Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

Καθαρίστε φρεάτια και μαζέψτε σκουπίδια από τις γειτονιές του Αμαρουσίου και μη τα «ρίχνετε στα ρέματα»


Μετά τις καταιγίδες του Ιουλίου παρακολουθούμε με έκπληξη την καθημερινή προσπάθεια της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου να αποσείσει τις πολυετείς ευθύνες της για την κατάσταση στην πόλη «ρίχνοντας την ευθύνη» στις καλαμιές και τα πρανή των ρεμάτων της λες και αυτά δεν επηρεάζονται από τις κακές συνθήκες που επικρατούν στην καθαριότητα της πόλης.

Διαπιστώνεται και από τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες από τις γειτονιές Κοκκινιάς, Παραδείσου, Ψαλιδίου, Αγίου Θωμά, τις οποίες παρακαλούμε τα μέσα ενημέρωσης να δημοσιεύσουν για του λόγου το αληθές, ότι η αποκομιδή των απορριμμάτων και άλλων αντικειμένων σε γειτονιές του Δήμου Αμαρουσίου είναι ελλιπής.

Αυτή η κατάσταση έχει ως αποτέλεσμα με τον δυνατό αέρα ή με την πρώτη βροχή τα σκουπίδια να μεταφέρονται σε άλλους χώρους και κυρίως στα ρέματα (Σαπφούς, Κυρίλλου κ.λπ) με αποτέλεσμα να ρυπαίνεται ή και να φράζει η κοίτη τους.

Επίσης υπάρχουν φρεάτια υδροσυλλογής ομβρίων που έχουν να καθαριστούν εδώ και χρόνια σε πολλές γειτονιές.

Η Περιφέρεια Αττικής καλεί τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου να ανταποκρίνεται σε βασικές αρμοδιότητές και να μην " ρίχνει στα ρέματα" την κάθε της αμέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...