Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΟΙ ΚΟ του ΚΚΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝΟι ΚΟ Χαλανδρίου του ΚΚΕ χαιρετίζουν τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, νέους και νέες που συμπορεύτηκαν και στήριξαν το ΚΚΕ και στις 3 κάλπες, σε δύσκολες συνθήκες πόλωσης και κυριαρχίας κάλπικων διλημμάτων ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Η τάση σταθεροποίησης των ψήφων και ποσοστών του ΚΚΕ στο Χαλάνδρι αποτελεί βήμα, που πρέπει να συνεχιστεί μπροστά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Καλούμε τα εργατικά και λαϊκά στρώματα να μη στηρίξουν κανέναν από τους υποψήφιους του μεγάλου κεφαλαίου σε Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Χαλανδρίου στον 2ο γύρο των τοπικών εκλογών. Να εκφράσουν την αντίθεσή τους με κάθε τρόπο, ρίχνοντας λευκό ή άκυρο. Γιατί και αυτοί συμβάλανε με τα μέτρα που στήριξαν και υλοποίησαν στο να φτάσουμε έως εδώ. Δηλώνουμε ότι θα μας βρουν απέναντί τους. Δε δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν.

Ταυτόχρονα, καλούμε τους εργαζόμενους, τον λαό, τη νεολαία να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα που έχουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και να απαντήσουν στο αν θα δεχτούν να συνεχιστεί η πολιτική που μας έφερε έως εδώ, με τα κουτσουρεμένα δικαιώματα, τη φορολεηλασία, την εμπλοκή στους επικίνδυνους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς ή αν θα περάσουμε μαζικά και μαχητικά στην αντεπίθεση, διεκδικώντας τη μόνη λύση που απαντά στις ανάγκες μας και που εκφράζει μόνο η πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ.

Η μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ δένεται με τη μάχη για να δώσουμε πραγματική ελπίδα στο λαό, στους εργαζόμενους και ιδίως στη νεολαία. Να βοηθήσουμε όλους αυτούς που προβληματίζονται, αλλά δεν τολμάνε ακόμα, αλλά και όλους αυτούς που είναι με σκυμμένο κεφάλι και με βαριά καρδιά, που διαλέγουν ανάμεσα στο μικρότερο και στο ...μικρότερο του μικρότερου κακού. Να τους βοηθήσουμε να κάνουν βήματα.

Να τους εξηγήσουμε ότι η ανάπτυξη με κριτήριο τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων δεν είναι μονόδρομος για το λαό, ότι ο φαύλος κύκλος ανάπτυξη - κρίση - ανάπτυξη και μετά ξανά κρίση δεν έχει θετική διέξοδο, ο λαός μετά από κάθε φάση βρίσκεται σε όλο και χειρότερη θέση. Να αναδείξουμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος, ο δρόμος της ανάπτυξης με κριτήριο τις εργατικές - λαϊκές ανάγκες, με το λαό στην εξουσία, με τον πλούτο, την παραγωγή κοινωνική ιδιοκτησία, στα χέρια του λαού, υπάρχει δηλαδή ο δρόμος της Ελλάδας και της Ευρώπης του σοσιαλισμού. Ότι όσο δυναμώνει η πάλη για αυτήν την προοπτική, μπορούν και οι επιμέρους μικροί ή μεγαλύτεροι αγώνες του λαού να έχουν μικρές νίκες, κατακτήσεις, να βάζουν εμπόδια.

Όλοι ριχνόμαστε στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ, τη μόνη κερδισμένη ψήφο για τον λαό!

Οι κομματικές οργανώσεις Χαλανδρίου του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου