iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ;; ΕΛΑ ΜΩΡΕ! ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΙΑ ....

του Ακατανόμαστου
  •  Ο αντιδήμαρχος Βάσιος "έμαθε" λοιπόν, με καθυστέρηση 5 χρόνων, ότι στο πρωτόκολλο παραλαβής του έργου στον καταυλισμό των τσιγγάνων έχει υπογράψει, όταν το έγραψε αυτό η εφημερίδα που εξέδιδε η εταιρεία ιδιοκτησίας του κ. Ανδρεόπουλου με διευθυντή τον κ. Πράσσο. Το πρωτόκολλο παραλαβής έχει θεώρηση γνήσιου της υπογραφής Βάσιου από τον άλλο αντιδήμαρχο Β. Λέκκα.
  • Ο Κουράσης διατάσσει ΕΔΕ για τέτοια καταγγελία ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. Την ΕΔΕ δεν την κάνει ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ/ΤΡΙΑ του Δήμου, όπως ο νόμος ορίζει,  αλλά ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ Διευθύντρια, η Κούκα, με επιλογή Κουράση. 
  • Η Κούκα καλεί 4 στελέχη του δήμου να καταθέσουν στην ΕΔ Ε: Τον Βάσιο (καλείται αιρετός, κατά παράβαση των αρμοδιοτήτων ΕΔΕ που διεξάγεται στον δήμο - η εξέταση αιρετού είναι αρμοδιότητα ΕΔΕ σε βαθμό αποκεντρωμένης διοίκησης), και τρία υπηρεσιακά στελέχη του δήμου: τον επιβλέποντα μηχανικό, ο οποίος είχε συντάξει και την μελέτη για το έργο, τον διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας και την προϊσταμένη του τμήματος προμηθειών.ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ κο ΛΕΚΚΑ!!!!!
  • Το πόρισμα βλέπει προβλήματα που αφορούν μόνο στο τμήμα προμηθειών του δήμου (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ) και δεν βρίσκει καμία ευθύνη για την τεχνική υπηρεσία. Η διενεργήσασσα την ΕΔΕ καταθέτει το πόρισμα στον δήμαρχο Κουράση.
  • Εκείνος καλεί την Εκτελεστική Επιτροπή του δήμου για να εξετάσει το πόρισμα, με εισήγηση την άσκηση πειθαρχικής δίωξης στην προϊσταμένη της υπηρεσίας προμηθειών του δήμου, κατά το πόρισμα.  Η απαρτία στο όργανο πειθαρχικού ελέγχου των υπαλλήλων είναι οριακή με την συμμετοχή του ίδιου του Βάσιου που είναι ο καταγγέλων, άρα - ΚΑΝΟΝΙΚΑ - θα έπρεπε να εξαιρείται της συμμετοχής στην συγκεκριμένη συνεδρίαση του οργάνου. Αυτή την συνεδρίαση της ΝΤΡΟΠΗΣ νομιμοποιούν με την παρουσία τους και συνυπογράφουν οι: Αγγελής Κώστας, Αγαπητού Χρύσα, Ανδριανάκης Μύρωνας, Χατζηγεωργίου Αφροδίτη, Βάσιος Παναγιώτης (πέντε) και ο προεδρεύων Κουράσης. ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - η οποία είχε φτάσει στο όρια συνταξιοδότησης εν τω μεταξύ -  ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.   
  • ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ και δεν αναφέρεται καθόλου σε αυτή. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΟΣ (αν είναι δυνατόν!!!!) που έχει καταγγείλει πλαστογραφία!!!!
  • Η θιγόμενη υπάλληλος κάνει ένα απολογητικό υπόμνημα ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ και αθωώνεται από το πειθαρχικό συμβούλιο. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ: Μέλη του είναι η διενεργήσασσα την ΕΔΕ Ελένη Κούκα - που είχε δείξει την συνάδελφό της ως υπεύθυνη στο πόρισμα και ο εξεταζόμενος στην ΕΔΕ τότε διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας Χρήστος Μπαμπανιώτης - οι οποίοι δεν μετέχουν στην συνεδρίαση. Στην συνεδρίαση μετέχει όμως η εκπρόσωπος της ΔΑΣ και μέλος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου κα Μαρία Κουκούμα.  (ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ).
Θυμίζουμε ότι όσο εξελίσσεται αυτή η διαδικασία - σχέδιο των Κουράση, Βάσιου (υπό την πλήρη ανοχή σύσσωμης της τότε αντιπολίτευσης, που δεν έκανε το παραμικρό να εμποδίσει το σχέδιο συγκάλυψης και να πέσει φως στην υπόθεση) το σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κάνει ήδη έλεγχο - ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ.
Η Ελέγκτρια μάλιστα που έχει αναλάβει την υπόθεση ζητάει με έγγραφό της ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΔΕ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ.

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ που - με βάση το άρθρο  37 του ΚπΔ - παρ. 1 και 2 - έπρεπε να είχε διαβιβαστεί "ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ" στην εισαγγελία Αθηνών για διερεύνηση πιθανών ΠΟΙΝΙΚΩΝ ευθυνών. ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.

Έστειλε η "ανακριτική υπάλληλος" το πόρισμα στην Εισαγγελία, όπως ο νόμος ορίζει;

¨Εστειλαν οι άλλοι "δημόσιοι υπάλληλοι και "εκείνοι που του ανατέθηκε προσωρινά δημόσια υπηρεσία" (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ) το περιεχόμενο του φακέλου της ΕΔΕ στην Εισαγγελία ως όφειλαν;;;

ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ, ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΝΒΔΟΜΑΔΑΣ!

Όποιοι τόλμησαν να μηνύσουν τον Νταβία για συκοφαντία ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου