Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ...

Για τον πρώην δήμαρχο επί τετραετία και πρόεδρο του ΔΣ επί οκταετία που βρίσκει το Χαλάνδρι ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΟΛΗ και ζητάει να γυρίσει για να συνεχίσει το έργο του.


Για όσους μόλις άνοιξε το θέμα του Κεφαληνού στην γνωστή ομάδα του facebook έσπευσαν να υπερασπιστούν .... τον ιδιοκτήτη γιατί αυτοί ..... δεν είναι με το δημόσιο.

 Για όσους εντάχθηκαν στην πολιτική επειδή εμπιστεύτηκαν τους κ.κ. Ντάβαρη και Πούλο.

Για όσους έκοψαν την πίτα τους τέλος Φλεβάρη για να ταΐσουν υπουργάρες, βουλευτάρες και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους.

Για όσους εχθές, μετά τα αποκαλυπτήρια για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Κεφαληνού, βγήκαν στο προφίλ του δημάρχου στο facebook να κατηγορήσουν τους άλλους που .... "έλεγαν".
Ποιους άλλους εννοούν; Εκείνους που έλεγαν ότι δεν έμενε εκεί η Δούκισσα της Πλακεντίας;
Και με ποιους είναι αυτοί οι "άλλοι" παρακαλώ;

Για εκείνους τους υποψηφίους δημάρχους που κρύφτηκαν από την συζήτηση για το Κεφαληνού για να βγάλουν φωτό με τον πρόεδρο των προσφύγων. Και ας είναι Πατρινοί. Όλοι οι καλοί χωράνε αν είναι .... υπάκουοι.

Για όσους δεν έκοψαν ακόμα πρωτοχρονιάτικη πίτα αλλά το προγραμματίζουν για μετά την Πρωτομαγιά για να είναι κοντά στις εκλογές και να φτουρίσει.

Για όσους κατάφεραν ύστερα από χρόνια αριστερών αγώνων να πάρουν επιτέλους .... τους πούλους μαζί τους. Μένει οι κ.κ.  Ντάβαρης και  Μουζάκης ακόμα για να γίνουν και επίσημα από καργαριστεροί, ΚΑΡΓΑΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ.

Για όσους έφαγε την ζωή  η πολιτική, χάλασαν τα λεφτά τους για να πλασαριστούν σε καλύτερη θέση στη σειρά δημοτικού συμβούλου για να κάνουν μια καλή πολιτική καριέρα και έμειναν ακόμα και άκληροι για να πετύχουν.

Για την μεγάλη επιτυχία του Κυριάκου να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΒΕΡΔΟ!

Για όσους φωτογραφίζονται καμαρωτοί με .... τον πολιτευτή. Αφού πρώτα ΟΙ ΙΔΙΟΙ λένε ότι πήρε 3 για να μπει και 10 για να βγει την προηγούμενη φορά.

Για όσους ακόμα πιστεύουν στην ΦΙΛΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ και στις δυνάμεις της και νταραβερίζονται μαζί τους. Στο Γαλαζοπρασινολουλακί γελοίο παρασκηνιακό παραμάγαζο των καρναβαλιστών με τις ποδίτσες του master chef.

Για την αρχηγό των Γαλαζοπρασινολουλακί που πήγε στην πένα μακιγιαρισμένη στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο γιατί ο Ρούσσος είχε εξαγγείλει ότι θα υπάρχει livestreaming στην συνεδρίαση! Δεν υπολόγισε  ότι livestreaming θα έχει μόνο σε θέματα που θέλει ο δήμαρχος και το γκουβέρνο θέλει να προβληθούν. Προχτές λοιπόν δεν είχε.
Και έμεινε με το κονσίλερ και το φοντεντέν στη μούρη.

Για εκείνον τον υποψήφιο δήμαρχο που έκανε πρόταση να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιό του πρώην στέλεχος του δήμου από την άλλη πάντα, σύζυγος εκείνου που κατήγγειλε ότι πήρε τους φακέλους σπίτι του.

Για τον πρώην που έκανε στον Ακατανόμαστο μήνυση γιατί τον είπε ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΙΑ!

Για όσους έγραψαν βιβλία ιστορίας της πόλης, μόνο για την ιστορία της μισής τοπικής κοινωνίας.

Για την ενότητα των δυνάμεων του ΚινΑλ στο Χαλάνδρι και τα όργανά του. Ενότητα που σύντομα θα διασφαλιστεί διότι ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ.

Για όσους θα βρεθούν στο ψηφοδέλτιο του Κουράση χωρίς να το καταλάβουν.
Με .... γέφυρα από πολιτικό μηχανικό.

Για ΕΞΙ υποψήφιους δημάρχους που θέλανε να πάρουν τους ... πούλους.

Για το site του δήμου που δεν αναφέρει τα ομόφωνα ψηφίσματα του δημοτικού συμβουλίου ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ.

Για το νέο σύμμαχο του δημάρχου. Του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Για τους ΑΣΩΤΟΥΣ. Που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην πόλη μας για να λήξει αυτό το σούργελο.

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου