Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΜΗΝΥΜΑ - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "Λ.Ε.Υ.Κ.Ο." ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΡΕΝΤΖΟΥΛΑ


Ο πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. Ανδρέας Ρεντζούλας

Θεωρώντας ότι οι θέσεις ενός πολιτικού φορέα αποτελούν το καλύτερο μέσο για να γνωρίσουν οι Πολίτες, το ήθος και το χαρακτήρα του Προέδρου του, αφού o ίδιος δεσμεύεται σε αυτές και τις παραθέτει, καταφέραμε μέσα από ελάχιστες σελίδες όχι μόνο να εξηγήσουμε τα βασικότερα σημεία της πολιτικοκοινωνικής μας ιδεολογίας, αλλά να γνωρίσουμε και την εξελικτική μελλοντική πορεία.

Πιστεύουμε ότι είναι απόλυτη ανάγκη να βρούμε έναν καινούργιο τρόπο που θα μπορούμε να αναπτύξουμε τη δυναμικότητα που διαθέτουμε για την Πατρίδα μας, μια δυναμικότητα που για κάποιους εξακολουθεί και παραμένει ακόμα άγνωστη.

Για τον λόγο αυτό, επιχειρούμε, ως Κοινωνικοπολιτικός Φορέας, μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στους πολίτες από αυτήν που έχουμε συνηθίσει να παρατηρούμε στα άλλα Κοινοβουλευτικά Κόμματα.

Με σκοπό να καταφέρουμε και να προσφέρουμε το μέγιστο για την Πατρίδα μας, το Κόμμα μας το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. που ιδρύθηκε το 1989, και με μεγάλο αγώνα καθιέρωσε το Λευκό Ψηφοδέλτιο στις Εκλογικές αναμετρήσεις, ενεργούμε ώστε, η εξέλιξη να μην αποτελεί τη συνέχιση μιας συνειδητής διαμαρτυρίας αλλά πλέον μιας ολοκληρωμένης Πολιτικής Πρότασης.

Η Δομή του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. βασίζεται στα Όργανα εκείνα που έχουν άμεση σχέση με την Οργάνωση του Κόμματος και σε εκείνα που σχετίζονται με την πάραξη πολιτικής.

Η Τυπική διάρθρωση εμφαίνεται, όπως απεικονίζεται στο Οργανόγραμμά μας και εκτός των άλλων, περιλαμβάνει την Διεύθυνση Οργάνωσης και Σχεδιασμού, με σκοπό την δημιουργία μηχανισμών, για την ανάπτυξη του Κόμματος, ώστε αποτελεσματικά και έμπρακτα, να βλέπουν οι συμπολίτες μας το έργο που παράγουμε, αλλά και τις πιέσεις που ασκούν τα Στελέχη μας, πρός όφελος πάντα, της Ελληνικής Κοινωνίας.

Πιστεύουμε ότι κάθε λαός, έχει αναφέρετο δικαίωμα να διαμορφώνει το μέλλον του και Δεσμευόμαστε, ότι το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. θα είναι το δικό του Κόμμα, το οποίο θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών και μόνο.

Ο Προέδρος του ΛΕΥΚΟ
Ανδρέας Ρεντζούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου