Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΝΕΑΡΑ ..... "ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ"


ΕΝΑΣ ΑΓΕΝΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ - ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ
Εχθές στο δημοτικό συμβούλιο είχε πλάκα.

Διότι πήγε ο Κουράσης να ζητήσει να καταδικαστεί ο Νταβίας που είναι ένας παλιοχαρακτήρας που δεν συμπεριφέρεται όπως επιβάλλει  ο κώδικας ηθικής και  αξιών των ΑΡΒΑΝΙΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΛΗΠΤΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΎΠΤΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.

Σε έναν κώδικα αξιών που λέει ότι δεν υπάρχει κανένα ηθικό πρόβλημα στο να έχεις κάνει το σπίτι σου μπουρδέλο αρκεί να μιλάς στον πληθυντικό και να φοράς γραβάτα.



Στην παρέμβαση - καταγγελία των συμπεριφορών του Νταβία από τον  αξιοσέβαστο πρόεδρο του Συνδέσμου Βιώσιμης Ανάπτυξης πασών των Βορείων Προαστίων (ο Θεός να μας φυλάει από την ανάπτυξη που ετοιμάζουν κάτι Άριστοι σαν τον Κουράση μπαμπουίνο μου), δια να συμπαρασταθεί εις τον αρχηγό της - παρενέβη και η αξιοσέβαστος, φέρελπις αυτοδιοικητική Ελένη Νιώτη.

Η φιλόδοξη  και με μέλλον στην αυτοδιοίκηση δημοτική σύμβουλος, που είναι γνωστή εις το σύνολο των τουριστικών επιχειρήσεων δια το έργο της. (Έχουν έρθει ΤΡΕΙΣ παραπονούμενες στην ΠΛΑΤΕΙΑ τότε που η Θεοπούλα έκανε θραύση, εκείνη την εποχή ήταν).

Ας επανέλθουμε στη Νιώτη όμως. Είναι η ίδια εκείνη που είχε καλέσει την αστυνομία να συλλάβει τον Νταβία όταν ίδρυσαν το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΙΚΟΡΟΪΔΕΙΟ και έλεγαν ότι είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ!!!!!

(Ίδιο αφήγημα είναι ότι οι δημοτικοί χώροι και τα δημόσια έγγραφα είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ των υπαλλήλων τους).

Απαίτησε - Η ΝΙΩΤΗ - από τον Νταβία να ζητήσει συγνώμη από τον αρχηγό της, μπαμπουίνο μου.

Και ο αλήτης ο Νταβίας τι έκανε λες;

Ζήτησε τον λόγο και όλοι πίστευαν ότι θα απολογηθεί ή θα στρογγυλέψει τις γωνίες.

ΚΑΙ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ζήτησε να πάρει απόφαση το δημοτικό συμβούλιο ότι πρέπει - με βάση το 37 του Κ.Π. Δ. (α και βου) - να σταλούν αύριο (ΣΗΜΕΡΑ) από τον Δήμαρχο, τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου στην Εισαγγελία.

Τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου, όπου ο Κουράσης παραδέχεται ότι πήρε γραμμάτια από τον Ιωνά (για να γίνει σωστά η δουλειά της ένταξης του Πεύκο Πολίτη στο σχέδιο), τα έδωσε τα γραμμάτια στον ΓΓ του Δήμου, στον Δ  Κατσοπρίνη  να τα φυλάει στο γραφείο το (όταν άλλαξε ο  ΓΓ γιατί μάλλον ο προηγούμενος, ο Γιάτσιος δεν τα ήθελε τα γραμμάτια σπίτι του.)

Στο γραφείο του Δ. Κατσοπρίνη  από όπου του τα κλέψανε τα γραμμάτια.

Κάτι που κατάλαβε βέβαια  ΜΟΝΟ,  όταν ο Κουράσης έχασε τις εκλογές και είπε στον Ρούσσο ότι θα του τα δώσει τα γραμμάτια αλλά πήγε να τα φέρει από το γραφείο του κ. Κατσοπρίνη και εκεί - ρε γαμώτο - ανακάλυψαν ότι είχαν κλαπεί.

Τα γραμμάτια που ήταν σε διαταγή του δήμου -λέει - αλλά Ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ δεν έχει κάνει μήνυση που χάθηκαν τα γραμμάτια, ούτε ο Κουράσης έκανε μήνυση  αλλά έκανε .... ο κ. Κατσοπρίνης που του παραβίασαν το γραφείο του.

Ο   κ. Κατσοπρίνης ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ έκανε μήνυση - λέει - για τα γραμμάτια του δήμου.
Ο Δήμος δεν έχει κάνει που χάθηκε το πράγμα του.

ΓΑΜΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Θέλουν να ζητήσει συγνώμη ο Νταβίας από ΑΥΤΟΥΣ λοιπόν μπαμπουίνο μου.
Να ζητήσει να τον συγχωρέσουν.

Το ζήτησε και η Νιώτη.

"Σας παρακαλώ, μιλάτε μου στον πληθυντικό, είμαι κόρη ναυάρχου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου