Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΠΡΟΤΕΡAΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την δημοτική κίνηση ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ Νίκος Φραγκογιός και τον Τάσος Δαμάσκους (θα τους παρουσιαάσουμε σύντομα με τα βιογραφικά τους) με την υπ. περιφερ. Σύμβουλο Ελένη Λυμπέρη (με το ψηφοδέλτιο του Γ. Σγουρού και τον Άγγελο Νταβία


Με υπεύθυνο τον βραβευμένο για την πολυετή του προσφορά στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιμοδοτών Θοδωρή Φραγκογιό, αδελφό του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Νίκου Φραγκογιού, βάζουμε μπροστά να ξαναφτιαχτεί - μετά από πολλά χρόνια - δημοτική τράπεζα αίματος στο Χαλάνδρι.
(Από την δεκαετία του 1990 και τον Σαράντη Στρογγυλούδη, να θυμίσουμε στους παλιότερους, κανείς από τον δήμο Χαλανδρίου δεν είχε την ευαισθησία να ασχοληθεί με το θέμα).

Ο Θοδωρής  δεν αξιοποιήθηκε ποτέ στην πόλη του, στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Προσφέρει τις εθελοντικές υπηρεσίες του στα Βριλήσσια, όπου είναι υπεύθυνος για την δημοτική τράπεζα αίματος.

Και είναι απολύτως διαθέσιμος να βοηθήσει με την τεχνογνωσία του και το Χαλάνδρι μαζί με τα Βριλήσσια.
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ.
Και εμείς θα αναλάβουμε πρωτοβουλία για το θέμα αμέσως μετά τις εκλογές.

Στο ψηφοδέλτιό μας είναι ο αδελφός του Θοδωρή, Νίκος Φραγκογιός (στην φωτό πρώτος από αριστερά).

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΠΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.

Διότι εμείς όταν λέμε ότι θέτουμε ως αυτοδιοικητικές μας προτεραιότητες τον δημόσιο χώρο, τις υποδομές και το περιβάλλον (δομημένο και αδόμητο), το λέμε γιατί αυτές είναι κατά την γνώμη μας οι βάσεις για να ΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ.
Και βέβαια Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ και Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ.

Δείτε το βίντεο από την σεμνή τελετή βράβευσης του πρώτου αιμοδότη της χώρας για το 2019, όπως ήταν και κατά την περυσινή περίοδο. Του Χαλανδραίου, του παιδικού φίνου του Θόδωρου Φραγκογιού.

1 σχόλιο:

  1. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥ 2019 ΣΤΗΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 ΞΑΝΑ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή