Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

H ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ


Είμαστε εδώ, είμαστε ζωντανοί , είμαστε παρόντες.

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.

Η άθλια φασιστική μεθόδευση του κομματικού συστήματος στο σύνολό του, να μας αποκλείσει από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων ώστε να μπορούν να συνεχίζουν να νέμονται και να λυμαίνονται τον δήμο των Χαλανδραίων, τα χρήματα των Χαλανδραίων, την γη των Χαλανδραίων, ανενόχλητοι από την κριτική μας και την ανάδειξη των θεμάτων κατέπεσε.

Το διακομματικό φαγοπότι που στήθηκε με κέντρο τους γαλαζοπρασινολουλακί γραμματιολήπτες και οικοπεδοφάγους και τους συμμάχους του παλαιούς και επίδοξους, απέτυχε - για άλλη μια φορά - να μας αποκλείσει.

Αλλά και κάποιοι υποκριτές "φίλοι" - με έμφαση στα εισαγωγικά - που μας ενθάρρυναν να προχωρήσουμε, ήρθαν αρχικά να .... μας συμβουλεύουν, ελπίζοντας να μας διαλύσουν,  μας εύχονταν εγκάρδια επιτυχία, εκδήλωναν την συμπαράστασή τους υποκριτικά,  ενώ  στην πραγματικότητα ήλπιζαν και προέβλεπαν ότι θα αποτύχουμε να έχουμε πλήρες ψηφοδέλτιο, ας κατανοήσουν ότι οι δεσμοί μας με την τοπική κοινωνία είναι ισχυρότεροι από την λυκοφιλία πέντε έξι γέρων του μάπετ σόου που παριστάνουν ότι καθορίζουν τις τύχες της πόλης από τον καφενέ.

Τους συμβουλεύουμε - τις δύο αυτές βδομάδες που έμειναν  να ΚΑΤΣΟΥΝ ΦΡΟΝΙΜΑ γιατί ο σεβασμός δεν είναι τέτοιος αν είναι μονόπλευρος.

Και εμείς  είμαστε ΠΑΝΟΠΛΟΙ αυτή τη φορά. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ¨

Ο συνδυασμός μας ανακηρύχτηκε από το Πρωτοδικείο και οδεύει προς τις εκλογές.

Οι μόνοι ΝΟΜΙΜΟΙ και ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ κριτές μας, οι συνδημότες μας θα αποφασίσουν.
Οι αυτόκλητοι κριτές και αξιολογητές ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ.
Το παρελθόν στο παρελθόν.

Οι δημότες με δημοκρατικές, ελεύθερες διαδικασίες, θα αποφασίσουν αν θα είμαστε παρόντες και με ποια δύναμη θα καθίσουμε στο δημοτικό συμβούλιο ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ, με βάση τις δικές μας διακηρυγμένες και ξεκάθαρες αρχές.

Τα υπόγεια και τα καφενεία των αυτόκλητων απέτυχαν στις μεθοδεύσεις και τις στοχεύσεις τους.

Κάτι ξεδοντιαμσένα γελοία υποκείμενα των μηχανισμών, θλιβερά κατάλοιπα του παρελθόντος του μεγάλου ξεπλύματος στην αμαρτωλή ΔΟΥ Χαλανδρίου, ετερόφωτοι πολιτικοί σουρταφερτατζήδες και διασπορείς πανικού περί διάλυσης του δήμου από την πολυφωνία, κινδυνολόγοι σε διατεταγμένη υπηρεσία, εμάς δεν μας επηρεάζουν, οπότε μην κάνουν τον κόπο να μεταφέρουν σε εμάς την ζέουσα, σε κατάσταση αποσύνθεσης πολιτική τους πραμάτεια. Τους ακούμε και γελάμε.

Ας τα λένε αυτά τα έξυπνα που έχουν επιλέξει στους μπαμπουίνους που ακόμα τους εμπιστεύονται, αν υπάρχουν τέτοιοι.

Είναι οι ίδιοι εδώ και τριάντα χρόνια και είναι αμετανόητοι.

Λίγοι από αυτούς, οι πιο έξυπνοι και επικίνδυνοι, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ και διατυπώνουν επιφυλάξεις για τον μηχανισμό.

Ως ενεργούμενα, αγρασάριστα γρανάζια του βεβαίως, το περισσότερο που μπορούν να κάνουν είναι να διατυπώνουν λεκτικά ότι συμφωνούν μεν  ότι είναι ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ο δικός τους, αλλά είναι δεσμευμένοι να είναι γρανάζια του, γιατί είναι .... εκεί από παλιά και δεν ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ.

Τα λένε  για να διατηρούν όποια ΑΤΟΜΙΚΗ αξιοπιστία και την δύναμη επηρεασμού, απέναντι σε όσους κρίνουν ΛΟΓΙΑ και όχι ΕΡΓΑ.

Δεν τα πίστευαν αυτά που λένε, κάνουν ότι ντρέπονται. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
Δεν ντρέπονται να είναι στην πρώτη γραμμή του μηχανισμού, στην βιτρίνα του.
ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ! Και διότι ακόμα παίρνουν ΠΡΟΝΟΜΙΑ αυτοί και τα παιδιά τους.

Πρόσφατα - ας πούμε - εκείνοι που κατηγορούν τους άλλους για συναλλαγές πήραν για την πάρτη τους άλλο ένα κυλικείο από την ΦΛΥΑ σε διαγωνσμό που έγινε μέσα στην προεκλογική περίοδο, αφού η ΦΛΥΑ δεν έβαλε ΟΡΟ ότι όποιος έχει ένα κυλικείο, μία σύμβαση με την ΦΛΥΑ δεν παίρνει δεύτερο. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ.

Οι άλλοι, οι χειρότεροι, οι περισσότερο χοντροκομεένοι έναν τρόπο έχουν: ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ΄ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ και θέλουν να εμφανίζουν ότι είμαστε όλοι ίδιοι, Είμαστε όλοι συνένοχοι: ΤΟ πλυντήριο στην εφορία με αυτόν που αγόρασε τυρόπιτα χωρίς απόδειξη έχουν την ίδια ευθύνη. Άρα θα έπρεπε να είναι ενωμένοι στην κοινή διαφθορά.
Η πρόεδρος που έφαγε το εταιρικό κεφάλαιο της δημοτικής επιχείρησης σε .... κουρτίνες, με εκείνους που τις αναπτύξανε και τις κάνανε χρήσιμες για την πόλη είναι το ίδιο.

Εκείνοι που παλεύουν μόνοι τους τα χρέη τους με εκείνους που τους τα πληρώνει ο δήμος .... για τους φτωχούς και την φουκαριάρα την πεθερά τους, είναι το ίδιο.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ!

Η πολιτική τους αρτηριοσκλήρυνση δεν τους επιτρέπει παρά να επαναλαμβάνουν τα ίδια που έλεγαν πριν δέκα και είκοσι χρόνια. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ και κατακερμάτισαν την δημοκρατική, προοδευτική παράταξη.

"Εμείς είμαστε κυριλέ και ήρεμοι, εσείς είστε φωνακλάδες. Αν δεν είσασταν φωνακλάδες δεν θα θέλαμε να σας αποκλείσουμε"

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ Ο ΙΩΝΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ  θα είσασταν καλά παιδιά και δεν θα θέλαμε να σας αποκλείσουμε.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ.

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΜΟΥΣ.
 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.

ΕΛΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Αύριο στις 19.30 σας περιμένουμε στο Παλιό Δημαρχείο ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου