Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Δ. Ν. Φιλαδέλφειας: Απαράδεκτη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για κατεδάφιση των εγκαταστάσεων καθαριότητας


«Απαράδεκτη» και «σκανδαλώδη» χαρακτηρίζει ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας την απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής να κατεδαφιστούν άμεσα οι δημοτικές εγκαταστάσεις καθαριότητας.

Ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ εξήγησε πως μόλις τους τελευταίους μήνες άνοιξε ο δρόμος για νέο χώρο όπου θα μεταφερθούν οι εγκαταστάσεις καθαριότητας και πως για να λειτουργήσει ο νέος σταθμός απαιτούνται τουλάχιστον 5-6 μήνες προετοιμασίας.

Την στήριξη τους στον Δήμο Φιλαδέλφειας εξέφρασαν οι Δήμαρχοι Ν.Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης, Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, Αγ.Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος και η αντιδήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας, Γιώτα Περδίκη, καθώς και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλής παρατάξεων από άλλους Δήμους όπως Αμαρουσίου, Παπάγου-Χολαργού κλπ.

Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης επεσήμαναν ότι είναι πρωτοφανής και σκανδαλώδης η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής που στρέφεται εναντίον της πόλης και των δημοτών και κάλεσαν τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη να παρέμβει άμεσα ώστε να ανακληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου