Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ....ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΒΓΑ

 

Ο Αλέκος Βαρβέρης δεν είναι για εμάς κάποιος .... αδιάφορος.
Ήταν στενός συνεργάτης. Και ναι τον εκτιμούσα και τον εκτιμώ, διότι μια ΜΕΙΖΟΝΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ για εμένα - ακόμα και με συγγενή, δεν τον καθιστά ούτε εχθρό, ούτε μηδενίζει το ΟΛΟΝ.

ΑΛΛΑ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Θα τσακωθούμε όσο θέλει.

Ο Δημήτρης Καραγιώργος - που δεν είναι υπάλληλος του δήμου Χαλανδρίου πια, αφού εδώ και χρόνια - έχει μεταταγεί στον δήμο Μαραθώνα, ήταν το "δεξί μου χέρι" κατά την περίοδο της αντιδημαρχίας μου.
(Δεν θέλω να θυμηθώ δημόσια τι συνέβαινε - και με τους δύο - εκείνη την περίοδο, διότι δεν θα ξεπεράσω τις ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ - όχι τις δικές τους, και κυρίως του Αλέκου - αρχές για τα περί "ηθικής".

Ισχύουν και για τον Δημήτρη όλα τα παραπάνω.

Ο καβγάς στο φατσομπούκι ξεκίνησε από ένα σχόλιο - αιχμηρό ίσως - του συντρόφου μου (και παλαιότερα μας) Τάσου Βαφέα στον τοίχο του Βαρβέρη.

Ο Τάσος παραμένει στο ΚινΑλ και παραμένει πιστός σε όσα λέγαμε από το 2002 αυτοδιοικητικά. Στην παράταξή μας μετέχουν δεξιοί, αριστεροί, οικολόγοι ΚΑΙ ΚΙΝΑΛΙΤΕΣ και αυτό για εμάς είναι πλούτος.

Έχουμε πει: ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ να υπερβεί το κόμμα του και να προτάξει - ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ - την πίστη στα όσα εξαγγέλλουμε είναι σύντροφος, συναγωνιστής, σύμμαχος.

Ο Τάσος μίλησε στον Αλέκο ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ του φίλου και συντρόφου. Είχε καιρό να το κάνει, δεν έχει παρακολουθήσει το τι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και δεν ήξερε τι θα ακολουθούσε.

Δεν ήξερε γιατί ΕΓΩ που ήξερα, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ενάντια σε παλιό μου συνεργάτη εκτός από δύο ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Εγώ φταίω λοιπόν που δεν ήξερε ο Τάσος ότι πλέον ο Βαρβέρης θα του απαντούσε με τέτοιο ανοίκειο για παλιούς συντρόφους τρόπο.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ!
Και το ξέρουν αυτό και άλλοι παλιοί συνεργάτες, που πολιτεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια με άλλες παρατάξεις και διατηρούμε άριστες σχέσεις γιατί δεν έγιναν οι χμερ της νέας τους επιλογής εναντίον μας.

ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΕΣ και ΔΕΝ ΕΦΤΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΑΝ.
Έκαναν άλλη επιλογή.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΟ.

Να γίνονται μουτζαχεντίν όμως εναντίον μας πρώην δικοί μας είναι ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΣ.

Και οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ θέλουν απάντηση ανάλογη της ΗΘΙΚΗΣ ΤΟΥΣ!
ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΟΥΣ!
Και για να προλάβω κλαψουρίσματα, να γράψω "ανάλογη της ηθικής της πλάνης τους, σε ενεστώτα χρόνο".

Ειδικά αν δεν έγιναν γενίτσαροι μετά από παιδομάζωμα αλλά σε ηλικία με άσπρα μαλλιά στην κεφαλή.

Τα ποστ του καβγά περνάνε στην ΠΛΑΤΕΙΑ γιατί μέσα από τον καβγά ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΚΡΙΣΙΜΕΣ για τον ΠΟΛΙΤΗ αλλά και το αύριο του δήμου.

Ο όρος  ΚΟΥΡΑΣΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν είναι μια δική μας σύλληψη του 2014. Είναι μια πραγματικότητα, εκπορευόμενη από την κλίκα παραδοσιακών συνδικαλιστών του δήμου - η Κούκα είναι σήμερα το μπροστινάρι τους -  που ο Ρούσσος τους έχει συγκεντρώσει όλους στην διεύθυνση του Αετοπουλείου και τους έχει εκχωρήσει την διαχείριση του πολιτισμού. 

Δεν είναι πάνω από πέντε - έξι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ προερχόμενα κυρίως από το ΠΑΣΟΚ με ολίγη από την παλιά (κανονική) καργαριστερά που έχουν βρει στον Αλέκο Βαρβέρη  και παλιότερα και τον Καραγιώργο, τον πολιτικό καθοδηγητή - ινστρούκτορα.

Διότι οι υπόλοιποι δεν μπορούν να σταθούν σε μια αντιπαράθεση με πολιτικό περιεχόμενο.
Ποια να σταθεί; Η Κούκα;

Κάθε φρέσκος και ΑΣΧΕΤΟΣ αυτοδιοικητικός προσφεύγει σε αυτούς τους  ..... σοβαρούς και χειραφετημένους  για να του πουν "τι λένε οι εργαζόμενοι" ότι πρέπει να κάνει στον δήμο, μόλις κληθεί - ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΧΕΤΩΝ - να σε σώσει.

Και εκείνοι, οι " χειραφετημένοι εργαζόμενοι" του λένε τι να κάνει για να πάει καλά ο δήμος.
Αυτό γίνεται εδώ και τριάντα χρόνια.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ υπό την καθοδήγησή τους, ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Έχω την εντύπωση ότι πλέον όλο και περισσότεροι πολίτες και αιρετοί καταλαβαίνουν.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ!

Με τον Ζαφειρόπουλο - που τους ευεργέτησε κάνοντας τους προϊσταμένους, συγκρούστηκαν, όταν πήραν το γράμμα να παίξουν Κουράση και να στηθεί το σύστημα ΑΝΔΡΕΑΣΗ (άλλος δικός μας όρος που περιγράφει την συμμαχία - που φαίνεται και τώρα, Ανδρεόπουλου Κουράση)

Το κύριο μέλημά τους ήταν "να μην αλλάξει ο συσχετισμός" όπως είχε πει ο Αλέκος Βαρβέρης ως πρόεδρος σε συνεδρίαση του ΔΣ, τότε επί Κουράση.

Στο ΔΣ τότε ήταν οι εξής παρατάξεις: Κουράσης, Ανδρεόπουλος, Καρατζά, Παττακός, Αντίσταση.

Οι παλιοί μας σύντροφοι από ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΩΝ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ έγιναν ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ και βαθιά ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ του "συσχετισμού".

Αυτό το ΑΚΡΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ειπώθηκε ΑΝΟΙΚΤΑ σε ένα δημοτικό συμβούλιο, δεν το λέμε εμείς, δεν το λέω εγώ ο ..... κακιασμένος.
ΟΚ!
Να μην αλλάξει ο συσχετισμός.
Λογικό θα πεις να το λέει αυτό.... ο συσχετισμός.

Το ερώτημα είναι αν ο .... συσχετισμός ωφελεί τον ΔΗΜΟΤΗ και τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, όλους. 
Και τους εκτός του κόλπου.

Ένας ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ υπάλληλος του γραφείου του Παττακού λοιπόν,  που δεν απομακρύνθηκε, μετά την αποχώρηση Παττακού αλλά αντίθετα μονιμοποιήθηκε και έγινε προϊστάμενος και από τον Ζαφειρόπουλο.

Στη συνέχεια συμμάχησε με τον Κουράση ως συνδικαλιστής, σε μια εποχή ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΟΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ να μην με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του.
Είχα αμφισβητήσει την αυθεντία τους και δεν θα ακολουθούσα στην απόφαση να στηριχτεί ο Κουράσης.

Διαχρονικά στο απυρόβλητο,  ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και τον ΣΕΒΑΣΜΟ όλων μας,  πέρασε όπως ήταν φυσικό και στην αυλή του Ρούσσου και τώρα - για να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο, μετά τις δημοτικές εκλογές - βγαίνει δημόσια και αναλαμβάνει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΟΥΡΑΣΗ, με τις οποίες ΕΡΩΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ.

ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.

ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΒΑΡΒΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ως μη όφειλε ως εργαζόμενος προεκλογικά.

Και έχει το θράσος να λέει δημόσια ΣΕ ΑΙΡΕΤΟ να μην εκφράζει - ο ΑΙΡΕΤΟΣ - προσωπική άποψη.

ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ!

Για ποιες επιλογές Κουράση βγαίνουν να αναλάβουν όμως οι πρώην συνδικαλιστές την ευθύνη;
Και γιατί;
Μήπως επειδή τις είχε ψηφίσει και ο Παττακός  στον ΟΕΥ και στο κλείσιμο των νομικών προσώπων?

Ας δούμε τι στηρίζουν οι .....χειραφετημένοι για τον δήμο:

Ας δούμε τι έκλεισε ο Κουράσης, τι ΣΤΕΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ:

- Την Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης, τα καλλιτεχνικά της εργαστήρια στα οποία πέρναγαν δημιουργικά την ώρα τους δεκάδες συνδημότες μας (ζωγραφίζοντας, τραγουδώντας, χορεύοντας κλπ).
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,  ο Θ. Πισιμίσης - ο οποίος βέβαια δεν διορίστηκε με ΑΣΕΠ, να τα λέμε και αυτά - και που ο Λέρτας που την "έτρεχε" έπαιρνε την αποζημίωσή του ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, αφού εγγράφονταν η "οφειλή προς τον Δντα" αλλά τα λεφτά της αποζημίωσης δεν εκταμιεύτηκαν ποτέ γιατί ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο ΛΕΡΤΑΣ ήθελε πρώτα να σταθεροποιήσει την εταιρία και μετά να πάρει τα λεφτά του! (Τέτοια ευαισθησία δεν επιδείχθηκε βεβαίως από κανέναν.... εργαζόμενο).
Είναι η Δημοτική επιχείρηση που στην αφετηρία της φαγώθηκε τσάμπα όλο το αρχικό της κεφάλαιο, θα πεις, και είχε σκελετό για το σύστημα στα βιβλία της.

- ΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ. 
Το ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ που έκανε το Χαλάνδρι γνωστό στην ΕΛΛΑΔΑ.
Το νομικό πρόσωπο του Πέρκιζα, της Κασιμάτη, της Μανή, του Σμαραγδή, του Καρά ......
Είχε ένα Διοικητικό Συμβούλιο και ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του έπαιρναν αποζημίωση, σου λέει και έπρεπε να γίνει ... οικονομία.
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Ο δήμος δεν είναι οι δέκα κώλοι σας!

- Τον Οργανισμό για την Κοινωνική πολιτική. Ένα νομικό πρόσωπο που την κοινωνική πολιτική, την είχε ως αντικείμενο διαπαραταξιακού ελέγχου, όχι χωρίς προβλήματα, αλλά πάντως όχι υπό τον ατομικό έλεγχο μιας κυρίας επί των τιμών που μετατρέπει τους ωφελούμενους σε επαίτες και προσωπικά συναλλασσόμενους πολικούς της πελάτες.

-Τον οργανισμό που είχε ως κεντρικό του και μοναδικό του αντικείμενο τον αθλητισμό και τη νεολαία. Και που ΣΗΜΕΡΑ όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον αθλητισμό δηλώνουν ότι ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ και τώρα ο αθλητισμός στην πόλη έχει πάει πίσω.

- Το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! Την βοήθεια στους ανήμπορους να σηκωθούν από το κρεβάτι ηλικιωμένους. 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΝΑΝΕ σου λέει για να μην κινδυνέψουν τα μισθά τους.


- Οι παιδικοί σταθμοί, που εξυπηρετούσαν 900 παιδιά και έμειναν  με.... 300, από τον δήμαρχο που ήταν ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
600 παιδιά εκτός, κλείνοντας τους σταθμούς που λειτουργούσαν στην ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ και δημιουργώντας τον "ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ"  στο Πεύκο Πολίτη.

- Και θέλανε να κλείσουν και την ΦΛΥΑ αλλά αυτό ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ.

Η πολιτική ΚΟΥΡΑΣΗ, αντιδημάρχων και συμμάχων έπρεπε να στηριχτεί από το .... σύστημα.

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ PRIVE CLUB συμφερόντων, νομής και καλοπέρασης μερικών αιρετών και υπηρεσιακών.

Μεταξύ τους, μεταξά.

Ένα εκατομμύριο τον χρόνο ανταλλακτικά για τις σκουπιδιάρες από τον έτσι του κόλπου, γίνανε 180 χιλιάρικα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ από την αποζημίωση του αιρετού.

Πεντέμιση χιλιάρικα τον μήνα για νοίκι στο Παντοκοροϊδείο για να εξοφληθούν τα χρέη του ..... γαμπρού της πρώην στην ΔΕΠΑΧ.

 Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ!

ΝΤΡΟΠΗ! 

Τι βγήκε λοιπόν από τον καβγά μας;
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ!

- Να καταργηθεί όλο το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ διότι είναι πιο εύκολο να απολυθούν οι εργαζόμενοι στα Νομικά Πρόσωπα από ό,τι στον δήμο, είπε ο χειραφετημένος Αλέκος.

- Μα ό,τι είναι να γίνει για όλους τους δήμους - που δεν κλείνουν τα νομικά τους πρόσωπα - θα γίνει και για εσάς. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ να μην απολυθείτε αλλά αφήστε και τους δημότες να απολαμβάνουν κάποιες υπηρεσίες από τον δήμο.

- ΟΧΙ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΜΕΝΟΙ!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ που δεν το νιάζουν οι δημότες αλλά τα ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ. 
Έχει και κάτι εμπλοκές η πεθερά του γαμπρού με την ΔΕΠΑΧ, καλό είναι να πάει στο διάλα επιτέλους να ησυχάσουμε ...
ΑΣΕ ΝΑ ΔΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ και άστ΄τους άλλους, στους άλλους δήμους να βουρλίζονται! Δεν είναι χειραφετημένοι.

Και για όσους τολμήσουν να αντιδράσουν η μέθοδος είναι μία: BULLING.
ΦΑΣΙΣΜΟΣ! 
-Αιρετέ μιλάς γιατί έχεις έμμισθη θέση. Είσαι απέναντι στις επιλογές μας; Είσαι κατώτερος.
Θα σε τσακίσουμε και θα λέμε ότι κατεβαίνετε στις εκλογές για να πάρετε την καρέκλα.

ΦΑΣΙΖΟΥΣΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ενάντια στην αιρετότητα και την δημοκρατία

Σε μια εποχή που η μόνη, η τελευταία άμυνα της κοινωνίας μπορεί να είναι Η ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ, έρχεται το σύστημα και οι προστάτες του και τι λένε;

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΣ!

Οι άλλοι είναι ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΟΙ.

- Τι τους θέμε μωρέ τους αιρετούς. Αφού είμαστε εμείς εδώ, να ούμε. Άστε μας να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε, να φτιάχνουμε μόνοι μας το πρόγραμμα του φεστιβάλ της ρεματιάς, να πετάμε τα τιμολόγια όσων μας την σπάνε στα ντουλάπια ....

Σιγά τώρα που χρειάζεται ένας καλλιτεχνικός διευθυντής κύρους στο Αετοπούλειο.
Έχει διευθύντρια.
ΤΗΝ ΚΟΥΚΑ.
Των τεχνών, των γραμμάτων και του πολιτισμού.

ΦΑΣΙΖΩΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ.

Μια αποζημίωση αιρετού μπορεί να είναι εκατό ευρώ, διακόσια ευρώ, πεντακόσια ευρώ και ενός ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ της εμβέλειας του Αετοπούλειου μπορεί να είναι και παραπάνω αν είναι η Κασιμάτη ή ο Καράς.

Αν μιλήσουμε για μια λογική αποζημίωση αιρετού των 300 ευρώ, για να βγάζει τουλάχιστον τα έξοδά του σε τηλέφωνα, βενζίνες, καφέδες όταν ασχολείται με τον δήμο, τότε η επιβάρυνση στον ετήσιο προϋπολογισμό είναι ακριβώς όση το κόστος αποστολής ενός εξαγορασμένου δημοτικού συμβούλου στην ΚΙΝΑ!
3600 ευρώ τον χρόνο.

Ένας καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ ρεματιάς θα κόστιζε - άντε - ένα χιλιάρικο το μήνα;
12 χιλιάρικα τον χρόνο;
Τόσα όσα παίρνει αυτός που σχεδιάζει το site και το blog που γίνεται .... χορηγός.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΥΤΑ;

Περιορισμός του δημόσιου, κοινωνικού ελέγχου και οικονομία ΚΛΙΚΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΙΑΖΕΙ!

Προσέξτε καλά τι λένε οι πρώην σύντροφοί μου για να καταλάβετε γιατί δεν είμαστε μαζί πια και γιατί ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΩΛΩΤΟΥΜΠΕΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ.

Και αυτός άλλο που δεν ήθελε.

Όσο λιγότεροι ξέρανε για το τι γίνεται μέσα στον δήμο τόσο το καλύτερο για τους μιζαδόρους, τους γραμματιολήπτες, τους καρεκλοκένταυρους και εκείνους που η εργασία τους εξαντλείται στο να ανεβάζουν τρία έγγραφα την ημέρα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και μετά να τους πληρώνει ο λαός για να είναι τρολάκια στο facebook.

ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ.

Ο ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΜΕΝΟΣ ΑΛΕΚΟΣ και Ο ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ είναι απλά πλυντήρια.

Είναι η χειραφέτηση του "υποστηρίζω κριτικά τον Ρούσσο, αλλά έχω έτοιμη και την επόμενη μέρα αν στραβώσει".

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ! ΝΑ Ο ΚΑΒΓΑΣ ΜΑΣ με τον Αλέκο.
Που εγώ θεωρώ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΒΓΑ!

Αλέκος Βαρβέρης Τι να σου (πρωτο) πω Άγγελε. Κάθε ημέρα γίνεσαι και χειρότερος. Αχειραφέτητος και κακιασμένος με όλους όσους δεν υποστηρίζουν την προσωπική σου πολιτική (η οποία είναι σαν τον ανεμοστρόβιλο από άποψη κατεύθυνσης). Όταν με ρώτησες για την έμμισθη συνεργασία σου με το Ζαφειρόπολο, θα θυμάσαι φαντάζομαι, ότι δεν στο έπαιξα αντιδεξιός δημαγωγός και δεν σε «προπηλάκισα» δημόσια, άλλωστε γι’ αυτό και με ρώτησες. Γιατί είχες εμπιστοσύνη στη κρίση μου και στην ηθική μου. Γνωρίζεις επίσης ότι η κατάργηση των νομικών προσώπων δεν ήταν επιλογή του Δημάρχου αλλά εξέφραζε την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων, σε μια περίοδο όπου επιχειρούνταν απολύσεις μέσω ακριβώς της κατάργησης τέτοιων φορέων.
Το ότι γνωριζόμαστε όμως τόσα χρόνια και λες αυτά που λες για την ηθική μου υπόσταση και όχι βέβαια για λάθη μου, δηλώνει ότι μπροστά στις πολιτικές σου επιδιώξεις δεν υπολογίζεις τίποτα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι αλεξίπτωτο θα χρειαστείς για να φρενάρεις αυτή την ελεύθερη πτώση από ηθικής άποψης. Κρίμα. Δεν έχω λόγια.

Agelos Davias
Αλέκο, έχεις κάθε δικαίωμα, εσύ και η Λίτσα (Πισιμίση), να χαρακτηρίζεις χωρίς αντίλογο νομίζεις;;;;
Δεν παρεμβαίνω στην "χειραφετημένη" στάση και θέση σου - εδώ και χρόνια και δεν σχολιάζω. Παρά τις θεμελιώδεις διαφωνίες μου διότι είναι για μένα καθαρό ότι η "χειραφέτησή σας" εκπορεύεται από μια οπτική περιορισμένη σε σχέση με αυτό που αποτελούσε τον πυρήνα των κοινών μας προβληματισμών στο παρελθόν, που δεν ήταν μόνο η χειραφέτηση του δημοσίου υπαλλήλου αλλά όλων των "μη προνομιούχων".
Σήμερα το έκανα γιατί την πέσατε στον Τάσο, και ΝΑΙ θα είμαι εκεί κάθε φορά που θα την πέφτετε σε ανθρώπους που έχουν και εκείνοι ηθική, δεν είναι προνόμιό σας αυτή.
Την άποψή μου για τον δικό σας "κατήφορο" την επιβεβαιώνει η ίδια η τοποθέτησή σου που επιβεβαιώνει ότι ένας "φόβος" των εργαζομένων στα νομικά πρόσωπα - μήπως τυχόν απολυθούν - φόβος ο οποίος ουδέποτε επιβεβαιώθηκε στους εκατοντάδες δήμους που δεν κατάργησαν τα νομικά τους πρόσωπα ήταν επαρκής επίδειξη "χειραφέτησης" για να καταργηθεί στο Χαλάνδρι το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, τα πολιτιστικά εργαστήρια της ΔΕΠΑΧ και δεν ξέρω τι άλλο να πρωτοθυμηθώ. Σε αντίθεση με σένα δεν σε χαρακτήρισα ποτέ παρά το ότι θεωρώ ότι ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ τα λάθη σας ως "χειραφετημένοι" συνδικαλιστές που στήριξαν τον Κουράση. Πολύ μακρυά από όσα λέγαμε μαζί από το 2002. Αυτά που η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ κατηγορούσε και τελικά εφαρμόζει. Δεν ξέρω πραγματικά ποιος μπορεί να αναφερθεί στον άλλον με τον όρο "ανεμοστρόβιλος".

Agelos Davias ".... χειρότερος", ".... κακιασμένος", "... έμμισθη συνεργασία με Ζαφειρόπουλο", ".... προσωπική πολιτική" ..... μουτζουρώνω όντος. Προχτές η Λίτσα μου έγραψε ότι δεν έχω τιμή. Πιστεύεις ειλικρινά ότι αν ήθελα να "μουτζουρώσω" αντίστοιχα δεν θα μπορούσα;;;;; Ξέρεις (ξέρετε θα ήταν το σωστό) ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι νομίζετε ακόμα ότι κατέχετε την απόλυτη αλήθεια. Και το χειρότερο παριστάνετε και ένα είδος "ηθικής αστυνομίας", Όσο για το 2002? Μια ματιά στο πρόγραμμά μας τότε, τα όσα εξαγγέλθηκαν και ποιοι τα φύλαξαν ως κόρη οφθαλμού θα αναδείξει ότι "δεν είναι έτσι επειδή έτσι νομίζεις". Φτάσατε να λυσσομανάτε - ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ - για να κλείσει η ΦΛΥΑ και η ΔΕΠΑΧ? Να κλείσει το ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ; Εκτός από το bulling υπάρχει και η αυτοκριτική. Μην κακιώνεις με όποιον σου λέει ότι ακόμα και εσύ μπορεί να έχεις κάνει λάθος.

Δημήτρης Καραγιώργος Agelos Davias Εκπλήσσομαι. Πίστευα τότε, και υπέστην την κριτική των εργαζομένων αλλά και τη λοιδορία, των διοικούντων για το ακριβώς αντίθετο. Πίστευα στη διατήρησή τους!!! Σήμερα έχω πειστεί ότι η θεώρησή μου ήταν λάθος.

Agelos Davias Δημήτρης Καραγιώργος Αυτό τουλάχιστον σε τιμά. Εσύ λες καθαρά ΝΑΙ ΚΩΛΩΤΟΥΜΠΙΑΣΑ! Δεν κατηγορείς τους άλλους που δεν κωλωτουμπιάσανε μαζί σου. ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ!

Τασος Βαφεας Αλέκο Βαρβερη εσύ δεν ήσουν που ήθελες να γίνεις γραμματέας σε εκείνο το πασικογενες που έφερε την φτώχεια ???? Και τώρα μετά Χρήστο Προφητης έλεος

Dimitris Haniotakis Τα Νομικά Πρόσωπα δεν καταργήθηκαν μόνο επειδή δεν θα εξασφάλιζαν εργασία στους υπαλλήλους τους, επειδή κάποιοι στοχοποιησαν τους δημοτικούς υπαλλήλους... Καταργήθηκαν και επειδή κόστιζαν στον πολίτη ... προέδρους, αντιπροέδρους, έξοδα και...ΜΗ εξειδικευμένο προσωπικό ...Ας αφήσουν, λοιπόν, κάποιοι την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και την προεκλογική εκστρατεία κατασυκοφαντησης των εργαζομένων...


ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕ ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ:

Τι ακριβώς εξειδίκευση περί του Πολιτισμού, των γραμμάτων  και της Τέχνης έχει η Κούκα και εσύ?

Διότι δεν θα μας τρελάνετε εσείς επειδή έχουμε εκλογές και είμεθα υποψήφιοι.

Αλευρωμένοι είμαστε, δεν είμαστε μυλωνάδες.  

 ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ:

Θέλετε να κλείσει άρα και η ΦΛΥΑ τώρα ή η άποψή σας για την χρησιμότητά της ως εργαλείο εξαρτάται από το ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ;

Και όταν το παίρνει η φίλη σας ξεχνάτε τα περί .... οικονομίας.

ΕΛΕΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου