Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Πετράλωνα – Απόλλων 4-0


Απέναντι σε έναν ποιοτικό, πολύ αποφασιστικό και πεισμωμένο για απαντήσεις αντίπαλο, η ομάδα μας δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση και ηττήθηκε εύκολα με 4-0. Ο Απόλλωνας είχε αποκλείσει τα Πετράλωνα στη φάση των «32» του Κυπέλλου, σε μία από τις σημαντικότερες εκπλήξεις της διοργάνωσης, ως τώρα. Ένα αποτέλεσμα που έδωσε έξτρα κίνητρο στους τότε ηττημένους, για το παιχνίδι πρωταθλήματος, 17 ημέρες μετά.

Οι γηπεδούχοι (από τα φαβορί για τον τίτλο) μπήκαν από το 1ο λεπτό αποφασιστικά, σκόραραν (6') στο δεύτερο κερδισμένο τους κόρνερ και αφού απέφυγαν την ισοφάριση στο 15' (κεφαλιά Αγκόλι στο δοκάρι), πήγαν το ματς στο ρυθμό που το ήθελαν και στη δύναμη, με την ανοχή του διαιτητή που τους χάρισε δύο κραυγαλέες κίτρινες σε σκληρά μαρκαρίσματα, όσο το σκορ ήταν ρευστό.

Με σουτ από το πλάι μετά από 40άρα διαγώνια μπαλιά στο 28' (2-0) και με ακόμα ένα γκολ σε κόρνερ στο 37' (3-0), ολοκληρώθηκε πρακτικά η σεμνή τελετή, με τα Πετράλωνα να πατάνε σαφώς πιο γερά στο γήπεδο και να υπερτερούν σε όλους τους τομείς της ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου