Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (Γιούλη) ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι όπου συνεχίζει να ζει με την οικογένειά της.
Είναι εγγονή του Χρήστου Κατσουλιέρη, που διετέλεσε Πάρεδρος (Δήμαρχος) Χαλανδρίου.

Εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) σε θέσεις ευθύνης, εκτελώντας άρτια τα καθήκοντά της. Παράλληλα ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση υποστηρίζοντας δυναμικά και επιλύοντας τα ζητήματα των εργαζομένων.

Μετά τη συνταξιοδότησή της από την ΕΤΕ, παρείχε εθελοντική εργασία στις κοινωνικές δομές του Νοσοκομείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προσφέροντας ανακούφιση σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Σ' αυτό το πλαίσιο και με γνώμονα τη συνεχή ανάπτυξή της, συνέχισε με σπουδές Συμβούλου Ψυχικής Υγείας ώστε να προσφέρει εξειδικευμένη υποστήριξη. Παράλληλα ασχολείται με μεταφράσεις βιβλίων που έχουν στόχο την αυτοβελτίωση.

Επιθυμία της είναι να συνεισφέρει ώστε το Χαλάνδρι να γίνει η πόλη που θα επιλέξει κάποιος για να ζήσει. Μακριά από μικροπολιτικές και κομματικές γραμμές, έχει έρθει η ώρα για να λυθούν τα χρόνια προβλήματα, να τεθούν στρατηγικές και να υπάρξει υγιής ανάπτυξη. Στηρίζει τον Άγγελο Νταβία ως Υποψήφιο Δήμαρχο για το Χαλάνδρι του αύριο, γιατί «Αλλάζουμε Πορεία» με εντιμότητα, πρόγραμμα, συμμετοχή και σεβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου