Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ .... "ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ " λέειΜια εικόνα που δεν τιμάει τις δημοτικές παρατάξεις αντίκρυσαν οι ψηφοφόροι το πρωί σε ΟΛΑ σχεδόν τα  εκλογικά καταστήματα του δήμου Χαλανδρίου (πλην Πολυδρόσου).

Μέσα στα προαύλια των σχολικών συγκροτημάτων που φιλιξενούνται τα εκλογικά τμήματα είχαν στηθεί τραπεζάκια με αφίσες και εκλογικό υλικό των δημοτικών παρατάξεων κατά προφανή καταπάτηση της εκλογικής νομοθεσίας.

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ, Άγγελος Νταβίας αντίκρισε αρχικά το θέαμα στο 12ο δημοτικό σχολείο -(εκλογικό κέντρο Φραγκοκλησσιάς - Πατήματος) και αμέσως απευθύνθηκε στην ΕΛΑΣ.

Σε σύντομο διάστημα υπήρξε παρέμβαση από τις αστυνομικές δυνάμεις σε όλα τα εκλογικά κέντρα και το εκλογικό υλικό όλων απομακρύνθηκε.

Σε δύο περιπτώσεις προκλήθηκε μικροένταση όταν μέλη των παρατάξεων - αρχικά του Γιώργου Θωμά και στη συνέχεια των Μ. Κρανίδη και Ν. Πράσσου επιτέθηκαν στον Άγγελο Νταβία επειδή έκανε την καταγγελία με πιο ακραία περίπτωση κάποια κα Ξαπλαντέρη στο Λίτσειο που τον αποκάλεσε ΦΑΣΙΣΤΑ, όταν ήρθε το περιπολικό να επιβάλλει την απομάκρυνση του εκλογικού υλικού.

Θετικά αντέδρασαν στην καταγγελία Νταβία - λέγοντάς του ότι είχε δίκιο και "κάποιος έπρεπε να το κάνει, αλλά ......" τα μέλη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στάθης Ανδρεόπουλος που απευθύνθηκε ο ίδιος στον Νταβία και δημοτικοί σύμβουλοι της κίνησης ΕΝΑΝΤΙΑ στον Συνοικισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου