Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΛΤΟΝ

Οι διεργασίες πριν την τελική ευθεία για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Και ως εκ τούτου λίγα διαρρέουν.

Τα παπαγαλάκια των μεγάλων έχουν ξαμολυθεί για να δυσκολέψουν τις εξελίξεις κυρίως στην περιοχή του φάσματος που είναι  ελεγχόμενη από τους μηχανισμούς.

Ο φόβος του συστήματος είναι βεβαίως όσοι δεν ελέγχονται από αυτό, δεν είναι όσοι αυτοαναγορεύονται σε αντισυστεμικοί, αντάρτες, αυτόνομοι, ανεξάρτητοι,πέντε μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές. Αυτοί είναι υπάλληλοι του συστήματος, επαγγελματίες, καριερίστες πολιτικάντηδες.

Το κόλπο για να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις για τα συμφέροντα που κρύβονται και ΝΈΜΟΝΤΑΙ το χρήμα των δημοτών - κατ΄εντολή και επιλογή της ....  Ελληνογερμανικής Συνέλευσης,  είναι η απόπειρα κατακερματισμού των δυνάμεων που τους αντιμάχονται.

 ΛΟΓΙΚΟ και ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ..

Έτσι έχουν ξαμολύσει τα παπαγαλάκια τους - που  αν δεν ξέρεις ακόμα ποια είναι, είσαι μπαμπουίνος, καλά σε λέει ο Ακατανόμαστος - και λένε "άσε ρε, δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς, θα γίνουν 15 ψηφοδέλτια", Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΥΤΙΛΊΖΕΤΑΙ."
¨Έτσι λένε οι παπαγάλοι που νομίζουν ότι η κατάσταση ΔΕΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ μόνο αν κατέρχονται οι δημοτικές παρατάξεις που έχουν την ευλογία του Μητσοτάκη, του Τσίπρα κα της Φώφης.

Και τώρα ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ speaking: Και τι πειράζει αν θα γίνουν 15 ψηφοδέλτια;;;; (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ). Τι κακό κάνει η συμμετοχή των πολιτών; ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ;

Γιατί χαλιούνται; Το λένε απλά για να μπλοκάρουν την ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των πολιτών και να υπονομεύσουν την απλή αναλογική. Είναι το μπλοκ των δυνάμεων της υπακοής .

Όμως δεκαπέντε ψηφοδέλτια δεν θα γίνουν στο Χαλάνδρι,  ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ στο λέει και γράφτο.

8 ή 9  ψηφοδέλτια το πολύ θα φτάσουν στο τέλος.
Το πολύ ένα ή δύο περισσότερα από την προηγούμενη φορά που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ και έφτασαν έξι.

Δεν θα κάνουμε διαφήμιση,- βεβαίως - τσάμπα - σε όποιον δηλώνει υποψήφιος δήμαρχος.
(Εκτός αν πλερώσει, οπότε του βάζουμε φωτό, βιογραφικό, τα δελτία τύπου του και ό,τι θέλει. Ο τσάμπας πέθανε, όσες εξαιρέσεις γίνανε , γίνανε).

Για να δούμε όμως τι παίζει στο Χαλάνδρι. Πόσα ψηφοδέλτια ετοιμάζονται (στον ύπνο μερικών).
4 από τον χώρο της δεξιάς (συμπεριλαμβανομένης και της άκρας δεξιάς - Χρυσής Αυγής)
3 στον χώρο της κεντραριστεράς (ή δύο στην δυσκολότερη περίπτωση)
2 από την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (εσωτερικού και εξωτερικού)
Η Λαϊκής Συσπείρωση (ίσως σε συνεργασία με ένα εκ των κεντρατριστερών ψηφοδελτίων. για την σωτηρία του ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ  και των συμφερόντων του σε Χαλάνδρι, Δωδεκάνησα, Εύβοια και αλλού)

Και υπάρχει βέβαια και η ΜΟΝΗ συστηματικά ανεξέλεγκτη δημοτική παράταξη Χαλανδραίων πολιτών που θα κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές.

Με ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ από αυτά που παίζονται, να μπορεί  να την οδηγήσει σε επανεξέταση αυτής της απόφασης.
Σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ  επαναξιολόγηση της εκτίμησής της για το τι είναι το καλύτερο ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Ένα σενάριο που καθημερινά ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ και συγκεντρώνει όλο και λιγότερες πιθανότητες. Και κάποιοι δουλεύουν συστηματικά για να κλείσει.

Ένα σενάριο που για να πεισθούν οι αυτονομημένοι να επανεξετάσουν την θέση τους  ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. Εγγυήσεις που υπό αυτές τις συνθήκες στον ευρύτερο χώρο δεν φαίνεται ότι υπάρχει κανείς που μπορεί να δώσει.

Και βέβαια ο Νταβίας λέει ότι "στην τελική ευθεία δεν θα μπούμε για να συζητάμε με τους άλλους. Εμείς δεν είμαστε του κλειστού κλαμπ. Εμείς θα μπούμε για να συζητάμε με τους δημότες. Εμείς δεν ζητάμε από τις άλλες παρατάξεις την γυναίκα του επικεφαλής τους γα να συμπληρώσουμε ψηφοδέλτιο, εμείς ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και σχέδιο για την πόλη που πρέπει να επικοινωνήσουμε" .

Για τις διεργασίες θα ενημερωθείς μόλις ολοκληρωθούν. Τίποτα δεν γίνεται από εμάς που δεν θα έχεις το δικαίωμα ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ.

Ήδη μπαίνουμε στην τελική ευθεία.
Στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου κατατέθηκε και συζητείται η σύνταξη του προϋπολογισμού του δήμου για το 2019.

Η συζήτηση του στο δημοτικό συμβούλιο θα είναι η έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Και εσύ δημότη θα πάρεις τον λόγο.

Θα έχεις να διαλέξεις μεταξύ στείρων κομματικών παρατάξεων που θα έχουν ως πρόταγμα την υπηρεσία των κεντρικών πολιτικών σχεδιασμών των παραγόντων του παλιού πολιτικού συστήματος που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επανεκλογή τους για την διατήρηση της βουλευτικής ασυλίας,  οργανωμένων μεσιτικών συμφερόντων που βγαίνουν παγανιά δηλώνοντας ότι πρώτος τους στόχος είναι η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ (σε αυτό το "υπό το υπερταμείο" να δώσεις βάση γιατί στην αξιοποίηση συμφωνούμε όλοι) ξεδιάντροποι  υπερασπιστές της αναίρεσης των ομόφωνων  στρατηγικών σχεδίων ανάπτυξης της πόλης προς όφελος των πολιτών που θα διώχνουν πάλι το δημαρχείο για "να αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία υπό του υπερταμείου", χρισμένοι υποψήφιοι - νέοι αστέρες, επιλεγμένοι  από εφημερίδες της μεγάλης διαπλοκής .....

Θα έχεις επιλογές ΠΟΛΛΕΣ.

Και πάντα θα μπορείς να ενισχύσεις τις δυνάμεις της ΠΟΛΗΣ, τις δυνάμεις που αγωνίζονται για τον δήμο και τους δημότες  διαχρονικά και αταλάντευτα.

Εσύ θα διαλέξεις  ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ τον λογαριασμό.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. 


ΥΓ: Κάτι ΓΕΛΙΟΙ /ΕΣ αυτόκλητοι παράγοντες, γραμματίνες αδιάβαστων υπουργών ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ με την σωτηρία των ακινήτων που πέρασαν στο Υπερταμείο . 
Όπως τα αφεντικά τους ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου