Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΤΖΟΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΙ .... ΕΛΙΕΣ ΘΡΟΥΜΠΕΣ


Πείτε με κακό, πείτε με εμμονικό, πείτε ότι δεν είμαι αντικειμενικός γιατί τα έχω πάρει κρανιοεγκεφαλικά με τον πολιτικό της αμοραλισμό, την χυδαιότητά της, το θράσος της να πάει να ψευδομαρτυρήσει εναντίον μου στην μήνυση που μου κατέθεσε ο Κουράσης, για να υπερασπιστεί τον εν Πεύκω Πολίτη γραμματιοαδελφό της, αλλά δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία με την κουτοπονηράδα της Καρατζολούλας και την ανοχή, ελέω ΚΚΕ και σεβασμού στο κόμμα και την ιστορία του.

Και αναφέρομαι σε αυτό που έζησαν εχθές εκπρόσωποι όλων των δημοτικών παρατάξεων, περιφερειακών παρατάξεων και πολιτικών κομμάτων στην διαπαραταξιακή επιτροπή που συγκλήθηκε στον δήμο - όπως ο νόμος ορίζει - για να καθορίσει τα της προεκλογικής δραστηριότητας - περίπτερα, ομιλίες, διαφημιστικά μέσα κλπ.

Ο νόμος λέει ότι οι αποφάσεις της διαπαραταξιακής δεσμεύουν τον δήμο ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΩΝΕΣ. Αλλιώς αποφασίζει το δημοτικό συμβούλιο. Οπότε η Καρατζά, για" να 'χαμε να λέγαμε" ό,τι και να γίνει, διέλυσε την διαπαραταξιακή γιατί .... έτσι!

Εχθές σαράντα μπαμπουίνοι κάθονταν σε ένα τραπέζι, από όλα τα κόμματα και όλες τις παρατάξεις και έφαγαν τρεις ώρες για να βρουν λύσεις - μπας και χωρέσουν όσοι θένε περίπτερο στην πλατεία Χαλανδρίου (δημοτικοί συνδυασμοί, περιφερειακοί συνδυασμοί και κόμματα για τις ευρωεκλογές).

Μετά από τρεις ώρες συζήτηση λοιπόν και ενώ το μόνο που είχε συμφωνηθεί ήταν ότι οι θέσεις των δημοτικών συνδυασμών θα είναι ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (κατεβαίνοντας) στην πλατεία, μπροστά από τα πάλαι ποτέ καφενεία, η συζήτηση είχε φτάσει σε δύσκολο σημείο αφού ο εκπρόσωπος του Γιώργου Πατούλη δεν δεχόταν με τίποτα την μόνη πρόταση που μπορούσε να οδηγήσει σε λύση που να χωράει όλους, να έχουν δηλαδή οι περιφερειακοί συνδυασμοί των κομμάτων κοινό περίπτερο με τις ευρωεκλογές. "ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ" είπε ο εκπρόσωπος του κυρίου Πατούλη.

- "Ε τότε θέλουμε και εμείς δύο περίπτερα - ένα για τον ΣΥΡΙΖΑ και ένα για την Δούρου και μάλιστα θα διαλέξουμε και πρώτοι τις δύο θέσεις αφού είμαστε πρώτοι σε εκλογική δύναμη" είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και εκεί το αδιέξοδο άρχισε να είναι ορατό.

Και ενώ όλοι προσπαθούσαν να βρουν λύση και να πειστεί ο εκπρόσωπος του κ. Πατούλη να μην εμμείνει, τι έκανε η Καρατζά;

Σηκώθηκε και είπε "βρείτε δεν βρείτε λύση , όποια και να είναι εγώ δεν θα υπογράψω το πρακτικό, άρα ομοφωνία δεν υπάρχει, τσάμπα συζητάτε".

ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ, έτσι?


Ε πείτε με τώρα εσείς εμένα στραβό, ανάποδο και εμμονικό που λέω ότι πλέον η - μετά οικόπεδο και γραμμάτια - Καρατζά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ πλέον με τρόπο πειστικό όσες δεσμεύσεις έχει πάρει.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΙΕΙ  ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ.

ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!

Και αν αυτό - εχθές - δεν το είδαν ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ της πόλης και το είδαμε μόνο εμείς, ε τότε , όποιος θέλει ας κάτσει να συνομιλεί μαζί της τρεις ώρες, να την ακούει να φωνάζει και να δίνει σόου, για να κάνει στο τέλος αυτό που είχε προαποφασίσει:: ΝΑ ΛΕΕΙ ότι "εμείς έτσι και αλλιώς θα το διαλύαμε. αλλά είπαμε να κάτσουμε εδώ για να σας κάνω λίγο την έξυπνη και την πονηρή".

Ε ΔΕ ΛΕΕΙ!

ΥΓ: Επικό τρολάρισμα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ - που είχαν το πάνω χέρι αφού και πρώτο κόμμα είναι και ο δήμος δικός τους είναι - στους εκπροσώπους των ΚινΑλιτών για την σειρά επιλογής θέσης περιπτέρου για τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ:
- Πρώτοι, με βάση τα αποτελέσματα του 2014,  διαλέγουμε εμείς - είπαν οι ΖΑΙΟΙ , δεύτερη η ΝΔ, τρίτο το ΠΟΤΑΜΙ, τέταρτο το ΚΚΕ, μετά οι ΑΝΕΛ και για τους υπόλοιπου θα γίνει κλήρωση.
- Ξεχάσατε το ΚινΑλ, λένε οι εκπρόσωποι του ΚινΑΛ.
- Το ΚινΑλ; Ποιο ΚινΑλ? Δεν υπήρχε στις προηγούμενες εκλογές. Η ΕΛΙΑ δικαιούται να διαλέξει. Αλλά ΕΛΙΑ δεν υπάρχει. Οπότε .... κλήρωση μαζί με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ.

Η ΕΛΙΑ, Η ΕΛΙΑ έχει δικαίωμα επιλογής!
Τώρα είστε ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑ!
ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου