P

P

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΕΥ 9

Αγαπητέ Αγγελε

Γνωρίζω τον απαράδεκτο τρόπο απόκτησης του ΧΕΥ ,9 επίσης τις χρήσεις για σταθμό μεταφόρτωσης απποριμμάτων ΚΔΑΥ και γκαράζ απορριματοφόρων

Αντί αυτών ο χώρος έχει μετατραπεί σε χωματερή [μπάζα κλαριά απορρίμματα οδοποιίας]

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ με το τρόπο αυτόν υπονομέυουν τις μελλοντικές χρήσεις για να δικαιολογήσουν τις λανθασμένες επιλογές τους που υπαγορεύθηκαν απο τους κυβερνητικούς φίλους τους Επειδή συμμετέχεις ενεργά στα τοπικά προβλήματα να επισκεφθείς το χώρο και να ενεργήσεις ανάλογα


Ας δούμε λοιπόν τι υπάρχει σήμερα στον ΧΕΥ 9, έτσι όπως αρέσει στην διοίκηση του δήμου. ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Διότι στην προπαγάνδα, τους φασίστες διαχειριστές ιστοσελίδων, τους αργυρώνητους δημοσιογράφους εκδοτών - διαιτητών της παράγκας μόνο με φωτογραφίες μπορείς να απαντήσεις.







Αυτή είναι η κατάσταση στον ΧΕΥ 9,  ένα χρόνο μετά την μεγάλη πιτυχία της διοίκησης Συμεών και όλων των προθύμων να δώσουν τα λεφτά σου στο ΤΑΙΠΕΔ καθεστωτικών για να αγοράσουν την δημόσια γη για δημόσια χρήση.

Και μάλιστα ένος χώρου ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ για την χρήση την οποία επικαλέστηκε ο Συμεών για να εκτελέσει την κυβερνητική εντολή της μεταφοράς των χρημάτων των δημοτών στους .... δανειστές..

Ο χώρος έχει μετατραπεί σε χώρο εναπόθεσης ογκωδών.
Βουνά από χώμα, αδρανή, μπάζα,  κλαδιά και σκουπίδια.

Και όμως! Ο Δήμαρχος έχει το θράσος να επιτίθεται στους ανησυχούντες δημότες και να επαναλαμβάνει τα περί "ΕΔΩΚΑΙΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΙΑ" παραμύθια της Χαλιμάς. 

Δεν καταλαβαίνει το αυτονόητο?

Ότι αυτή η κατάσταση σε έναν χώρο ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ, δίπλα σε ιδιοκτησίες- κατοικίες  και επιχειρήσεις -  για τις οποίες οι συντοπίτες μας ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ τα όνειρα ζωής τους  ΝΟΜΙΜΩΣ και με σεβασμό στον πολεοδομικό σχεδιασμό της πόλης, που δεν προέβλεπε και δεν προβλέπει τέτοιες χρήσεις που ο δήμαρχος με τον υπουργό ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ στην περιοχή σε μια νύχτα, ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ στην συνείδησή τους κάθε υπόσχεση του δήμου περί χώρου καθαριότητας ΠΟΥ θα γίνει με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ?

Δεν καταλαβαίνουν ότι οι ανησυχίες των δημοτών δεν καθησυχάζονται με τις διαβεβαιώσεις των παπαγάλων τους αλλά με ΠΡΑΞΕΙΣ?

Δυστυχώς για την διοίκηση του δήμου η βέρμπα είναι εύκολη. Ειδικά αν είσαι καργαριστερός. Μια ζωή στην βέρμπα είσαι. Αυτή ξέρεις καλά.

Αλλά η παπαρολογία απέχει από την φωτογραφίσιμη πραγματικότητα.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ, εσύ που κάνεις τον παλαμοκροτητή της εξουσίας στο Χαλάνδρι από τις Κυκλάδες, τον Πειραιά το Χαϊδάρι, τις Σέρρες, τα Γιάννενα, την Αχαία  και την Αρκαδία.

ΦΤΑΝΕΙ!

ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ!
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΕΔΩ. 


ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου