Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ! Η ΚΕΔΕ (και οι συτεμικές αυτοδιοικητικές παρατάξεις) ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 13ου και 14ου ΜΙΣΘΟΥ: Ό,ΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΩΛΟΣΤΕΦΑΝΗ!



ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!

Η ΚΕΔΕ μίλησε για το θέμα του 13ου και 14ου μισθού.

Και αποφάσισε .... ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ Ο,ΤΙ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ!

Αυτοί τώρα θα σου λένε "ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ" (που έρχονται εκλογές).

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ αλλά ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ????

Το ευτράπελο!!!!

Οι δεξιοί ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, είχαν διαφορετικές απόψεις ενώ οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (όπως έρχεσαι) ήταν ΕΝΑΝΤΙΟΝ στο να δοθούν τα επιδόματα και λένε ότι οι δήμοι πρέπει να εξαντλήσουν τα ένδικα μέσα.

Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ (και σωστή κατά την γνώμη μας), πήραν μόνο οι ΚινΑλίτες (Γκοιμίσης και Δανηίλιδης, που είναι και παλιοσειρές και ξέρουν αυτοδιοίκηση).


ΟΙ ΚινΑλίτες που όμως στο Χαλάνδρι εχθές μας τρόλαραν. από το φατσομπούκι που "ανακαλύπτουμε ανύπαρκτα θέματα". Δεν είχαν πάρει φαίνεται την γραμμή.

ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του ΝewsΤΑ

ΚΕΔΕ: Κατά το δοκούν οι δήμοι να δίδουν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα 

Ο κάθε δήμος με βάση  σχετικών αποφάσεων των  Οικονομικών  Επιτροπών , γνωμοδοτήσεων των νομικών υπηρεσιών τους και των οικονομικών δυνατοτήτων του,  θα υλοποιεί ή όχι τις πρωτόδικες δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν εργαζομένους για την καταβολή  του 13ου και 14ου μισθού των ετών 2012-2015, που έχουν κοπεί από τις Μνημονιακές Πολιτικές .
Σ΄αυτό κατέληξε  το ΔΣ της ΚΕΔΕ , που συζήτησε εκτενέστατα το θέμα , με ορατότατες διαφορές από ορισμένες παρατάξεις αλλά ακόμη και μεταξύ των μελών του συνδυασμού Πατούλη.
Η παράταξη « Αυτοδιοικητικό Κίνημα» με τον επικεφαλής της , δήμαρχο Αμφιλοχίας , Απόστολο Κοιμήση και το δήμαρχος Νεάπολης –Συκεών , Σίμος Δανιηλίδης , ζήτησε ωστόσο να απαιτηθεί από το κράτος να δίδεται στους δήμους το σύνολο των αποδοχών ( μικτών) που επιδικάζονται στους εργαζόμενους . Επίσης να αφορά το σύνολο των εργαζομένων και όχι μόνο όσους αφορούν οι δικαστικές αποφάσεις.
Αντίθετα ο επικεφαλής της παράταξης « Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» , δήμαρχος Αιγάλεω , Δημήτρης Μπίρμπας , ζήτησε οι δήμοι να εξαντλούν τα ένδικα μέσα , προσφεύγοντας στο Εφετείο .
Επίσης τόσο εκείνος όσο και ο επικεφαλής της « Νέας Αυτοδιοίκησης», δήμαρχος Νικαίας –Ρέντη , Γιώργος Ιωακειμίδης , συμφώνησαν με την πρόταση να παρέχεται στους δήμους από το κράτος η αντίστοιχη χρηματοδότηση . Ακόμη επισήμανε ότι θα  πρέπει να δίδονται σ΄ όλους τους υπαλλήλους των δήμων , διότι υπάρχουν αρκετοί  των οποίων οι προσφυγές δεν δικαιώθηκαν αλλά και οι μόνιμοι, που δεν αφορούν αυτές οι αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου