Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΛΑΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ  ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ - όπως αυτό αξιολογήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο με βάση τον χρόνο που αφιερώθηκε σε αυτό - το ποιο ψήφισμα έπρεπε να εγκρίνει το ΔΣ του δήμου Χαλανδρίου για να συμπαρασταθεί στον Π. Λαφαζάνη το Χαλάνδρι, πρέπει να ενημερωθείς σωστά.

Διότι τα πράγματα είναι σοβαρά, δεν είναι παίξε γέλασε.

Εδώ τα παιδιά μετράνε ποιος την έχει μεγαλύτερη την ευαισθησία του για τους πλειστηριασμούς.


Θυμάμαι έτσι κάναμε και στο 15μελές και στον σύλλογο φοιτητών με τα ψηφίσματα αλλά μετά μεγαλώσαμε εμείς, κάποιοι έχουν μείνει έφηβοι και γι΄αυτό τους ζηλεύουμε. 
Ακόμα τις μετράνε με τις λέξεις.
Τις ευαισθησίες τους.

Εμείς λοιπόν - ως έχουμε υποχρέωση θα σε ... φωτίσουμε, ώστε να συσκοτιστείς κατά πώς πρέπει για το θέμα της μεταφοράς της δημόσιας περιουσίας στο ΤΑΙΠΕΔ από ΟΛΟΥΣ όσους ψήφισαν την αγορά ελληνικής δημόσιας γης από .... τους δανειστές πoυ την κατάσχεσαν. 

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ εσ. και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ εξ.
ΣΥΡΙΖΑ εσ. και ΣΥΡΙΖΑ εξ.

Αναρωτιόμαστε όμως αν είναι έτοιμοι ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ.
Γιατί κανείς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ.
Και καλά η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ εσωτερικού.
ΑΛΛΑ  ΟΥΤΕ η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ εξ. έχει πει ένα "ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΡΕ ΑΔΛΦΕ" να ξέρουμε ότι δεν θα το ξανασκεφτούν στο μέλλον.
Που ξέρεις;
Λεφτά έχει ο δήμος στην τράπεζα από την υπερφορολόγηση των Χαλανδραίων δημοτών που επέβαλε ο σύμμαχς της ενιαίας Κουρασικής Αριστεράς Αεικίνητος πρώην δήμαρχος.

Λες να ξαναγοράσουμε το παρκάκι στην Παπανικολή με την παιδική βιβλιοθήκη και τους παιδικούς σταθμούς που μας κατάσχεσαν;;;  
Γιατί όχι; 
Αφού ήταν πιτυχία στους ΧΕΥ γιατί να μην το ξανακάνουμε; 
Και μετά οι δανειστές θα το ξανακατάσχουν - αφού δημόσια γη θα είναι πάλι -  και εμείς θα τα ξαναγοράσουμε. 
Γιατί όχι;;; 
Αυτή η πολιτική δεν λες ότι είναι μαγκιά του Συμεών που την εφάρμοσε και του λες να συνεχίσει και να μην ακούει τους άλλους που τον επηρεάζουν αρνητικά;

ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ; Ε ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ!

Πρώτα λοιπόν θα αναρτήσουμε το ψήφισμα που πρότεινε η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ εξωτερικού, οι σύμβουλοι της ΛΑΕ και οι συνεργαζόμενοι και ψήφισε και η πρασινογάλαζη αντιπολίτευση, αφού αυτό το ψήφισμα έκανε σαφές στον μπαμπουίνο ότι η ευθύνη για τις διώξεις ανήκει στην κυβέρνηση 
ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 
Όχι στην προηγούμενη την ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 
Ούτε την επόμενη την ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΙΝΑΛ.

Ενώ το άλλο (ακολουθεί στην επόμενη ανάρτηση) ήταν πιο γενικό το άφηνε ανοικτό το θέμα των ευθυνών γιατί ήταν ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ και Ρουσσικό.
Καταδικάζουμε men,  αλλά γενικώς, για να φταίει όποιος μας βολεύει κάθε φορά για να κρατάμε τις καρέκλες μας

Μπορεί - ας πούμε - να έφταιγε και η ΠΛΑΤΕΙΑ που παραπληροφορεί τον κόσμο ότι τα δημόσια ακίνητα πήγαν στο ΤΑΙΠΕΔ ενώ αυτό είναι ψευδέστατο. Δεν πήγε στο ΤΑΙΠΕΔ πήγε στο Υπερταμείο. (¨Έμαθα ότι το είπε ο Συμεών αυτό και ακόμα γελάω).

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΕ 16 ΨΗΦΟΥΣ:

Το Δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη βιομηχανία διώξεων που έχει στήσει σε βάρος πολιτών που αγωνίζονται ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Πριν από λίγες μέρες (26/9/18) είχε προγραμματιστεί στην Αθήνα, η δίκη τριών αγωνιστών για την αντίσταση τους στην διενέργεια πλειστηριασμών μετά την επίθεση των ματ στις 14/3/2018. Η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 19/12/2018.

Στο Βόλο, 20 αγωνιστές, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και του συνδικαλιστικού κινήματος, διώκονται αυτεπάγγελτα με κατασκευασμένες κατηγορίες.

Στη Θεσσαλονίκη ο Ηλίας Σμήλιος, δημοτικός σύμβουλος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, παραπέμπεται σε δίκη με βαριές κατηγορίες.

Πριν λίγες μέρες (27/9/18) κλήθηκε να απολογηθεί από το “Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” της ΓΑΔΑ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ένας ακόμη νεολαίος με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες.

Την Τρίτη 9/10/2018 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καλείται ξανά να απολογηθεί, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του Fund με έδρα την Λιβερία. Οι κατηγορίες που του αποδίδονται συνιστούν “ιδιώνυμο” αδίκημα με βάση την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης.

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος με πρόσφατη ανακοίνωσή της, καταγγέλλει την πρακτική της Ελληνικής Αστυνομίας να χρησιμοποιεί αστυνομικούς υποδυόμενους τους οικονολήπτες και τεχνικούς Μ.Μ.Ε. για να καταγράφει τους διαδηλωτές προκειμένου να προχωρά σε διώξεις εναντίον τους.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου καλεί τους θιασώτες της υφαρπαγής λαϊκής περιουσίας να σταματήσουν τις διαδικασίες ποινικοποίησης του δίκαιου αγώνα εναντίον των πλειστηριασμών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου, ταγμένο ανέκαθεν υπέρ του δίκαιου αγώνα για την υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων και της περιουσίας των πολιτών, εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στους διωκόμενους αγωνιστές.

· Να αποσυρθούν τώρα οι κατηγορίες εναντίων των αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

· Να καταργηθεί τώρα το “Ιδιώνυμο”

· Να καταργηθεί το νομοθετικό πλαίσιο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

· Πραγματική προστασία της Λαϊκής Κατοικίας και Περιουσίας με μέτρα όπως το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας και η διαγραφή χρεών των λαϊκών οικογενειών προς Τράπεζες, Κράτος, Δήμους και Ταμεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου