Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ : ΧΕΥ 9 - Δελτίο Τύπου για Δημοτικό Συμβούλιο 19.04.2019


«Ποτέ ! Ποτέ ! Ποτέ!», απάντησε ο δήμαρχος Χαλανδρίου στους κατοίκους του Πατήματος Χαλανδρίου, που ζήτησαν την ανάκληση των μελετών για τον ΧΕΥ 9, όταν για μία ακόμα φορά συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή 19 Απρίλη έξω από το παλιό δημαρχείο.

Οι κάτοικοι, έχοντας στο πλευρό τους δημοτικούς συμβούλους από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης (πλην της παράταξης Λαδόπουλου), διαμαρτυρήθηκαν ξανά για την εξαγγελία Χώρου Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, ΚΔΑΥ και αμαξοστασίου εντός του ΧΕΥ 9, επί της Λ. Ηρακλείτου, καταγγέλοντας τη Δημοτική Αρχή για αλαζονεία, τυχοδιωκτισμό και έλλειψη δημοκρατικότητας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξης κοίταζαν προκλητικά τους διαμαρτυρόμενους από τον α΄όροφο και οι κάτοικοι, αγωνιώντας, φώναζαν «ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΕΥ 9» και «ΑΝΑΚΛΗΣΗ».

Λίγο μετά από την αποχώρηση του δημάρχου και των συμβούλων του από τον χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου, που δεν συνεδρίασε λόγω μη απαρτίας, οι κάτοικοι, με έκπληξη, διαπίστωσαν ότι ήδη στις 12.04.2019 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χαλανδρίου ενέκρινε τους όρους Δημοπρασίας των μελετών, αξίας 650.000,00 €.

Η Δημοτική Αρχή έχει ξεκινήσει δριμύ πόλεμο με τους κατοίκους, προσβάλλοντας δικαιώματα και έννομα συμφέροντα τους. Η εξουσία όμως πηγάζει από τον λαό, τον οποίο οι αιρετοί πρέπει να σέβονται και να αφουγκράζονται. Ο αγώνας μας συνεχίζεται !

Εκ της επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Πατήματος Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου