Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Οι “εκλεκτοί” του Πράσινου Κινήματος σε Περιφέρειες και Δήμους

Υποστηριχτές του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Mail: info@prasinokinima.gr Site: www.greenmovement.gr
Twitter: prasinokinima Facebook:@ prasinokinima
Λεωφόρος Συγγρού 224 | 4ος Όροφος | 17674 Καλλιθέα | ΤΗΛ: 210-9586740
----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ποιες είναι οι υποψηφιότητες που στηρίζει το κόμμα

Οι “εκλεκτοί” του Πράσινου Κινήματος σε Περιφέρειες και Δήμους

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, το Πράσινο Κίνημα ανακοινώνει τους Συνδυασμούς που στηρίζει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όσον αφορά στις Περιφερειακές, οι υποψήφιες παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών και στηρίζονται από το Πράσινο Κίνημα είναι:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Υποψήφιος Περιφερειάρχης το μέλος του Πολιτικού συμβουλίου και πρόεδρος του Πράσινου Ιδρύματος "Θεόφραστος", Νίκος Παπαδάκης. Φυσικός, με πολύχρονη θητεία στην αυτοδιοίκηση, πρώην πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Ελληνικού.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Υποψήφιος Περιφερειάρχης, το μέλος του Πολιτικού συμβουλίου, στέλεχος επιχειρήσεων Θανάσης Ακρίβος. Γνωστός και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης για τα άρθρα του στη βοτανοθεραπεία και

τις βιολογικές, εναλλακτικές λύσεις. Αθλητής μεσαίων αποστάσεων, από οικογένεια με ιστορία στον πολιτισμό, στη δημοτική και λαϊκή παράδοση.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα της Δήμητρας Λυμπεροπούλου η οποία συνενώθηκε με την υποψήφια Περιφερειάρχη του Πράσινου Κινήματος Γιούλη Παπαδοπούλου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: Το Πράσινο Κίνημα στηρίζει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του πρώην πρύτανη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Κώστα Μουτζούρη, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με τον Συνδυασμό “Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο”.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Υποψήφιος Δήμαρχος, το μέλος του Πράσινου Κινήματος, ελεύθερος επαγγελματίας Άγγελος Νταβίας. Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου, με έντονη, ασυμβίβαστη και κριτική άποψη απέναντι στην εξουσία.

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Στήριξη στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Σπύρου Βρεττού που συνενώθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο του Πράσινου Κινήματος Πέτρο Κανελλόπουλο.

ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: Στήριξη στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Μίλτου Μπαντή που συνενώθηκε με την υποψήφια δήμαρχο του Πράσινου Κινήματος Κατερίνα Στέφου.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ: Στήριξη στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Δημήτρη Κράλλη που συνενώθηκε με την υποψήφια δήμαρχο του Πράσινου Κινήματος Βάσια Κουρουπά.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Στήριξη στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Βασίλη Βαλασόπουλου που συνενώθηκε με την υποψήφια δήμαρχο του Πράσινου Κινήματος Ματίνα Βρέκου.

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Στήριξη στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Σάββα Νάνου που συνενώθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο του Πράσινου Κινήματος Γιάννη Δελή.

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Στήριξη στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα της Παρασκευής Τούρβα που συνενώθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο του Πράσινου Κινήματος Παντελή Βάλλα.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ:
Στήριξη στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιώργου Βαθιώτη που συνενώθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο του Πράσινου Κινήματος Γιώργο Κυρούση.

ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ: Στήριξη στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Χρήστο Ρούσσα που συνενώθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο του Πράσινου Κινήματος Νίκο Ντούρο.

Παράλληλα, στις δημοτικές εκλογές το Πράσινο Κίνημα στηρίζει με τη συμμετοχή μελών του ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι τους εξής ανεξάρτητους-υπερκομματικούς Υποψήφιους Δημάρχους:

Δήμο Αγιάς, Βάσω Αλεξανδρίδου
Δήμο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Μυλωνάκη
Δήμο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη
Δήμο Αρτέμιδος – Σπάτων, Χρήστο Ποθουλάκη
Δήμο Γαλατσίου, Κώστα Ζώμπο
Δήμο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου
Δήμο Δάφνης – Υμηττού,
Νίκο Αναστασόπουλο
Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Κώστα Στέφα
Δήμο Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα
Δήμο Ηρακλείου Αττικής, Νίκο Μπάμπαλο
Δήμο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο
Δήμο Καισαριανής, Χρήστο Βοσκόπουλο
Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Φίλιππο Καμπούρη
Δήμο Κηφισιάς, Αλέξη Μακρή
Δήμο Παιανίας, Σπύρο Στάμου
Δήμο Περάματος, Γιώργο Παρασκευόπουλο
Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, Δαμιανό Φαφούτη.
Δήμο Σαρωνικού, Γιώργο Σωφρόνη
Δήμο Σπάρτης, Ευάγγελο Βαλιώτη.

Κ. Καλογράνης: Συνεργασίες στη βάση προγραμματικών θέσεων

Ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση των υποψήφιων που στηρίζει το κόμμα προέβη στην παρακάτω δήλωση: “Το Πράσινο Κίνημα έχοντας πάντα ως μοναδικό γνώμονα τις αρχές και τις αξίες του προχώρησε σε συνεργασίες που βασίζονται σε προγραμματικές θέσεις. Καλούμε τους πολίτες την Κυριακή να ασκήσουν μαζικά το δημοκρατικό τους καθήκον και να στηρίξουν τους υποψηφίους του Πράσινου Κινήματος.”

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ | Παίρνουμε Θέση---Η Πολιτική στην Πράξη
υποστηρικτές του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου