληρωμένη απάντηση και λούφαξε, ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

4. Αργότερα ο Αεικίνητος - έχοντας χάσει την ψυχραιμία του πλέον (Γιατί άραγε; Μόνος του παίζει, τι φοβάται; μην βγει δεύτερος;) στράφηκε προς το .... πιστόλι του μετώπου, την Λούλα και της ζήτησε με επιτακτικό νόημά του να παρέμβει στη συζήτηση, σε κάτι που έλεγαν οι της διοίκησης και τον έθιγε.
Οπότε η Λούλα δεν άντεξε, να την καρφώνει με τέτοιο απροκάλυπτο τρόπο ο ..... (τεως????) αρχηγός του ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ κατεστημένου και του λέει, τσαντισμένη: "ΠΕΣ ΤΑ ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ¨";;;;


ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

5. ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΠΑΛΙ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ!

Ειπώθηκε ότι αυτό θα γίνει την άλλη βδομάδα σε ειδική συνεδρίαση του σώματος.

ΑΝ γίνει τέτοια συνεδρίαση - που δεν το πολυπιστεύω - ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑ ΝΤΕΡΕ!

(Σε χθεσινή παρεμπίπτουσα ψιλοσυζήτηση - προθέρμανση η Καρατζά χαρακτήρισε το νομοσχέδιο "νομοσχέδιο ΤΖΕΝΗ ΧΕΛΙΟΥΔΑΚΗ" (τραβεστί)  ενώ ο Νταβίας έριξε τα πρώτα προειδοποιητικά πυρά στους όψιμους εχθρούς της απλής αναλογικής.  

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΩΡΑΙΟ ΜΑΤΣ - ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου