Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΡΩΗΝ - 12 ΟΤΑ: ΝΕΟ ΣΗΜΑ

ΩΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΕΩΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ 21 ΟΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Τον σύνδεσμο ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ το 1998 μετά το ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ για την εφαρμογή της LOCAL AGENDA που οργανώσαμε στην Αθήνα με τον δήμο Αμαρουσίου .

ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΤΑΝ (να τα λέμε και αυτά).
Και στην πορεία μεγάλωσε , αφού σταδιακά εντάχθηκαν σε αυτόν ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ του Βόρειου Τομέα Αττικής.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ  ......  ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ.

Και ο νέος υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ως δήμαρχος Αμαρουσίου  πήρε το Μαρούσι από τον ΣΒΑΠ καταγγέλλοντας απραξία και άσκοπη κατασπατάληση των χρημάτων των δημοτών από τη διοίκησή του Συνδέσμου.

Είχε γίνει βλέπεις  πρόεδρός του συνδέσμου ο  πρώην Δήμαρχος SAL LAKE CITY Αεικίνητος, γραμματιολήπτης, τον οποίο έστειλε εκεί να εκπροσωπεί το Χαλάνδρι της Κουρασικής Αριστεράς  ο Συμεών, μπας και είναι χορτάτος ο Αεικίνητος και τον "βοηθάει" - τον ανασφαλή δήμαρχο της Καργαριστεράς - που τον είχε για σοβαρό, πριν καταλάβει τι είναι δήμος και πώς τον διοίκησε ο Κουράσης.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΤ΄ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΥΡΑΣΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΟΧΗ.

ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ 
"ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΡΩΗΝ" -  

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ 12 ΠΡΌΘΥΜΩΝ ΔΗΜΩΝ.

Δεν έφτασαν βέβαια οι εδώ δήμοι, oi της περιοχής να κάνουν την δουλειά και να τηρηθεί η συμφωνία χωρίς να καρφωθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ,  αφού στην πλειοψηφία των 12 παραμενόντων δήμων στον σύνδεσμο μετέχουν πέντε καρασυριζαίikoi και δύο επιρροές που θα μπορούσαν άνετα να αλλάξουν πρόεδρο στον ΣΒΑΠ και βάλανε στον σύνδεσμο των δήμων του Βορείου Τομέα καi τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα δήμο του Μαρκόπουλου Μεσογαίας (ΑΣΧΕΤΟ).

ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ .... δημοσία δαπάνη.

ΥΓ: Μόλις ανακοινωθούν επίσημα οι υποψηφιότητεςμ,  η ΠΛΑΤΕΙΑ θα ρωτήσει το νέο Περιφερειάρχη να μας πει γιατί απέσυρε τον δήμο Αμαρουσίου από τον Σύνδεσμο του Κουράση που θα ηγείται των δυνάμεων του κόμματός τους στο Χαλάνδρι για να αναδείξει ΚΑΙ ο κος Πατούλης την διαχειριστική του επάρκεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου