Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - "ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΜΗΝΕΣ" από την θεατρική ομάδα Μικρός Νότος



Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων θα φιλοξενήσει για 3η συνεχόμενη χρονιά στην αίθουσα ‘ΜΟΥΣΩΝ’ του Πνευματικού Κέντρου, αξιόλογες παιδικές θεατρικές παραστάσεις με καταξιωμένους δημιουργούς & ηθοποιούς στο χώρο του παιδικού θεάτρου.

Η μαγεία του θεάτρου θα ζωντανέψει για μία ακόμη χρονιά, μέσα από τις ερμηνείες, τη μουσική, το χορό, τα σκηνικά και τα κοστούμια και θα ταξιδέψει τους μικρούς θεατές για να παίξουμε, να μάθουμε, να ακονίσουμε το σώμα, τη φωνή, τη φαντασία μας και να γίνουμε ομάδα!

Η πρώτη θεατρική παράσταση που θα παρουσιαστεί είναι οι “ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΜΗΝΕΣ” από την θεατρική ομάδα Μικρός Νότος, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:00, στην αίθουσα ΜΟΥΣΩΝ (Κισσάβου 11).


Λίγα λόγια για την παράσταση…
Παίζοντας με το παραμύθι «Η Κυρά Καλή και οι 12 μήνες»,
γνωρίζουμε έθιμα και παραδόσεις του τόπου μας, τραγούδια και παιχνίδια, με ζωντανή μουσική (τζουρά, μπεντίρ, καλίμπα, καζού, βροντή κ.ά). Στοιχεία από τη λαογραφία, γλωσσοδέτες, παροιμίες, παραδοσιακά έθιμα και τραγούδια, γίνονται παιχνίδια, που αλλάζουν όπως αλλάζουν και οι μήνες. Κάθε μήνας και μία παράσταση-γιορτή!

Διασκευή-σκηνοθεσία-μουσική παραμυθιού: Πέτρος Δαμουλής
Ηθοποιοί: Δάφνη Καμμένου, Ναυσικά Πύρρου
Έρευνα και επιμέλεια λαογραφικού υλικού: Ελένη Τσούτσια-Λουλάκη

• Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά
• Γενική είσοδος 6 ευρώ

Κρατήσεις θέσεων - προπώληση εισιτηρίων :
Γραφείο Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού
(Κλειστό Γυμναστήριο Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη, 09:00-15:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου