Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωση του δημοτικού συμβουλίου για την ένοπλη επίθεση


Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την οργή του για την αναίτια ένοπλη επίθεση εναντίον του Κ.Κ., μέλους της κοινότητας των Ρομά της περιοχής Πάτημα II. Το θύμα 42 ετών και πατέρας ενός μικρού παιδιού, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Το Δημοτικό Συμβούλιο επισημαίνει ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει σημειωθεί σημαντική βελτίωση στην κατεύθυνση της αρμονικής συνύπαρξης στην γειτονιά χάρη στις προσπάθειες των κατοίκων του τοπικού συλλόγου των Ρομά και της διοίκησης του Δήμου.

Επίσης, θα ήταν παράλειψη αν δεν τονιζόταν η ψυχραιμία και ωριμότητα, με τις οποίες η οικογένεια του θύματος αλλά και ολόκληρη η κοινότητα των Ρομά, αντιμετώπισαν την εγκληματική ενέργεια.

Η αποτρόπαιη αυτή επίθεση μας θέτει το καθήκον να αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά τον ρατσισμό σε όποια μορφή και αν εκδηλώνεται.

Το Δημοτικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα συμπαρασταθεί εμπράκτως στην οικογένεια του θύματος και θα υπερασπιστεί την ισότητα, την ισονομία και τη αρμονική συμβίωση των κατοίκων της πόλης μας.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ, 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου